Regisztráció Blogot indítok
Adatok
techfan

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hónapban a Sony bemutatta minden idők egyik legjobb táblagépét, az Xperia Z4 Tabletet. Egy ultrakönnyű, szupervékony és bivalyerős készülékről van szó, ami mindenképpen megérdemli a figyelmet. A Z4 Tablet egy 10.1 colos IPS kijelzőt kapott, ami azon kívül, hogy…..
Az LG új csúcsmobilja nyáron jelent meg hazánkban, és már akkor sem volt drága, hiszen a 120-140 ezer Ft közötti árával jóval beelőzte a konkurens gyártók zászlóshajói. Most már még olcsóbban beszerezhető a G3, és így tényleg az egyik legjobb ár-érték arányt…..
A Note 4 jelenleg az egyik legdurvább csúcsmobil, de vajon van nála jobb? Erre nagyon nehéz választ adni, sőt, talán nincs is rá egyértelmű válasz. De egy biztos: rengeteg olyan extra funkció van a Samsung csúcsmobiljában, amit egyik másik hasonló készülék sem tud. Ott van…..
A OnePlus One annak idején úgy indult, mint az olcsó csúcsmobil-gyilkos, és ebben volt is valami, hiszen brutálisan jó specifikációkat kínált szemtelenül olcsón. De vajon ez mennyire igaz? Sajnos csak részben. A specifikációk tényleg rendben vannak, hiszen bármelyik…..
Egyre népszerűbbek a hajlított mobilok, bár még nem túl nagy a választék belőlük. A Samsungnak van a Galaxy Round-ja és a Note Edge készüléke, valamit természetesen itt az LG G Flex. A G Flex egy kifejezetten jól használható mobil lett, és most már az ára sem annyira vészes.…..
Elég durván néz ki a Galaxy S5 Active. Körbe gumi borítás védi a külső behatásoktól, ráadásul megkapta a sima S5 por- és vízállóságát is. Hardverileg egyébként nem különbözik az alapmodelltől, azaz például ugyanaz a négymagos Snapdragon 801 hajtja a készüléket, és…..
Ha érdekelnek a telefonok, akkor olvass minket! Mobilt tesztek, hírek és érdekességek minden mennyiségben. ..
Eddig növekvő tendenciát mutattak a táblagép eladásuk, és tavaly például már több ilyen készülék fogyott, mint hagyományos asztali PC. Persze semmi sem tart örökké, és sokak szerint lassan leáldozik a tabletek sikere, ami annak köszönhető, hogy a mobilok egyre nagyobb méretet…..
Ha valaki táblagép vásárlást tervezi, akkor általában konkrét célja van vele. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy mekkora méretű, milyen teljesítményű stb. készülékre van szükségünk. Persze némileg bonyolítja a helyzetet, hogy a mai okostelefonok közül a 6 col körüli méret…..
A tablet vásárlás nem egy egyszerű feladat, főleg akkor ha nem vagyunk túlságosan járatosak a műszaki cikkek között. Persze nem kell megijedni, van néhány jó tanács, amikre ha valaki figyel, akkor nem fog rossz döntést hozni. Ha felmerül bennünk az igény egy táblagépre,…..
Sokan terveznek mostanában tablet vásárlást, és a legtöbbeknek meglehetősen nehéz kiválasztani a nekik tetsző típust. Persze a legnagyobb gondban azok vannak, akik kevés pénzből szeretnék ezt megoldani. Az olcsó tabletek között sajnos rengeteg a selejt, illetve a…..
A HTC egy ideje nem gyártott már tabletet, de a legújabb pletykák szerint most visszatérhet a tabletpiacra, és nem is akárhogy. A tajvani gyártó ugyanis egy csúcskategóriás Nexus tabletet készíthet a hírek szerint. Valószínűleg egy nagyobb méretű készülékkel jön a HTC,…..
A Google eddig két referencia táblagéppel rendelkezik, amik a Nexus 7 nevet viselik. Mindkét tablet nagyon jól sikerült és hatalmas sikereket is értek el. Most azonban úgy néz ki, hogy egy kicsit eltolódik a piac, és a 8 colos méret lehet a népszerűbb hamarosan. Ennek megfelelően a…..
