Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atkaforce

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Überzenészek: Bob Daisley 2018.05.09 07:00:00
Most egy olyan zenészről szeretnék írni, aki sokkal többet tett hozzá az egyetemes rocktörténelemhez, mint a hangszeréből származó hangok. Pontosabban nem is annyira írni szeretnék róla, mint inkább bemutatni pár számomra kedves számot, melyeken kedvenc zenészeimmel együtt…..
atkaforce 2018.05.10 09:28:48
Csődeljárást indított saját maga ellen a legendás gitármárka, a Gibson. Az utóbbi időben elég nagy pénzügyi gondokkal küszködő óriáscég a be nem vált elektronikai beruházások (Wurlitzer, Dobro és Epiphone) révén került a szakadék szélére, mely 124 év után, hacsak nem…..
Aki tűkön ülve várta a mai estét, annak nem lehetett könnyű kibekkelni ezt az egy évet, hiszen a jegyek már azóta figyelnek a komódfiókban, a naptárban pedig csak sokasodnak a pipák. De ez a nap is felvirradt, így a Metallica fanok tömött sorokban járulhatnak a Sportaréna bejáratához, hiszen a 8…..
atkaforce 2018.04.06 11:21:29
@NZperX: Hetfield egyik kedvenc nótája
Hú, ebben a sztoriban valaki nagyon benézett valamit, bár nehéz eldönteni, hogy ki és mit. Mi viszont legalább megtudtuk, mi a különbség a szakértői és az igazságügyi szakértői vélemény között.  Telekom vs Ipad pro 12,9". 15 hónapja vásároltam a telekomnál egy Ipad pro fent említett készüléket.…..
Egy pocsék nap után elegem lett a kép- és videószerkesztő programok látványából, helyette elővettem a hat- és négyhúros szárazfákat, és zajongtam egy jó(leső)t. Aki csak az utóbbi idők blog.hu címlapra is kikerült vasutas vagy hajós bejegyzései alapján ismeri ezt a blogot, az lehet, hogy jobban jár,…..
atkaforce 2017.05.29 15:07:29
Nemrég az Overkill társaságában adott kiváló koncertet a Barba Negra színpadán a Kirk Windstein vezette Crowbar. A koncert előtt sikerült mikrofon és lencsevégre kapnunk a csapat főnökét, akivel többek között beszélgettünk a tetoválásairól a kerti sütögetésről és még háromféle hazai sört is…..
Nem először hallhatjuk azt, hogy a Metallica húrosai közül valamelyikük akusztikus gitárt ragad, de az itt szereplő videó lehet mégiscsak egyedülálló mindezen megnyilatkozások közül is.....
Folytatódik a prospektusokat felidéző sorozatom, ma két német Adidas katalógust láthattok. Egyet 1968-ból és egy különleges 1970-es példányt, amiben gyári javítások és megjegyzések is vannak...
Egy 45 évvel ezelőtti tavaszon, 1970. május 13-án a medréből kilépő Szamos folyó éjjel 11-kor érte el Nagygécet, és a falut teljes szélességében elöntötte. A település lakosságát evakuálták, ezt követően pedig többé nem is engedték őket vissza otthonukba. Az egykori falu teljes területén építési…..
A Boeing 747, becenevén a Jumbo Jet, egyes vélemények szerint a legismertebb repülőgép a világon, az első szolgálatba állított szélestörzsű utasszállító repülőgéptípus. 1970-ben állt szolgálatba a PanAm és a TWA színeiben, 37 évig tartotta többek között az egy járaton ülő legnagyobb utaslétszám…..
atkaforce 2015.10.07 13:31:51
@protézisesh: valószínűleg ez légitársaság megrendelésétől függ (hány soor szék legyen a gépen). Ültem már olyan 777-en ahol megdöbbentően sok lábhely volt egy másik, ugyanilyen színben tündöklő 777-hez képest...ja nem is törkis AirB320-as volt.
Biztosan sokan emlékeznek még a Sing Sing zenekarra, de ha mégsem, akkor a Halál a májra című dal biztos mindenkinek megvan. Nos a csapat nemrég újra reaktiválta magát az Irigy Hónaljmirigys Sipos Tamással a mikrofonnál. Sőt új lemez is lesz Visszaesők címmel, melynek címadó…..
Nem siránkozásból (dehogynem:), de mostanában kicsit leült a blog. Nyár környékén volt egy időszak, amikor rákaptam a minél több bejegyzés irására, és úgy éreztem, a visszhang, amit szeretek, is megvolt: beszélgettünk, véleményt cseréltünk, nem csak én meséltem, hanem a kommentelők is. Aztán a téli…..
Úgy hiszem, most már szólni is kell hozzátok, ha a politikai előadás egy ideje úgyis nektek folyik. Az elmúlt napokban a kormányzat több lépése olyan volt, amiről a választások előtt elfelejtettek beszélni: sem a civilek megtámadása, sem a budapesti önkormányzati rendszer…..
Korábban már beszámoltunk arról, hogy impozáns névsor jött össze arra tribute lemezre, melyet a 2010-ben elhunyt legendás énekes, Ronnie James Dio emlékének szentelnek. A listáról természetesen a Metallica sem hiányozhat és az előzetesen közölt tracklistnek megfelelően egy négy…..
atkaforce 2014.03.24 15:19:09
vonatmagazin Prágai villamosok 2014.02.08 20:34:54
Folytatnám a csöpp kis sorozatomat amelyet tavaly kezdtem el és amely eddig a varsói, valamint a krakkói villamosokról szólt. Tavaly úgy alakult, hogy eltöltöttünk egy hosszú hétvégét Prágában, így a városban való bóklászás közben készítettem néhány képet a…..
atkaforce 2014.02.20 17:33:51
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Nem lehet, hogy tanulójárat?
Volt egyszer régen Ausztriában, még a Nova Rock előtt az Aerodome fesztivál, ami olyan neveket kötött le, mint a Red Hot Chili Peppers, a Motörhead vagy a Metallica. Ez a rendezvény azóta nyugovóra tért, de úgy látszik csak tetszhalott volt, ugyanis az idei prágai debüt után…..
atkaforce 2013.12.06 14:06:26
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
Úgy tűnik most már tényleg kezd jobban lenni Lemmy a Motörhead frontembere, mert Wacken fesztivál főszervezője megerősítette a hírt, hogy augusztus 2-án, este 9-kor fellép az a brit rocklegenda. Szeptemberben pedig jön az új nagylemez, Aftershock címmel. ..