Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trisel

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan gesztusa az LMP-nek, amely ne Orbán maradását szolgálná. Azzal, hogy külön indulnak a választáson, 13-15 mandátumot vehetnek el a demokratikus ellenzéktől. Az LMP egész történetét belengi a gyanú, hogy ez a formáció nem más, mint a Fidesz fiókszervezete.Kezdődött azzal, hogy ártatlan…..
trisel 2017.11.21 14:48:27
@Zsolt Sándor Németh: Az a baj, hogy a fent leírtak nem vádak, hanem tények. Más kérdés, hogy az LMP szavazói (köztük néhány ismerősöm is) simán elsiklanak a tények felett. Sajnos rövid az emlékezetünk.
Örülünk, Vincent? Korzó 2015.03.22 12:48:31
      Tegnap végre levetettem a nagykabátot. Vélhetően én voltam az utolsó a megyében. Az angoloknak elég különös viszonyulásuk van a hőmérséklethez. Szombat este a lányok még télen is harisnya nélkül viselik a tízcentis sarkú, járásra teljesen alkalmatlan cipőjüket.…..
trisel 2015.03.23 11:48:42
@vörös meteor: köszönöm
trisel 2015.03.23 11:57:01
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ennél azért nekem hasonlíthatatlanul jobb véleményem volt a fidesz alaptörvénye előtti Alkotmányról, és megelőlegezem, hogy a fidesz alaptörvényének kukába hajítása utáni Alkotmányról is hasonlíthatatlanul jobb véleményem lesz.
Érdekes fordulatot vett a héten a Fideszt távolmaradásával kétharmadhoz segítő Apáti István ügye. Vona Gábor törzsfőnök - és gondolom a pártvezetés - úgy érezte mégsem elég az elsőre annak látszó "cigánymaffia" mentegetőzés - Apáti családját állítólag…..
trisel 2015.03.05 12:17:41
@Imola Helyesi: Azt, hogy bevette-e, majd meglátjuk az után, hogy az EB beveszi-e, vagy se. Azt, hogy miért vette be, mindannyian tudjuk, csupán mert bízik a nagy német és nagy amerikai cég lobbierejében, hátha kijárják, hogy az EU ne kaszálja el.
Fura, hogy még itt is hülyének próbáljátok nézni az egyszerit.
trisel 2015.03.05 12:22:31
@Imola Helyesi: Na most. Ez a poszt arról szól, hogyan lóg ki orbán hátsójából a jobbik. Amiről persze eddig is tudott mindenki. Ehhez szólj hozzá, aztán a továbbiakban te is beveheted eurázsiai únióstól és mindenestől az egész cuccost.
     Magyarországon az Orbán-család köré szerveződő, felügyelőbizottsági tagságokból, lopott trafikokból, sajtó útján elkövetett bérgyilkosságokból élő pártállami csőcselékre valamiért polgárként szoktunk referálni. Hiba. A polgár nem kurva, ezek pedig azok.   …..
trisel 2015.03.04 11:34:03
@Szindbad: Azért csak nézzük meg az elmúlt pár év termését:

Komáromi András üzletember, a Welt 2000Kft. volt tulajdonosa, aki szombaton aláírta, amit soha nem akart, és másnap meghalt.. 47 éves volt, nem volt beteg és naná, hogy nem akart meghalni. A céget a tulajdonosok nem akarták eladni, viszont a lézerblokkoló jános ZRT. nagyon de nagyon meg akarta venni, ezért aztán a NAV fegyveres ellenőrei szálltak ki a Welt 2000 irodájába, és Komáromi András lakására is kora reggel, ahol iratokat és számítógépeket foglaltak le.

Welsz Tamás jóember, aki először átadta a temérdek bizonyítékot. Aztán jól beszólt a telefonba, hogy uraim, én már tényleg bevettem valamit ugye, mire jönnek a pintérrendőrök, hogy alaposan megautóztassák az urat, aki egyenesen a rendőrautóban merényelte meg önmagát... valami gyorsan ölő kígyóméreggel, vagy mivel:O

Hummeres gázoló? Aki jóerősen összeverte magát a börtönben, aztán hosszas fulladozások közben megöngyilkolta magát - érdekes, érdekes. Nem is tudom, miért nem terít a Portik mindent úgy, ahogy mindenki gondolná, hogy mennyire szeretné...

Alcsúti juhászember mennyivel? 12 órával se a választások előtt elüttette magát állítólag kétszer is! egy hirtelen feltámadt 84 éves osztrák kettős állampolgár(?) bácsikával (aki aztán utána megint gyorsan elhúnyt, vagy hova is lett, ki tudja azt ma már).

