Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti Dohányos

0 bejegyzést írt és 925 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dobrev mégsincs Márki-Zay alatt? Egy hosszabb videós bemutatót tett közzé a Telex Márki-Zay Péter utcai kampányáról.Ebben a mozgóképes-hangos riportban a hódmezővásárhelyi politikus, ezúttal mint a kormányváltásra készülő pártok és mozgalmak előválasztásán elindult miniszterelnök-jelölt…..
Nemzeti Dohányos 2021.09.07 15:04:53
@chrisred: látni még nem láttam méhlegelőt, de pesti karrierem során először idén tavasszal Pesten is szednem kellett gyógyszert allergiára. Ráadásul ha Karácsony tudna angolul, elolvashatta volna orvosi szaklapokban, hogy a covid terjedését segíti a nagyobb pollen-koncentráció. Ergo a méhlegelők embereket öltek, ölnek.
"Nem szívesen veszek részt abban az adok-kapokban, amik a halálozásis statisztikák körül zajlanak, csak azt tudom elmondani Önnek, hogy én mit nézek. Eddig is ezt tettem, ezután is ezt teszem. Van az Európai Uniónak egy minden tagállamra kiterjedő adatszolgáltatási felülete, ahol közlik, hogy az…..
Nemzeti Dohányos 2021.04.27 18:57:14
@Etniez: sehol nem volt a nyugati vilagban tokeletes jarvanykezeles. A valodi kerdes az, hogy kinai es orosz vakcinak nelkul az ellenzek jobban csinalta volna? Mi mar zartunk volna, de a mostani zarassal varnank ket hetet, hogy tudjanak az emberek Trondheim kanapet venni, meg karacsonykor soron kivul tesztelni a kulfoldrol hazalatogatokat, az adofizeto meg varjon otthon egy hetet a tesztre, es hasonlo brillians otletek.
Jelenleg a világ legnagyobb haditengerészeti flottáinak listáján az Egyesült Államok és Kína után az orosz flotta következik, mely leginkább Vlagyimir Putyin utóbbi években mutatott haderő-fejlesztési politikájának köszönhető. Napjainkban az orosz haditengerészet legütőképesebb egységeit 1…..
Donald Trump gyakori média-megjelenései, nagyon vegyesen megítélt döntései és vitatható bel- illetve külpolitikája ráirányítják a figyelmet az eddigi amerikai elnökök értékelésére is. Trump rövidlátó, sőt korlátoltan ostoba klimapolitikája (melynek "megkoronázása" volt 2017-ben az USA kiléptetése a…..
Néhány nap van már csak az EP-választásokig, de sokan még mindig nem tudják, hogy melyik pártra szavazzanak. Fontos, hogy menjünk el szavazni, hiszen az Európai Unió döntéseire legközvetlenebbül úgy hathatunk, ha olyan képviselőket küldünk az Európai Parlamentbe, aki a saját értékrendünkhöz,…..
A várva várt epizód sok szempontból zseniális, de néhány okból azonban végtelenül szomorú és csalódott vagyok. A nagy probléma, hogy kizárólag az igazán fontos szempontokban bukott meg a sorozat. A körítés szép és jó, a látvány általában fenomenális, de a setting mit sem ér, ha a történet nem…..
Nemzeti Dohányos 2019.05.02 22:22:10
@szorokin: Ez nem a 24, attól hogy valamit nem látsz a képernyőn ketyegő órával, még nem teleport. Az 50. percben mondja a vörös csaj Arya-nak, hogy kék szemek, onnantól 25 percig nem látjuk. Még akkor sem, amikor minden még életben lévő kicsit is ismert szereplő slo-moban készül a halálra. Ez egy baszott nagy felkiáltójel volt, hogy jön Arya és lehenteli az Éjkirályt.
