Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zajcev

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre lejtő, dinamikus forma.Egyszerű elemekből felépülő, de jól hangolt első futómű. Ne felejtsük el, hogy nem felső kategóriás autó, ezt azért is véssük táblára, mert a hátsó futómű akár egy jóval drágább modellben is megállná a helyét. Mai cikkünk…..
Ne kérdezzétek, én sem nagyon értem, mi értelme van, de a Mac Rumors szerint egészen biztos, hogy az Apple egy 15 colos szupervékony laptop bemutatásán dolgozik. Sőt, a munkák annyira előrehaladott állapotban vannak, hogy már csak a végső simításokat végzik, a gép lényegében…..
Múlt héten ugye jól megszívattak minket a bombabiztos források, nagyon vicces volt, hahaha, értjük mi a humort, csak nem szeretjük, lényeg, hogy bár mindenki megesküdött a csütörtöki premierre, lófaszt mutattak be, nem MacBook Airt.Aggodalomra azonban semmi ok, mert bombabiztos…..
Az Opera 11.10 bevezetett egy sokak által régóta hiányolt funkciót, amely átméretezi a képeket mind horizontálisan, mind vertikálisan, ha az nagyobb, mint a böngészőablak mérete. Ez a funkció kevesek által gyűlölt funkció is egyben, itt lehet szavazni, hogy opcionális…..
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
A nagy összegzés előtt leírom a saját hamburgerreceptem hozzávalóit, az összetevők arányát, mindazt, amit eddig még Ádámnak sem meséltem el, pedig többször készítettem neki ilyet, amikor hozzánk jött vendégségbe, és mindig megpróbálta kiszedni belőlem a TITKOT. Nem…..
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
Megjegyzés: Akit csak a Gmail hiba tart vissza a telepítéstől, fearphage készített egy userJS-t, ami javítja a problémát. Alig 5 nap telt el és máris itt az új előzetes egy szép hosszú listával. Az új fejlesztők nagyon pörögnek. A javítások főként a kiegészítők…..
Varga Zsombor a Ford PR-ese. Ő intézi a sajtóutakat és a tesztautókat, de legalább ilyen lelkesedéssel veti magát a közös szabadidős programokba, amikor különféle alkoholos italok fölött a lovagkor jeles eseményeit veszi sorba, különös tekintettel a keresztes háborúkra. Ez…..
zajcev 2010.11.04 14:38:46
:D
amúgy meg,

@Apophis: éleslátásoddal, színes világunk ellenére is, sikerült megtöltened igazi értékkel a világhálót, csak azért reagálok mert széles, önfeledt mosolyt kapartál le hsz.-oddal az arcomról, te értékes ember társam...

Üdv.
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
Milyen lesz az Apple következő tabletje? Steve Jobs tudja, őt kérdezzétek. A Goldman Sachs viszont figyelembe véve a piaci trendeket és a vásárlói elvárásokat, megpróbálta kilegózni, hogy milyen lesz az új iPad.Az elemzőcég szerint a kijelző mérete 10 col körül marad, viszont a…..
Belsőség Dróton dzsal a petró! 2010.09.18 23:21:51
230 kilónyi akku volt alattam, benne 16 kilowattórányi töltés. Középmotor, hátsókerék-hajtás, bivaly nyomaték, 800 forintos tankolás, mi kell még? Egy jó navi! Vélemények az azonos című írásunkról...
zajcev 2010.09.19 10:59:02
én optimista vagyok a ezekkel az autókkal kapcsolatban, közel vagyunk ahhoz az időhöz mikor egy városban elő család letudna mondani a benzines autójáról, munkába oviba bevásárolni elég lenne egy villanyautó, sőt ha ilyen villamos árak mellett a taxizás vagy mint a bringa kölcsönzés néhány nagyvárosban csak villanyautókkal is egy érdekes alternatíva lenne, de továbbra is a fő probléma az akkuk, és gondolok itt a töltés hűtés vagy a 80%-nál nagyobb töltöttség elérése rövid idő alatt, mi van akkor ha sérül vagy elromlik egy ilyen cella, nem pótolható rentábilisan, ez pedig igen kellemtelen ha összetörtük a kocsinkat és dobhatjuk ki...
biztos vagyok, hogy fokozatosan és gond nélkül át fogunk tudni állni erre a rendszerre, első körben a városi lakosság, akiknek elég a napi 20-50-100 km-es hatótávolság, persze ennek a feltétele egy kiforrott jól működő technológia és pénz az infrastruktúra megépítésére, ami meglepő nem az olajlobbi miatt nincs még meg:) egész egyszerűen még csak gyerekcipőben jár az ágazat, Párizsban a Saab most fogja bemutatni a villanyautóját, Svédország igen komolyan invesztál ebbe a ágazatba(Uppsala), egyre komolyabb eredményeket felmutatva, onnantól kezdve, ha benzines áron tudnak adni egy jól használható villanyautót, az emberek többsége, pl nekem, elég lenne munkába járni, vagy szülőkhöz hétvégente, és így a benzin árának a töredékéből meg tudok tenni 100km-t, sőt amire már utaltam a végső cél az lenne, lehetne, ha megtudnánk szabadulni ezektől a gépektől és hatékonyabb közlekedési infrastruktúra irányába lépnénk. tudom ma még elképzelhetetlen, de az sem normális, hogy ma már egy családba minden felnőttnek kell egy autó, mert nem tudunk boldogulni nélkülük.
Oké, van egy elméletem. Egy összeesküvés-elmélet. Ezek napjainkban élik fénykorukat, így én is beszállok.Kezdődött minden a tetheringgel. Néha elment, idegesítő volt. Ez volt a 3.1.3 korszak vége. Hogy miért ment el, nem tudom, de többen jelezték, hogy nagyjából egy időben…..
zajcev 2010.07.19 16:30:11
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Újabb rovatbontó reggeli következik, bizonyítva azt a sejtést, hogy minden lény máshogy étkezik a kék bolygón. Kivéve persze a vízidisznókat. De hát a vízidisznók hülyék.Megátalkodott Gáborunk nem otthon, hírolvasás közben táplákozik kekszet kávéval, hanem bemegy a…..
Az Apple hivatalos sajtóközleményt adott ki az iPhone 4 antenna-problémáira. A levél lényegét az alábbiakban lehet összefoglalni: 1. Az Apple feldolgozta a hozzá beérkező vásárlói információkat, ezek között voltak megszakadó hívásokról szóló, és a történelem legjobb…..
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
Megérkeztek az első tesztek a negyedik generációról, és ahogy az várható volt, az újságírók többsége el van ragadtatva. Az Engadget például kerek-perec kimondja, hogy ez most a legjobb okotelefon a piacon. A hardver remek, a kijelzőtől sokkot kap, aki csak látja, a szoftver végre…..
zajcev 2010.06.23 10:14:01
@the bubba: arra elég az ipod is... amúgy mire gondolsz, mi hiányzik még ezek után a telefonból?