Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raul25

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
raul25 2006.10.13 10:02:29
Kedves bomi!

Elnézést, de bassza meg!!!
Ezt írod:
"Program??? Mégis mit akar az MSZP? Napok óta azzal jönnek, hogy OV álljon elő a farbával, mondja meg, mi az ő alternatív gazdasági válságkezelő programjuk... Mintha választási kampány volna, és a két pártnak programokat kéne egymással szembeállítani! MSZP van kormányon, nekik van többségük. Vagy most hirtelen úgy gondolják, hogy ha a fidesz jobb programmal áll elő, átadják nekik a kormányrudat? Ébresztő!"

Szerinted miről szól a parlamenti demokrácia, illetve mi az ellenzék szerepe a parlamentben (azon kívül, hogy netezhnek a "céges" notebookon, újságot olvasnak, esetleg be sem mennek a munkahelyükre)?
Illetve mitől KONSTRUKTÍV egy ellenzék, ahogy OV megígérte pár hónapja?

Szerintem GYF nem fog lemondani (hogy ez jó-e, v sem, majd az idő eldönti...), és az is valószínű, hogy most már csak a 2010-es vereség nagyságán fognak tudni változtatni a kormányoldalon, győzni aligha fognak.
Viszont az sem megy, hogy akkor most a fidesz-kdnp 3,5 éven keresztül szabotálja a parlamentarizmust. Akkor inkább adják vissza a mandátumokat, ha úgyis csak és kizárólag a kormányon múlik minden (sajnos nem így van, lsd 2/3-os törvények pl)...akkor elég lesz azt a 200-akárhány naplopót fizetnünk a ballib oldalon, nem kell még közel 200 a jobb oldalról is. (amúgy sem értem, mi a ráknak nekünk 386 képviselő...de spec a fidesz ezt sem támogatta, na mind1)

üdv
raul