Nemzeti Dohányos 2019.05.03 08:04:51
@szorokin: Igazából az a kérdés, hogy a zombik mennyire képesek önálló gondolkodásra. Mert a látottak alapján van rajtuk egy kapcsoló - ölj meg mindenkit, vagy állj vigyázzba. Mikor körbevették Bran-t kb stand-by módban voltak, kérdés ilyen állapotban nekiállnak-e akciózni, ha meglátnak egy élőt - egyáltalán mi alapján ismerik fel? A vár makettja alapján a fa nincs vészesen messze a vártól, illetve akörül is van fal. 25 perc alatt simán elkommandózhatott olyan helyre, ahonnét pár száz métert kellett csak megtennie - valószínűleg "lekapcsolt drónok" között. Ez azt is megmagyarázza, hogy miből érezte az Éjkirály, hogy rá akar ugrani: "szóltak a drónok", hogy itt egy kiscsaj, szabad-e locsolni, izé, gyilkolni?
Nemzeti Dohányos 2019.05.03 08:12:49
@kiskutyauto: Ettől a sorozattól pont az a váratlan, hogy alig haltak meg benne, nem? :D Személy szerint nem szeretem az elnyújtott csatákat, a fattyak csatáját, a fal ostromát is csak végigszenvedtem, kifejezetten örülök, hogy nem fél órás verekedés lett a főgonosszal, amolyan van Damme-féle, kap 100 ütést, de a végén bevisz egyet, és nyer. Azt már láttuk ezerszer, ez a megoldás nekem Indy lepuffantja a kardos arabot szinten felüdítő volt.
Hogyan reagálnak az emberek bizonyos eseményekre, hírekre – egyre többször érdekel. Nem, nem a politikusok, hanem a hétköznapi emberek! Azok, akiket sokszor befolyásolnak, megpróbálnak befolyásolni, vagy azok, akiket még a józan ész vezérel. A Notre-Dame kigyulladásának estéje egy átlagos estének…..
Nemzeti Dohányos 2019.04.18 14:43:45
"A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle."

vs

www.newsweek.com/spate-attacks-catholic-churches-france-sees-altars-desecrated-christ-statue-1370800

Btw nem csak az fakenews, ha valaki rögtön terrortámadásról beszél. Az is fakenews, hogy az index este tízkor egyértelműen balesetről ír (azóta tompítottak valószínűre), miközben a CNN-en megszólaltatott francia munkatársaik (tehát nem utca embere) vagy ott dolgozó riporterek mind arról beszéltek, hogy első gondolatuk a terrortámadás volt.
Az ember hajlamos azt hinni, hogy mai világunkban már a hullaevéshez hasonló cselekmények ha néha elő is fordulnak, de elég ritkák. Pláne eszünkbe sem jut, hogy amikor a bevásárláskor a pénztárban fizetünk, amikor a buszon utazva mellénk ül valaki, vagy amikor egy régi…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Nemzeti Dohányos 2018.12.16 14:49:00
@aztgondolom: Igen, mennyivel jobb, amikor a hatvanas évek rockjára verik, hogy az az igazi zene.
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Nemzeti Dohányos 2018.11.16 08:09:16
@Bukóvár: Ebben nem az az ironikus, hogy miért számít egy karakter magassága, ha azt nyilatkozták volna, hogy a sorozatra már magas színészt keresnek, mert ilyen a karakter, azzal nincs semmi probléma. De azt írni, hogy azért nem fog a sorozatukban Tom Cruise szerepelni, mert alacsoony, az olyan, mintha azt mondanám, hogy csak azért nem feküdtem még le Palvin Barbival, mert nem tetszik a haja.
A szocialista (tehát nem marxista) világképben az egyenlőség a társadalmi stratégiák non plus ultrája. A legköznapibb materialista-redisztributív verzióján túl ide tartozik a progresszivista narratíva, amely mostanában az identitások egyenlőségét célozza, de ide tartozik a nemzeti típusú (politikai…..
Nemzeti Dohányos 2018.10.29 08:40:18
@élhetetlen: Eleve a rezsicsökkentés nem normális gondolat, meg olyan álmegoldások, hogy a cégek többet fizetnek, amit aztán persze az árakon keresztül úgyis a lakosság fizet meg.