Ha ehhez képest a Simicska azt mondja, hogy divatban van itten bármilyen halálnem, hülye, aki csodálkozik ezen, én már meg nem mondom, igaza van-e, vagy se. És azt se, hogy az előbb felsoroltak csak a jéghegy csúcsa, vagy a csúcsának is csak a legteteje...
Akik most felháborodtak, értetlenkednek, azoknak valójában Wermer Andrással van vitájuk. Mi más lenne a "politikai termék" definíciója, ha nem ez (részlet az UFI Wermer Andrással készített interjújából): UFi: A polgár szó új tartalommal való megtöltését Ön találta ki? W.…..
trisel 2015.02.22 12:14:40
@szentleány: Ó tényleg? én a 0-ának jobban hittem, mint a 10-nek, de az egyszer biztos, hogy itt, ebben az országban már a világon senkinek sincs se nulla, se tíz éve arra, hogy itt ültő helyben arra várjon, 10 év múlva mennyire jó lesz (habár 5 év alatt minden látványosan szarabb lett, mint valaha volt), csak mert orbánviktor ilyen jól ért Magyarországhoz (és télleg, az egyre jobban nyomorgó társadalom egyre csökkenő, de még mindig kellően jelentős részének elég néhány műmájer frázis a növekvő GDP-ről, amiről azt se tudják, eszik-e vagy isszák, vagy a magyar népnemzeti nagyságról, amire köztudottan hejj de büszke a tanyasi nép, akinek bár pénze nincs, de még elbírja a kapát 70 évesen is). De hogy a politikához is olyan jól ért orbán? Ezt ugye viccnek szántad!
Mindenesetre a jobbik erősödik, ennél már csak az a jobb hír, hogy majd 10 év múlva... izé...
Van itt egy hivatalos közlemény: „André Goodfriend, a képviseletvezető helyettese családi okok miatt távozik a posztjáról, Magyarországról, és visszatér az Egyesült Államokba.” Röviden: Goodfriend elment és Orbán győzött. Egész pontosan a távozás arról szól, hogy az…..
Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De mi az értelme…..
trisel 2015.02.09 11:57:58
@cleanwater: én nemtom, ki látta a géfodrot okosnak, szerintem az ország gondolkodó része soha. Egyetlen koherens, értelmes mondata nem volt, én legalábbis soha ilyet nem láttam, csupán a csiganyál a pózolás meg az üres hablaty. Én már csak arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha a Simicska rájön, hogy ezt a genetikai hulladékot is ő fizeti a századvégnél. Miből és hol fog akkor majd "politikai gondolkodni" ez a szerencsementes?
trisel 2015.02.09 12:48:59
@tibike3: már Imhotep, a tudós/Hermész Triszmegisztos is megmondta, hogy ahogy fent, úgy lent, és ahogy kint, úgy bent.
A baloldali sajtómunkások figyelmébe. Ezek az álíltások nem tőlem származnak, hanem a mérvadó nemzetközi sajtó állításai az orbáni gazdaságpolitika sikeréről. „Az orbáni gazdaságpolitikát („orbanomics”) dicsérik a devizahitelesek védelméért.” (Financial…..
trisel 2015.01.18 15:42:38
@Simlicske:
"Kérdés nincs, röhögés van.

Először is: az Örülünk Vincent blog is szeretné kifejezni az ámulatát, hogy Orbán Viktor bekötött szemmel, a saját tizenhatosa előtt állva, háttal az ellenfél kapujának, parádés ollózó mozdulattal kilőtte a ficakot. Ez valószínűleg C. Ronaldónak is csak tíz próbálkozásból sikerülne, Orbánnak meg ugyebár egyből sikerült, tehát Orbán Viktor érdemli az Aranylabdát.

De azt azért ugye nem kell komolyan venni a pártsajtótól sem, hogy Orbán és zseniális pénzügyes csapata, Matolcsy, Balog (előbbi zumbaoktatója), Töröcskei, Barcza, Heim és a többiek előre látták volna a svájci jegybank senki más által előre nem látott húzását? Pláne, hogy a magyar választók előre látták volna, hogy ez a zseniális csapat lép színre és előre fognak látni valamit, amit senki más a világon. Ugye nem?

