Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baxottnagyhomár

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergelynek elég speciális problémája van: tudja, hogy jön neki egy csomag, de azt nem, hogy honnan, ki, mit, miért és hova küldött neki. Erre a helyzetre a posta sincs felkészülve. Tegnap reggel egy email-t kaptam a postafiókomba EERT_Admin feladóval - ennél sokatmondóbb feladó…..
Ezzel lehetne összegezni a Velvet és a Cink gyorstesztjét a Norbi Update-féle pizza, hotdog és hamburger megtapasztalása után. A pizzának nevezett "aliennyálkás jógaszőnyeg" kompozíció kóstolása felért egy kiadós elemnyalással. Csak perverzeknek: Beleharaptam, és egész…..
baxottnagyhomár 2014.05.12 12:44:36
Naiv társkereső 3 hónapig féláron próbálta ki az Elittárs oldalát, utána viszont automatikusan meghosszabbították előfizetését egy fantom megrendeléssel. Lemondani nem lehet, azonnal behajtóval fenyegetőznek: Pár hónapja regeltem az elittars.hu társkereső oldalra (több…..
baxottnagyhomár 2014.02.12 18:22:24
@ELITTARS: Te hazudsz!

Rohadt, mocskos, csaló banda vagytok, akik tönkreteszik a fiatalságot.

Csak be kell írni a neveteket google-ba és kiderül, hogy milyen szemetek vagytok!
baxottnagyhomár 2014.02.12 18:24:01
baxottnagyhomár 2014.02.12 18:31:26
@ELITTARS: Ezekre reagálj, ha mersz! index.hu/gazdasag/2013/02/02/atveres_lehet_a_legujabb_tarskereso/

