Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirius

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, aki még nem látta a Coca-Cola mutánsszörnyes kólaautomatás reklámját? (ez itt fent) A Psyop animátorai az aktuális hülyeállatos animációs trendeknek megfelelően dolgozták Szörny Rt-sbe a korábbi "automatában zajló furcsa folyamatok" koncepciót 2006-ban, mindenki…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
A kilencvenes évek elején örülhettünk, ha az MTV délután leadta a Wicked Game-et Chris Isaactől. Vizes homokban fetrengő bikinis szupermodell, ennyi volt a suli utáni erotika, aztán meg jöhettek az egy ismeretlenes egyenletek, a vaktérkép, meg a magyar füzetbe a sorminta. Szigorúan…..
Mi értelme van új böngészővel próbálkozni, mikor ott van egy Firefox vagy egy IE7 vagy egy Safari? Nem sok - gondolhatnánk. Közben meg azt is gondoljuk, hogy mindhárom, említett böngésző sem tökéletes. Nos, hogy a tárgyra térjek, a Flock körülbelül az, ami az IE-nek a Maxthon:…..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Sirius 2007.10.17 15:35:24
Lol. Kedves Horváth Attila...

Másokon a nevük vállalását számonkérni elég nevetséges vesszőparipa, de az ön magánügye.

Minden esetre gondoljon már bele, egy ekkora böszmeséget nem lehet elintézni azzal, hogy "jaj hát az Ádám gyorsabb volt". Ez NEM magánlevelezés. Szerintem keresse ki a magánlevelezés szót egy szótárból, hogy kiderüljön mi az. Itt nem Ádám bátyámnak írt Ricardo, hogy ugyan akasszon már le neki egy rossz gitárt, hanem az önök cégének.
Ha önöknél a céges levelezést bármelyik alkalmazott "lestoppolhatja" magánlevelezésnek, az elég siralmas.

Én egy biztosítótársaságnál dolgozom. Ha kapok egy telefonhívást akár én, mint X Y, a saját telefonomon, de biztosítási ügyben, az nem magánhívás, hanem a cég ügye. Az meg végképp elképzelhetetlen, hogy mondjuk egy céges címre érkezett levélre válaszoljak ehhez hasonló hangnemben, majd a főnököm az egész ügyet "magánlevelezésnek" minősítse.

Gondoljon bele, mit szólna, ha felhívná a biztosítóját, hogy betörtek önhöz, mire egy rekedt, cigarettahangú rocker jól kiosztaná, hogy "haha, maga aztán nagy balfasz, meg különben is mit magázódik nekem"...

A "Tisztelt Cím" valóban rendkívül röhejes és prosztó bunkó szójárás, és nekem is a hátamon áll fel a szőr tőle, de a maguk dolga nem az, hogy illemtanórát tartsanak... És a kedves Ádám bácsi ettől függetlenül a legnagyobb bunkó állat benyomását kelti akiről idén hallottam, pedig mint biztosítósnak, volt szerencsém pár aluldefiniált személyiséghez.
Én kérek elnézést. A brit Daily Telegraph híradása szerint amerikai tudósok bebizonyították, hogy a borról süketelő borértők valóban csak süketelnek, és ez genetikus. Az egyszerű halandók mindig is szent borzadállyal hallgatták, amikor a borbuzik bőrt, szénát, varjúhájat…..
Sirius 2007.09.25 22:28:43
Csak hogy szemléltessem az ilyen "eredmények" komoly(talan)ságát, következzen a "szovjet tudósok bebizonyítják, hogy Petőfi Sándor nem tudodd verset írni" c. gondolatkísérlet.

A szovjet tudósoknak a fülébe jut, hogy Petőfi Sándor versei forradalmi hevületet váltanak ki a hallgatókban.
Ez politikailag is fontos, úgyhogy ellenőrizni kell tudományosan. Persze egy kísérlet nem tudományos, amíg nem tartjuk az ÖSSZES lehetséges változót kézben... vagy ki nem oltjuk az eltéréseket egy kellően nagy és reprezentatív minta használatával. Ki is válogatnak hát ötszáz embert a kommunista világ minden tájáról, Kínától Kubáig, férfit és nőt, időset és gyereket, a populáció tényleges arányait tükrözve.
Mivel most Petőfi Sándor verseiről szól a kísérlet, különösen oda kell figyelni, hogy valóban ezt mérjék, és ne mást. Ezt a kérdést a felolvasó megfelelő kiválasztásával oldják meg. Hogy az ő prekoncepciói, hozzáállása nehogy véletlenül, tudat alatt is befolyásolják a kísérlet eredményét, egy magyarul nem beszélő, a KGB által kiválasztott, teljesen jellegtelen hangú és kinézetű szibériai nőt választanak felolvasónak, akinek gondosan betanítják a vers helyes, irodalmi kiejtését.