Hamarosan megjelenik a WayteQ új olcsó tablete, a WayteQ xTAB s7: Olvassátok el a tudnivalókat róla! A WayteQ xTAB s7 nagyban hasonlít a korábbi xTAB-70qci-hez vagy xTAB-700qci-hez, azonban ezeknél is olcsóbb lesz. A legnagyobb különbség a kijelző, ugyanis az…..
Eddig egyetlen Samsung tablet készült AMOLED kijelzővel, ez pedig nem más mint a Galaxy Tab 7.7, ami nem lett túl sikeres, főként magas árának köszönhetően. A hírek szerint azonban nagy mennyiségű  tabletbe való AMOLED panel gyártása kezdődhet meg a cégnél, ami arra enged…..
A Samsung eddig nem az olcsó táblagépeiről volt híres, most azonban úgy néz ki, hogy egy igazán olcsó modellt fognak a piacra dobni. Az új Galaxy Tab 3 Lite állítólag 100 eurós áron fog megjelenni, ami 30-40 ezer Ft lehet majd hazánkban. Az SM-T10, vagy SM-T11…..
Remek tablettel készült az LG a karácsonyi időszakra, ez pedig az LG G Pad 8.3 nevet viseli. Legfőképpen az új Nexus 7 (2013) és az első generációs iPad mini ellen indul az LG készüléke, én nem is kevés sikerrel, ugyanis hasonló áron sokkal jobb felszereltséget kínál. Az…..
A PC ipar fordulópontja 2014-ben lehet, ugyanis egy felmérés szerint az asztali számítógépek és laptopok gyártása összesen fog annyit kitenni, mint a táblagépeké. Ez azt jelentheti, hogy a tabletek válnak a legmeghatározóbb részévé a számítógép iparnak. Az előrejelzések…..
Az Intel már korábban tervezte, hogy az idei karácsonyra egy 100 dolláros tablettel áll elő, ami most a HP által meg is valósul, ugyanis az Egyesült Államokban nagy hagyománnyal rendelkező Black Friday akció alkalmából 89 dolláros áron kínálják a HP 7 tabletet. Ez persze nem…..
Bemutatták a Nokia Lumia 2520-at, ami az első Windows-os Nokia tablet. Mivel a Windows-nak eddig nem volt áttörő sikere a táblagépek terén, így rengeteg minden múlik majd azon, hogy mennyire lesz sikeres az új készülék. További infók és videó a cikkben! Az új Nokia…..
Tegnap bemutatta az Apple az iPad-ek új generációját, amiből a kisebb egy új iPad mini retina kijelzővel, a nagyobb pedig az új iPad Air, aminek legfőbb újítása, hogy minden eddiginél könnyebb és vékonyabb. Természetesen ezek mellett új hardvert is kapott mindkét…..
A WayteQ bemutatta legújabb táblagépét, a WayteQ xTAB-79qci-t. Az új tablet 7.9 colos IPS kijelzővel jön, ami 1024x768 képpont felbontású, és így összességében nagyon hasonlít az iPad mini-re. Szerencsére nem is lesz sokkal vaskosabb a 8mm-es vastagságával. A WayteQ xTAB-79qci…..
Érdekes adatok kerültek elő a táblagépekkel kapcsolatban az IDC (International Data Corporation) jóvoltából. Ezek szerint az eladott okostelefonok és a táblagépek aránya jelentősen megnőtt az utóbbi időben az asztali számítógépekhez és a laptopokhoz képest. Ebben még…..
A korábbi hírek arról szóltak, hogy csak szeptember végére jut el hazánkba az új Nexus 7, de úgy látszik, hogy már a hónap elejére sikerült forgalomba hozni a Google új táblagépét. Ez az új referencia tablet szinte minden tekintetben felülmúlja elődjét. A 7 colos kijelző már…..
Remek ár-érték aránnyal kapható a MyAudio Tablet Series7 708QA tablet. A processzor szerepét az Allwinner A31 tölti be, ami négy darab 1.2GHz-es Cortex-A7-es maggal viszonylag jó teljesítményt nyújt alacsony fogyasztás mellett. A grafikus számításokért pedig a PowerVR SGX544MP2…..