Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egerszaloki

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
egerszaloki 2016.01.12 15:56:19
@nomolesztiren: Persze, de ha hírblokkot csinálnak arról hogy print-screenelt kommenteket olvasnak fel, mit vársz tőlük :) Biztos felugrott nekik Facebook-on, "Gazsi, mehet a blokkba", és már ott is van. Nem azt mondom hogy nem balfaszok, hanem azt, hogy nem ők találták ki a háttérsztorit, hanem vették máshonnan.
Itt van menten ez a kép: Ez a  Győri Audi ETO KC–FTC Rail Cargo Hungária női Szuperkupa-mérkőzés M4-es közvetítésének elején volt látható, és a felirattal ellentétben Ambros Martín nyilatkozott, aki a Győr vezetőedzője. Hogy Gremsperger Elemér kicsoda, rejtély, bár…..
Tegnap este az AMC testvércsatornáin (BBC America, IFC, Sundance Channel és WEtv) ez a felirat fogadta a nézőket, ha a Mad Men alatt mást akartak volna nézni. Nem vagyok biztos abban, hogy nem volt olyan köztük, aki nem vágta bele a fapapucsát a lapostévébe.   …..
egerszaloki 2015.05.19 10:07:56
@anevemkatanovervagyok: Érdekes mód a comment:com is tudott puffogni anno a Híradós elütéseken ;)
egerszaloki 2015.05.19 10:04:54
@teszt123456789: Főleg úgy, hogy mikor az MTA elírásos híreiről volt szó, azzal reagáltak hogy más, online médiában is vannak typo-k, mégse érdekel az senkit, a Zsindex meg nem értette miről hablatyolnak, pedig csak ezt a blogot kellett volna megnézniük.
egerszaloki 2015.05.19 10:06:20
@egerszaloki: MTVA, beleestem a saját csapdámba :D
Remélem nem. Nyilván aki kicsit is ismer, tudja, hogy imádom a jégkorongot. Ennek tükrében napi rutinom része, hogy e nemes sportnak a hazai fellegvárára felnézzek napi számtalan alkalommal, magyar bajnoki meccs előtt és után még inkább. Amit az oldal mögötti csapat összehozott…..
A Netflix egyik új húzása, hogy feléleszt pár régi rajzfilmet, amit kifejezetten gyerekeknek szánnak. Ilyen az Inspector Gadget (itthon Gógyi felügyelő), amihez elkészült az első trailer. És ez így óriási csalódás, mert pont a Netflixtől - pláne a zseniális BoJack Horseman…..
egerszaloki 2015.03.25 20:06:32
@john666: Nem.
egerszaloki 2015.03.25 22:39:55
@Nyílméregbéka: Amit te linkeltél ott írja is: "amely a Gógyi felügyelő című animációs tévéfilmsorozat spin-offja", és az eredeti címe is Gadget and the Gadgetinis. Namost a Netflixes sorozat eredeti címe Inspector Gadget, és a '83-as sorozatnak is ugyanez a címe, aminek a magyar fordítása Gógyi felügyelő lett: http://hu.wikipedia.org/wiki/Gógyi_felügyelő_%28televíziós_sorozat,_1983%29

TL;DR: Ez a Gógyi felügyelő felélesztése, és nem a spin-off-é.
egerszaloki 2015.03.25 22:54:53
@Falatkányi: ha a 99-es filmre gondolsz akkor valóban, máshogy fordították hogy ne keverjék a sorozattal :)
Will Forte The Last Man on Earth-je régóta a várós listán volt nálam, több okból is. Egyrészt maga Will Forte miatt, aki egyrészt mindig is az SNL egyik legviccesebb és legjobb színésze volt, másrészt a Nebraskában végleg megmutatta, hogy mekkora színész is. Aztán ott volt még…..
És még ma jön hozzá a videó is. Mert megérdemled. Bemutató augusztus 1., hat epizód egyben. Elöször egy poszter, utána pár kép. ..
comment:com A nap képe 2014.06.20 15:30:00
Az American Horror Story: Freakshow-ról került ki ez a kép a Twitterre, de másfél hét alatt sem győződtünk meg arról, hogy a kép valódi. Majd ha letiltja a Twitter. Halogatni viszont már nem akartuk.  ..
Tegnap este osztották ki a Critics' Choice Awardsot, azaz a kritikusok díját, aminek az értékéból az a tény sem von le semmit, hogy mindössze negyedik alkalommal jutalmazták a tévés szakmát, mi meg nem fogunk itt genyózni egy ilyen fiatal kezdeményezéssel. Főleg azért nem, mert a…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Az emberiség 2%-a egyik pillanatról a másikra eltűnik. Nincs kapcsolódási pont, nincs magyarázat, csak az itt hagyott családtagok és barátok, akiknek így vagy úgy, de meg kell birkózniuk a ténnyel. Az HBO új, június végén induló sorozata az esemény után három évvel…..
Visszatekintés a Dexter sorozatra, ami nemrég ért véget. Beszélgetnek: Émi, Shirin, Gergő A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (133 MB) 142 perc Facebook oldal..
egerszaloki 2013.10.16 09:30:26
Az RSS feed nem nagyon szuperál, a legutolsó epizód amit felajánl a 32-es.
p1.picsto.re/2013-10-16_09.28.08.png
p1.picsto.re/2013-10-16_09.28.11.png
Több appot is kipróbáltam, mindnél ugyanez van, úgyhogy ez a feed hibája és nem a programé.
egerszaloki 2013.10.16 12:53:14
@freddyD: Ez még rosszabb. Erre azt mondja a Pocket Cast hogy ez nem egy valós podcast RSS. BeyondPod csak-csak megnyitja, de nem mint podcast feedet, csak mint egy simát, epizód letöltését nem ajánlja fel csak megnyitja az adott podcast szócikkét.
Egyébként úgy tudom (legalábbis a ~10 eddig hallgatott podcastnál úgy volt), hogy a feed .xml kiterjesztéssel végződött.
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Filmbarátok Expressz: Egy Rém Rendes Család  (2013. Július) 147 perc Podcast ennek a kultsorozat keletkezéséről, kedvenc részeinkről és sok egyéb érdekességről Beszélgetnek: Émi, Blacksheep, freddyD Töltsd le a podcastet MP3 formátumban 134 MB Mediafire Direkt…..