Indul a kísérlet, ül az ötszáz kiválasztott, elektródákkal a fejükön, vérnyomásmérővel és egyéb műszerekkel felszerelve, és a szovjet hölgy elkezdi monoton, jellegtelen és hangsúlytalan hangon:
t a l p r a m a gy a r
h í v a h a z a
...
és így tovább.

Az eredményt alighanem felesleges ecsetelnem. Ha valaki, akár személyesen, akár mint tudományágának büszke képviselője, magára ismert, ne aggódjon, minden hasonlóság létező tudományágak létező kutatásmódszertanával 100%-ig szándékos volt.
Egyik kolléga küldte el nekem a következő idézetet, mely egy hamarosan megjelenő Index-cikkben fog szerepelni. A Zuhanórepüléssel szeretne csapást mérni az illegális letöltőkre Kálomista Gábor producer: „Nem bosszút szeretnénk állni, hanem vissza akarjuk szorítani az…..
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik…..
Subba C'mon start the Banzai! 2007.05.22 13:51:00
Vajon hány Depeche Mode-majmoló együttes lehetett a nyolcvanas években Kelet-Európában? Az akkori szerencsétlen hangulat ahhoz is elég volt volt, hogy még angol nyelvű verziót is képesek voltak készíteni az egyik kliphez. Be akartak törni a külföldi piacra? Kurva jó…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
w Postabontó - A tehetetlen halott 2006.11.07 04:14:00
Gondoltam, 1956 majd biztos kiveri megint a balhét, jön ezer mail, hogy jaj de mekkora nemmagyar maga, rohattkomonista, ávósgyurcsányista, apróantal, 'raus. Ehhez képest roppant meglepetés, hogy a valóban rengeteg levél legalább nyolcvan százaléka pozitív és egyetértő. Ilyen még…..
Sirius 2006.11.08 10:24:31
Függetlenül 56 tényleges eseményeitől, az ünneplés maga is elég érdekes kérdéskör...

Mert mitől lesz valami ünnep, és mitől lesz valaki hős? Nos, jelenlegi meglátásom szerint attól, hogy a tömeg a vállára kapja. Az emberek úgyis a saját érzéseiket, magyarságukat, demokrata vagy épp kommunista, fasiszta gondolataikat, érzelmeiket ünneplik. Ennek semmi köze a múlthoz, az csak vászon amire kivetítjük a jelent.

Valaki említette Koppányt és István királyt. Hát ha úgy istenigazából az eseményeket nézzük, akkor augusztus 20.-án is egy nagy nemzeti vereséget ünneplünk. A "szemforgató, hamis papok" pedig egy koronás nemzetáruló karját hordozzák körbe nagy áhítattal.
De augusztus 20.-án nem Vajkot ünnepeljük, vagy azt amit csinált. Azt ünnepeljük, hogy magyarok vagyunk, aminek Vajkhoz semmi köze, ő csak egy szimbólum, kiemelve a történelem ködéből.

Ha Moszkva is ezer évet ül a nemzeten, akkor lehet hogy Kádár János bebalzsamozott koponyájával szaladgálnának a magyar nemzet ünnepe ürügyén. És ehhez Kádár Jánosnak, mint személynek, mint történelmi szereplőnek, semmi köze nem lenne.

Szóval szerintem nem azt kell nézni, hogy hol büdös a forradalom, hanem azt, hogy mit jelent ez ma nekünk. És szerintem elég sok szépet és jót jelenthet most, szembe lehet állítani a Kádár rendszer megalkuvás-kultuszával, lehet rá büszkének lenni és az ürügyén a jövőbe tekinteni. És ez a lényeg, nem az hogy mennyire volt jó politikus Nagy Imre.
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Sirius 2006.10.12 10:55:35
Rohadtul unom, amikor a Gyurcsányisták a négyéves ciklust meg alkotmányos rendet emlegetik, mit emlegetik, szajkózzák, károgják mint egy papagáj.
Nem az ország, a nemzet van az alkotmányért, hanem az alkotmány az országért és a nemzetért.