Észrevettétek, hogy amikor túltolja a kormány az „okosságot” rögtön elindulnak a migránsok a balkáni útvonalon? Először a Belügymiszter elrendeli a határzárat a három vasúti átkelőhelyen, mert úgy gondolja, hogy ismét elfordulhat az, hogy a horvátok egy vonatnyi – azaz 1500 – embert átnyomnak a…..
Még valamikor márciusban, a Rangado.hu-n keresztül szellőztették meg, hogy a négy nagy európai labdarúgó bajnokság közvetítési jogai közül három is a Spíler TV-nél köthet ki a kellemes összegért beszerzett, másodlagos BL-jogok mellé, azaz a Premier League-t követi a La Liga (spanyol) és a Serie A…..
Ethan Peck, akit leginkább a 10 dolog, amit utálok benned című sorozatból ismerhetünk (már aki) kapta meg a Star Trek Discovery második évadának egyik legizgalmasabbnak tartott szerepét: Spockét. Gregory Peck unokája így a harmadik színész, aki Leonard Nimoy és Zachary Quinto után megformálja a…..
Nemzeti Dohányos 2018.08.15 10:06:17
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
Aki annak idején utazott a Thököly úton vagy a Mexikói úton villamossal, az bizony jelenleg igencsak visszasírja ezeket a tujákat, mivel itt jelenleg millióféle buszjárat (vegyesen alapjárat és gyorsjárat) közlekedik, ezek viszont baromi zsúfoltan járnak (kivéve persze a 7E). Bár mostanság az az…..
 Végeláthatatlan vita folyik a fórumokon a jelöltek és a HR-es kollégák között arról, hogy mennyire alávaló gazemberek a HR-esek, mert nem jeleztek vissza, pedig én beküldtem az önéletrajzom vagy ott voltam interjún és megígérték! Mennyire rossz benyomást tesznek a cégről…..
Nem akarok anya lenni, de még csak meg sem akarom kockáztatni azt. Aspergeres vagyok, és habár sok autista remek szülő lesz, ez nem az a valami, amit én tovább fontolgatnék. Egyszerűen nincs meg bennem, hiányzik belőlem az az ösztön, ami ahhoz kell, hogy gondoskodjak egy másik személyről, de azért…..
Nemzeti Dohányos 2018.03.26 05:40:57
@endike: Miért kéne attól szomorúnak lenni? Hacsak nem óvoda mellett lakik persze.
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Nemzeti Dohányos 2018.02.26 10:35:39
@Kard: Manyup még szerencsére nem érintett, persze ettől még elhibázott lépés volt, de visszacsinálni már úgy sem lehet. TB plafonnál meg legalább a nyugdíj is viszonyulni fog hozzá, ehhez képest a DK programjában visszahoznák a TB-plafont, majd ugyan akkora mértékű "szolidaritási adót" vetnének ki a plafon fölé. Magyarul lenyulnák ugyan azt a pénzt, csak szolgáltatás nem járna érte. Kösz, de inkább nem.
Nemzeti Dohányos 2018.02.26 11:46:16
@maxval bircaman szeredőczi szürke proletár: Nem ennyire fekete-fehér, mert a jelenben csökkenti a nyugdijkassza hiányát, és most ugyan olcsó a hitel, de nem mindig lesz így. Persze örülnék egy plafonnak, mert jobban befektetném, mint az állam.
Nemzeti Dohányos 2018.02.26 22:25:36
@ati27: Kéne nézni előzményt is, aztán leesne (ha más nem, azért a nicknév segít..), hogy nem fideszes hozzászólására reagált.
Junior-e a senior? Botrányosan fiatal Nagy Gergő kollégám tette fel ezt a kérdést, miután kiment egy céghez, hogy front-end fejlesztésről konzultáljon az ottani senior fejlesztőkkel. Lenyűgözve tért vissza: ezek nem értenek semmihez! Lefordítom: az adott cég senior fejlesztőinek halvány lila…..
  Szöveges leirat: "Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő…..