Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Web Logger

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
   Az Aranylabdát minden évben átadják a legjobb? futballistának, a 2014-es év sem kezdődik másképp. Azt már megszokhattuk, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo évről-évre a jelöltek között vannak, azonban a harmadik személy kiléte mindig kérdéses. Most a francia…..
Vannak idegen eredetű szavaink, amelyek részét képezik az átlagosan művelt magyar ember szókincsének (pl. szex). A depriváció szó nem tartozik ezek közé. Tapasztalataim szerint sokan önkéntelenül a lényegesen elterjedtebb deprimáltság szóra (levertségre) asszociálnak róla.…..
Igen: jogában áll a mindenkori hatalomnak “megreformálni” az oktatást. Ahogy a mostaninak jogában áll, ugyanúgy a régebbieknek is megvolt ez a lehetősége.Lehet tandíjat kiróni, önállóságot korlátozni, csókosokat az intézmények nyakára ültetni, vagy éppen kivéreztetni…..
A magyar válogatott 2013. október 11-én -- világbajnoki selejtezőn -- 8:1-re kikapott a holland válogatottól.[1986-ban az oroszok számára is tétmérkőzés volt a 6:0-ás meccs...][1997-ben a szerbek számára is tétmérkőzés volt az összesítve 12:1-et hozó…..