Minden esetre ebben a szarviharban mindenkinek vaj van a füle mögött. Egészen szürreális, mintha minden fél vesztésre játszana.
Tavasszal fölényes FIDESZ győzelemre lehetett számítani. Orbán Viktornak mást sem kellett volna tennie, mint párszor belemondja a mikrofonba, hogy "mindenki hozzon még egy embert", meg mosolyogva integetni, és jó esély mutatkozott az MSZP leváltására.
Erre mit csinált? Elküldte hős megmondóembereit, hogy a szélsőséges csoportok támogatását megnyerje. Korlátozni az emberek féktelen szabadságvágyát, mi? Hát komolyan mondom, amúgy is utálom az orvosokat, mert arrogáns és öntelt banda, de ez a szöveg egy orvostól is sok volt. Viktor meg tapsol hozzá. A hülyéje.
Ekkora balfaszságot eddig csak a Flúgos futam (Wacky Races) c. rajzfilmben láttam Dick Dastardlytól, az ügyeletes gonosztól, aki hiába vezet a versenyen, nekiáll csapdákat állítani a többieknek - amikbe aztán maga esik bele, és veszít. Pedig különben simán nyert volna.
Szóval nem tudom, hogy mit várhatunk egy olyan embertől, aki a saját jól felfogott érdekét is képes agyonbaszni ilyen megmagyarázhatatlan "böszmeségekkel".

Aztán ott a Flétó. Neki is jut bőven, mert bár - ellentétben Vikivel - nem a saját seggébe dugta a 220 voltot, és a választások megnyeréséig várt a "böszmeséggel", de egészen elképesztő profizmust mutatott az önmegutáltatás tudománya terén.
Úgy tűnt, hogy az MSZP szarráverte a FIDESZt, ami szétforgácsolódott, támogatói elbizonytalanodtak, Viktor hirtelen jött PR-elmezavara következtében. Gyurcsány, ha kikiáltja a királyságot, aznap a fején tudhatta volna a szent koronát.
Erre mit csinál? Reformokat emleget, és közben adót emel. Most őszintén, ez nem reform. Ráadásul közben folyamatosan pökhendi, pofátlan és mindent megtesz hogy megutálják. "Be kell látni, hogy túl jól élünk." Hehe. Flétó biztos túl jól él.
Amikor meg kitört a botrány az öszödi beszéd körül, akkor is folytatta a pökhendi, fölényes dumáját. Lesajnálja a népet, szarik az emberekre, és erre még büszke is. Reformot meg eddig egyet sem láttam tőle.
Szóval mintha direkt arra játszana hogy megbukjon.

Elgondolkodtató.
Sirius 2006.10.12 14:43:46
"LOL. Te valami ornitológus vagy?"

LOL. Hát, sajnos Feri nem csak hogy madárnak nézi a nemzetet, de fórumokon és a városban végzett független kutatás jelentős mennyiségű madarat - elsősorban papagájokat - mutatott ki az MSZP-SZDSZ hívek között. Valószínűsíthető, hogy maga Kuncze Gábor is egyike ezen szárnyasoknak.
Ornitológiai elemzésként lássuk egy értelmes magyar és egy szoclib papagáj beszélgetését:

- Azt azért ön is beláthatja, hogy a nép jelentős része megvonta a támogatást a miniszterelnöktől az önkormányzati választásokon.
- ALLKOTTMÁNYOSS RRENDD! FERRIKE SZÉPP MADÁRRR!
- Mondja, az megtörténhetne ön szerint egy európai demokráciában, hogy egy politikai erő két évig az ország kárára politizál - pusztán a választási győzelem érdekében -, és ezután megússza a felelősségrevonást?
- NÉÉGGGYÉVVES CIKKLUSS! ALLKOTTMÁNNY! FERRIKE SZÉPP MADÁRRR!
- Nem tartja visszásnak, hogy bár a nép egyértelműen megvonta a támogatását a kormánypártoktól, a miniszterelnök továbbra sem hajlandó még a kommunikációján sem változtatni?
- ALLKOTTMÁNYOSS RRENDD! NÉGGYÉVESS CIKKLUSS!
- Ön nem gondolja, hogy ha a kormánypártok hajlandóak lennének egy nagykoalíciós tárgyalásra - amit az ellenzék felvetett, és időpontot is kijelölt rá -, megoldható lenne a jelenlegi feszültség?
- NÉGGYÉVESS CIKKLUSS! ALLKOTTMÁNNY! FERRRIKE SZÉPP MADÁRRR!
- Köszönöm az interjút.