Adatok
amuci
0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
amuci
2016.08.29 11:40:43
amuci
2016.08.29 15:36:54
@világevő: Bocsi de elragadott a hév. Egyébként kifejezetten jó műsora volt.
Nem állítom, hogy nem volt meglepetés a negyedik csillag. Az volt. És nem azért, mert Pesti István, séf étterme nem érdemli meg, ő már a régi Babelben is bizonyította a hatalmas tehetségét. De mit is jelent ez a csillag? [Összeállítottam korábban egy listát arról, hogy mit NEM…..
amuci
2015.03.14 07:25:07
Amuci "alszakács" körkérdése: Azt tapasztalom, hogy nincs egy egységes etalon, amihez igazodhatna, amit követendőnek tartana a magyar szakács társadalom. Ezért is lehetnek ilyen ellentétek, a résztvevők között. Alakulhat itt akármilyen szakmai egyesület,…..
amuci
2011.03.03 20:35:09
@pacemaker: Az a főnök aki ilyen döntést hoz, nem is érdemel rendes szakembert. Pusztuljon bele a szarba, amit maga köré kavar.
A béreket nem a szakácsok, hanem a tulajdonosok adják.
Szűkebb pátriámban is az a szokás, hogy hoznak egy neves séfet irányítani heti 2 napot, majd felvesznek mellé két pancsert, aztán néhány hónap múlva elkezdenek vakarózni, hogy csak jobb lenne valami hozzá értő, de akkora már el van szarva nem csak a hely, hanem a költségvetése is. Aztán tegyél csodát.
A béreket nem a szakácsok, hanem a tulajdonosok adják.
Szűkebb pátriámban is az a szokás, hogy hoznak egy neves séfet irányítani heti 2 napot, majd felvesznek mellé két pancsert, aztán néhány hónap múlva elkezdenek vakarózni, hogy csak jobb lenne valami hozzá értő, de akkora már el van szarva nem csak a hely, hanem a költségvetése is. Aztán tegyél csodát.
"Vissza" a vendéglátáshoz, Szakácsoknak!
Egy fiatal a "fiatal, de nagy gyakorlattal" hirdetőkről
2011.02.27 10:59:00
Fiatal kollégánk véleménye a "fiatal, de nagy tapasztalattal" rendelkező hirdetés feladóiról.Jó hallani az érintett véleményét is, de rossz tengődni látni egy fejlődni akaró ifjú Szakács termelői konyhás nyomorúságát!!!Használható és valóban…..
amuci
2011.03.01 18:09:48
@Domenique: Ez a menü létezik?
amuci
2011.03.02 10:23:55
amuci "alszakács" levele! "............A minap akadtam a blogra, egyből neki veselkedtem és mintha mindenütt ugyan az lenne. Írod, ha gondoljuk írjuk meg. Hát ez az enyém. Majd meglátod érdemes e feltenni.Gondoltam elmesélem saját sagámat, hátha…..
amuci
2011.02.23 08:47:19
A hús táplálkozástudományi jelentősége
Az egészséges táplálkozás szempontjából ajánlottabb az alacsonyabb zsírtartalmú sovány húsok, csirke, pulyka fogyasztása mivel a bennük található zsiradék általában a bőr és a hús között helyezkedik el. A túlzott mértékű állati eredetű zsiradék fogyasztása…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Szánalmasak vagytok. Azon fanyalogtok, hogy grammatikailag rendben van e a cikk, ahelyett hogy az üzenetét megértenétek. Szerintem ti is azt a sz@rt ettétek és most szembesülnötök kell a jó ízlés hiányával. Egyébként akit a nyelvtani szabályok megfelelősége ennyire izgat annak talán nem gasztroblogotkelleneolvasgatnia.
Ja és ez az ember ér annyit a maga szakterületén, mint teszem azt a nagy tiszteletű Grécsi László a sajátján.