Te szemét kártevő!
Lajos az iStyle-nál futott bele az amerikai Black Friday előkarácsonyi gigaleértékelés magyar változatába, amit a népszerű "keresd az árukészletet" játékkal együtt honosították. Meg lehet ezt csinálni halomba tornyozott termékek nélkül is, így legalább nem tapossák le…..
baxottnagyhomár 2013.12.06 22:59:36
baxottnagyhomár 2013.12.06 23:22:50
Gábor október óta várja, hogy történjen valami a Display.hu szervizben Myaudio tabletjével, de két hónap alatt odáig jutottak, hogy visszaraktak egy régebbi oprendszert, amitől pont semmi nem változott. A MediaMarkt ezt még nem érzi kritikus hibának, úgyhogy se pénzt, se másik…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..
baxottnagyhomár 2013.11.29 10:43:49
Naiv ügyfél Soproni Meggyében leülepedett a Démon. A cég szerint a jelenség nem káros az egészségre, de már mindegy is, mert úgysem gyártják. Viszont legközelebb bontatlanul kell beküldeni a mintát, mert így nem steril: Belefutottam egy doboz Soproni dobozos valamibe, amiről…..
Naiv autós épp felrakatta az új téli gumijait, amikor észrevette, hogy 2011-es gyártásúak. A Marso nem akart kedvezményt adni rá, de végül kicserélhette bármire, ami szintén nem volt egyszerű: A marso hálózatából néztem ki téligumit, nokian wrd3, ami több teszten is jól…..
Naiv özvegynek kapkodnia kellett a fejét, hogy férje halála után ne húzzák le minden sarkon: Férjem májusban itthon halt meg: sajnos, tudtam, hogy ez be fog következni, nagybeteg volt. Mindent beszereztem, hogy a halál beálltát követően tudjam, mit kell tennem: egy…..
Péternek végül év végéig jóváírnak 1000 forintot a későn lejelentett meghiúsult tranzakció után kárpótlásul: Végülis megköszönték az együttműködést, korrektül jártak el a Vaterások! Köszönöm a Homár Power-t!Tisztelt Péter! Köszönjük válaszát és…..
baxottnagyhomár 2013.10.04 00:52:29
Meglepő módon nem verték meg az elmeháborodott közterületfenntartókat a járókelők, de legalább végigvideózták, ahogy letépik egy nőről a kabátját, amiért az kiszabadított egy bliccelőt, akit nem sokkal korábban szintén megrángattak. Mit képzelnek magukról ezek a parasztok?…..
Múltkori vaterás naiv ügyfelünknél kiderült, hogy azért számolták fel jutalékot a sikertelen adásvételénél, mert 21 napon túl jelentette: Kedves Ügyfélszolgálat!  Kedves Tékozló Homár! Köszönöm szépen a részletes tájékoztatását az Ügyfélszolgálat részéről,…..
baxottnagyhomár 2013.09.30 22:58:56
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
baxottnagyhomár 2013.09.30 22:55:12
Lehet, hogy törvényileg megengedett a péksütemények térfogatnövelése, de mi mégis arra szeretnénk kérni Önöket, hogy ne tegyék, mert egyre nehezebb egyáltalán még ehető halmazállapotú kenyeret vadászni. Kalácsok esetében még lehangolóbb az újhullám. A MA-NO 2001 Kft.…..
baxottnagyhomár 2013.09.25 12:51:02
@gyugyó: Baszódjanak meg a szarjukkal együtt! A helyi pékségben amit árulnak már nem lehet megenni olyan szar felfújt műanyag az egész, még a kinézete is okádnivaló
Z. biztosan nem iratkozott fel a Usenet.nl hírcsoportolvasóra, ám ez nem akadályozta meg őket abban, hogy kiszámlázzanak neki 60 ezer forintot. Esélyes, hogy kártyaklónozás vagy adathalászat történt, bár a cég üzletpolitikája is elég gyanús. Ők alapből azzal szórakoznak, hogy…..
baxottnagyhomár 2013.09.24 12:05:02
Radírpók ette ki a Danone puding falát, vagy még a kánikulában sérült meg a csomagolása. Péke poraira: A minap vásároltam egy csak 4-es csomagban kapható Danone csokipudingot az egyik vidéki Coop üzletben, ami hazaérve egy picit meglepett. (Lásd képeken.)  Az egyik puding…..
baxottnagyhomár 2013.09.20 21:32:03
Gábor úgy véli, újabb csúsztatáson kapta a Danone marketinggépezetét, merthogy az Activia joghurtital Bulgáriából, a Keljföl pedig Romániából származik: Nem hagyott nyugodni ez a 2009-es cikk, így elmentem a tescoba, és megnéztem a danone Activiát: a mai napig Bulgáriában…..
baxottnagyhomár 2013.09.18 17:55:57
Érthetetlen anomália ütötte fel a fejét a Vaterán, amit képtelenek civilizált emberek módjára megoldani. Sok felhasználó panaszkodott, hogy az azonosítójuk végére került egy "_a". Azaz értesítés nélkül megváltoztatták a nevüket, amivel gyakorlatilag kitörölték összes…..
Csak pihen. Ezt a képet egy szokásos bevásárlásunk alkalmával lőtte férjem dunakeszi Auchanban idén augusztusban. Nem küldtem el az áruháznak a képet, nem reklamáltam, de gondoltam veletek megosztom. (Többek között ezért se igyuk a dobozos sört a dobozból ;)) Sajnos a kép nem…..
Elállás esetén 30 nap után fizette volna vissza a selejtes notebook árát az Ipon, úgyhogy Tamás inkább a cserét kérte, ami valamiért 15 napig tart: Először is köszönöm előző levelem publikálását, másodsorban pedig népes közönségeddel együtt tájékoztatlak a…..
Tamás mit sem sejtve vette át Asus notebookját, amin csak bekapcsolva látszik, hogy beteg a kijelzője. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy naiv voltam és PickPack ponton való átvétellel rendeltem egy notebookot a levél tárgyában nevezett Ipontól. Persze jobb lett volna személyesen…..
baxottnagyhomár 2013.09.13 16:55:52
@norbi040122: ezért kár volt frissen regisztrálnod ide...

Egyértelműen nevetségesek az érveid és tisztán látszik, hogy valami közöd van hozzájuk, így nem vagy pártatlan

Csak keresni kell a neten és hegyekben dől a szar onnan
Andrást érthetetlen módon lezsidóhülyegyerekezték a Nyugatinál lévő Tesco Expressben, amit ő levélben sérelmezett a vezetőségnél. A Tesco azt válaszolta, hogy beszólós alkalmazottukat a munkajogi szabályokat figyelembe véve figyelmeztették és frissitő oktatásban…..
Naiv vásárlóval kifizettették a máshol vásárolt 2 doboz cukorkáját, mert becsipogott rajtuk a mágnescsík az Intersparban. A Homár cukorkán még nem látott mágnescsíkot, de ezek szerint már itt tartunk: Furcsa "élményben" volt részem az Eurocenter Interspar áruházában a…..
baxottnagyhomár 2013.09.05 23:27:32
Kincs lisztérzékeny családtagjai majdnem a wécén kötöttek ki, amikor az Interfood gluténmentesnek hirdetett heti menüjének már a második darabja megbukott: A családomban többen is lisztérzékenyek, aki tudja, hogy mi az és mivel jár, az beláthatja, hogy nem egyszerű így az…..
Kibújt a szög a zsákból, avagy hasba lőtte magát a nemzetközi cukordíler. A Danone országos plakátkampánnyal ismeri be, hogy a szisztematikusan egészségesnek nevezett Activia joghurtcsaládjában igazából rengeteg egészségtelen finomított cukor van. Timinek elment a kedve az…..