Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrM

14 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz évvel ezelőtt, 2000 augusztus 12-én (helyi idő szerint 11 óra 28 perckor) döbbenetes katasztrófa történt az észak-európai Barrents tengeren: egy hadgyakorlat közben (a partoktól alig 140 km-re): váratlanul robbanások rázták meg a világ legnagyobb és legmodernebb atommeghajtású…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
Ilonka néni magyarnak született. Magyar családba, egy magyar faluban. Egy nap levelet kaptak, hogy menniük kell. El otthonukból, el hazájukból vagonokban, ahogyan néhány évvel korábban emberek milliói a táborokba. 2013 óta április 12-e a Felvidékről kitelepítettek emléknapja...
Állítólag mindenkinek létezik hasonmása a Földön, sőt, nem is egy, hanem legalább hét! Ez, lássuk be, elég logikusnak tűnik, hiszen, bár génállományunk rendkívül változatos, a kinézetünket meghatározó lehetséges variációk előfordulásainak száma véges, nagyjából 16 millió különböző változat fordulhat…..
Van egy kisebb botrány éppen, amiben érintett a köztévé, egy vetélkedő és egy jobbikos politikus. Varga Dániel jelentkezett a Maradj Talpon! nevű vetélkedőbe, behívták castingra, ahol nagyon kedvesek voltak vele, majd kapott egy emailt, hogy minden frankó, lehet menni játszani. A levélben, írta az…..
Rövid beszámolóm rövid Szaúd Arábiai utazásomról.Rögtön az elején le kell szögezni, hogy ez csak egy vélemény. Sokan, sokféle benyomást szereztek és hagytak magukban leülepedni, megint csak sokan sokkal több időt tölthettek Szaúd-Arábiában, így sokkal mélyebb és…..
DrM 2012.08.21 14:07:17
@estafador:
Szia! A weboldallal nem kellet anno szenvedni, simán sikerült beírni az adatokat. A visszaigazolást print screennel mentettem, úgy is elfogadták. A követségen segítőkészek voltak és segítettek.
DrM 2017.01.01 17:29:11
@Tomo01: Szívesen adok több infót, de 8-9 éve voltam kinn, azóta sok minden változhatott vízum ügyben, ügyintézésben.
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Szeptember 1-jével új időszámítás kezdődik az RTL Klubnál, jön az ősz, vele együtt a műsorstruktúra is átalakul. Csak a biztonság kedvéért, a hétköznapi helyzet  most ilyen: 16:50 - Az örökség 18:00 - Híradó 19:00 - Fókusz 19:30 - Éjjel-nappal Budapest 20:50 -…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
Mit is vigyen az ember három napra egy idegen kontinensre, ahol sajátos előírások vannak, állítólag szigorú fegyelem és erkölcs uralkodik, és iszonyatosan meleg van. Azt már a legelején elhatároztam, hogy világos öltönyben utazom, ami jó lesz a tárgyalásra is (persze fehér…..
Köszönhetően Neked is, kedves barátom, aki ezeket a sorokat olvasod, a weboldalunk látogatottsága és ismertsége egyre nő. Egyre többen jöttök/jövünk rá, hogy nem feltétlenül aza JÓ weboldal, amelyet a keresőmotor előre tesz, mert jól programozták stb, hanem az, amelyről…..
Azért szeretem Zebit, mert nem kell vele sokat egyeztetni, meg szöszmötölni, megérti, hogy mit akarok, ő pedig elmagyarázza röviden, hogy ő mit akar és kész. Ezt a rövid vallomást azért tettem, mert bizonyára láttátok, hogy megint valami újdonsággal kápráztattunk el Titeket itt…..
Íme a mi kis "ajánlatunk":    ..
Nem érdemes várni tovább. Az interneten egyre több a gagyi tartalom és/vagy megjelenés, rengeteg az igénytelen kínálat. Ez ellen lépni kell:  ..
Mi mondjuk meg!!! Nem állunk meg! 2008.03.29 18:01:00
Itt az adóbevallások időszaka, ideje elgondolkozni az 1 % sorsáról:-))))    ..