Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalidad

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lényegében az aktív, vállalt nárcisztikusoknak két alapvető fajtája van. A testi és az agyi. Mindkettő grandiózus, hatalmat, hírnevet, pénzt és imádatot akar, de a testi főként azért, hogy a testét szolgálhassa, az agyi pedig…..
Dalidad 2014.03.25 12:10:37
@sorskonyves: így van, elsősorban a szülő plántálja bele a gyerekbe az önbecsülést, ha ők nem, akkor nagyon sokat tehet egy nagyszülő, nagynéni-bácsi, vagy tanár, mindegyikre láttam példát már. De mi van, ha nem segített senki? Mi van, ha felnőtt korban magunktól kell önbecsülésre szert tenni? Hogyan? Mibe kapaszkodva? Hogy növeszti fel magát az ember? Végül nincs más, mint hogy meg kell keresni az életerőt, az élniakarást magunkban, és a saját hajunknál fogva kihúzni saját magunkat a mocsárból, nem?
Dalidad 2014.03.25 13:08:49
@sorskonyves: persze, abban én is hiszek, az egy segítség, ha sikerül, ott is magad rántod ki magadat a sz@rból, csak valaki fogja a kezed, nem hagy mellékvágányra menni, tud különféle technikákat, stb.. Ami még eszembe jutott, hogy a nárcik gyerekei a túlélést megtanulták ugyan, de nem a küzdelmet, mert ahogy Dubarry is írta, nem egy nyílt agresszivitással kellett küzdeni. így lehet, hogy komoly küzdősport jó lenne, ahol szó szerint ki kell verekedned magad valakinek a szorításából (kempó pl.) vagy személyiségépítős, a határokat feszegető sport, mint a hosszútávfutás. Egy barátnőm, aki egyébként elég rendben van minden szempontból, lefutotta a maratont, és egy óráig zokogott utána, annyi mindent a felszínre hozott belőle.
Röviden leírom a rendszert, az ígéretet, majd a személyes kételyeimet. A Gaps a vallásos diéták egyike. Nem fogyókúra. Így kell enni évekig, hogy minden betegségtől megszabaduljunk. Több fázisa van. Néhány hónapig főtt zöldség plusz húslevest kell enni, mert az ebben lévő kollagén begyógyítja a…..
Dalidad 2014.03.09 12:07:45
@Solid214: ez helyes megközelítés:-). Régóta gondolom, hogy rövid távon minden táplákozási rendszer jót tesz, mert a nagy hülyeségektől eltilt, kevesebbet eszik az ember és rendszert ad. Valamint: rövid távon BÁRMIT kibír a szervezet, hosszabb távon meg úgyse tartja be senki teljesen őket, a táplálkozási guruk legnagyobb szerencséjére.
Dalidad 2014.03.09 21:52:22
@DuBarry: az arab sütik az konkréten egyféle:-). Najóh kettő, mer van a bahlavafélék meg az a grízes cucc. Frissen jók.
Chez DuBarry A nagy project 2014.03.09 12:24:09
Egyszer már szétsírtam magam kommentben, hogy szar a seggem. Lapos, kicsi, talán lóg is, fene tudja, mindenesetre szarul áll a farmerek 80 százaléka, két olyan farmerem van, amiben nem olyan rossz, de már mindkettő döglött, és nem találok újat.  Eltökéltem, hogy hajlott korom ide vagy oda,…..
Dalidad 2014.03.09 19:51:33
@DuBarry: kérhetnénk bővebb kifejtést a rhodiola és a lapos has témában? ez hogyan hat?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy komment miatt úgy döntöttem, hogy összefoglalom, szerintem mi, mire jó. Az a rossz hír, hogy egyik kés nélküli szépítő rendszer sem jó mindenre. Tehát nem fogunk úgy kinézni, mint a képen látható csaj, még akkor sem, ha…..
Dalidad 2013.07.30 22:59:56
@Mujza: azt írtad, a helyi koncentrált gyakorlatok szépítik a célpontot. de nem fogyasztják? ha valaki fogy, pl. 10 kilót 3 hónap alatt úgy, hogy végez 200 mittudomén felülést naponta, vagy ha úgy fogy ugyanennyit, hogy nem végez, akkor az első esetben vajon laposabb lesz a hasa? vagy csak formásabb?