Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyDolls

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1847. július 26-án - szinte az 1848-as európai forradalmak előestéjén - Afrika nyugati részén létrejött egy állam, amelyet amerikaiak alapítottak amerikaiaknak: megszületett Libéria (a szabadság földje), amely hosszú ideig Abesszíniát (a mai Etiópiát) leszámítva az egyetlen független állama volt a…..
ToyDolls 2018.05.26 06:17:36
@HARP3R: Ha jol tevedek , sierra az hegy, es nem part.
  Jurák Kata szereti saját magát újságíróként meghatározni, mégis folyamatosan úgy viselkedik, mint egy jól megfizetett fideszes provokátor. Karácsony környékén emlékezetes vitát folytatott a KDNP-ből kiugrott Lukácsi Katalinnal az Echo tévén. E beszélgetés során Jurák a maga egyszerűségében…..
ToyDolls 2018.01.13 09:01:18
@morph on deer: ÚRHÖLGY főnév (1945 előtt, választékos) Úri (1), az egykori uralkodó osztályok vmelyikébe tartozó nő. <Rendsz. levél címzésében:> N. N. úrhölgynek. □
Forras: ertelmezo keziszotar.
Ugyanazzal a kislányos zsizsgéssel vártam a 25. Sziget fesztivált, mint bármelyik korábbit, a különbség csak az volt, hogy a programot nem igazán nézegettem. A hangulata kellett, a Sziget kellett. És az a nagy szerencséje, hogy hangulata még mindig van, ha már jó és igazán vonzó zenéje idén nagyon…..
ToyDolls 2017.08.18 06:21:04
@Tökösmákos: nagyjabol minden szavaddal egyetertek. Amit a cikkhez hozzatennek, ha a szovegben a Sziget szot a Volt- ra csereljuk, akkor is jelentos igazsag tartalma marad.