Ha nem okoz nagy törést a pártsajtómunkások lelkében, mi azért maradnánk annál a meggyőződésünknél, hogy az Orbanomics évek óta és továbbra is a forint leértékelésén ügyködik fáradhatatlanul, aminek leginkább a lakossági devizahitel-állomány állt az útjában. Az árfolyamgáttal és a forintosítással a saját gyújtogatásuknak készítették elő a terepet. Azzal, hogy a svájci jegybank közben erdőtüzet okozott, csak elébe ment az Orbanomics (még mindig ezen röhögök) céljainak. Bár ők alapvetően az euróval szemben szerették volna gyengíteni a forintot, de - ahogy a suszter mondta, amikor az inas helyett az anyósát találta el a sámfával - “Így is jó.”
      A pártlap főszerkesztő-helyettese újra őrjöngött egy kicsit azon, hogy az emberek a szemükbe mondják, hogy minek is látják őket. A legfélelmetesebb talán az, hogy inkollegialitással vádolt meg újságírókat.     Bódis András egy szervezett bűnözői csoport…..
Azt hitted a Főnök királycsinálója, gegmenje, esze, hangja Habony Árpád? Frászt. Sehol nincs az általa keltett hatás ahhoz, amit ez a mi Ferink összehoz. Gyengült Orbán, a pártegység reped, a népszerűség szabadesésben zuhan lefelé, és amúgy is kéne valami ajándék…..
trisel 2014.12.24 13:46:56
@punkfrog: Tudtam, hogy fogok olyan kommenteket is olvasni itt, amik nekem is bejönnek.

A szomorú egyébként az az egészben, hogy valamiféle "bázisdemokráciáról" fantáziálnak egy olyan országban, ahol a bázis lényegében a kádári hagyományoktól áthatott nyugdíjas illetve a félanalfabéta vidéki réteg. A maradék meg egész életében azzal lesz elfoglalva, hogy a Gyurcsány, illetve az mszp-s bárki mennyit hoz-mennyit visz, amivel örökkön örökké áment mondhatunk orbán birodalmára. Innen kívánok mindenkinek békés karácsonyt, és némi megvilágosodást.
trisel 2014.12.24 13:57:46
@gazoló: esetleg éhséglázadás nem lesz (Ferge Zsuzsa), mivel annak a régegnek az önérvényesítő képessége a zéró felé konvergál, ezért két eset lehetséges: vagy csendben éhenhalnak/megfagynak, vagy seregestől rontanak a náluk kevésbé szegény szomszédra, és bottal-késsel veszik el a kenyerét, tűzifáját, hogy legyen a gyereknek mit enni, és fűteni.
(Helyzetjelentés: 2015. március, Magyarország)

További jó gyurcsányozást meg egyebeket.
Miért is ne?..
trisel 2014.12.08 15:02:47
@Péter Baumann: Őszinte elismerésem, hogy még fel mered vállalni a saját neveddel azt, hogy fidesz-szimpatizáns vagy. Mondjuk ezt a 6-os villamoson, orvosi rendelőkben, vagy bármilyen olyan helyen, ahol 1-nél több ember is csoportosul valamiért, már inkább ne tedd.
trisel 2014.12.08 15:04:11
@Urfang: Mondjuk Kocsisnak is elég szép luxuslakása nőtt Budán. Gondolom, baráti kölcsönből, szülői szeretetből és hasonlókból, ahogyan ez mostanság szokásban van.
trisel 2014.12.08 16:22:25
@trabantboy: Isten őrizz, hogy bárki is fenyegetve kellene, érezze magát azért, mert fidesz-szimpatizáns. Bár láttam én már olyat, hogy valakinek kitépték a kezéből a Népszabadságot közlekedési eszközön.
Egyébként én se pofoztam fel azt az öregasszonyt a múltkor, aki meggyőződéssel állította, hogy hazugság, hogy szegénység van Magyarországon, nem igaz, hogy nem igaz, hogy szárnyal a gazdaság, nem igaz, hogy rendszerszintű a szabadrablás, és nem csak itt-ott fordul elő némi korrupció úgymond és még hosszan sorolhatnám. Még csak hozzá se vágtam egy kutyaszaros zacskót a tartalmával együtt, pedig nagyon-nagyon-nagyon szerettem volna.
De vannak sokan, akik nem én vagyok! Csupán erre szerettem volna felhívni a figyelmet.
Ma is lesz tüntetés a mindent elöntő kormányzati korrupció ellen, valószínűleg nem is kicsi. És minden bizonnyal ma is ott lesz (mint mindig) a lakájmédia zászlóshajója, a #‎kedveshírtv‬ is, amely a civil tüntetők körében korábban is töretlen népszerűtlenségét…..
trisel 2014.12.04 12:59:02
@imres: szerintem meg ügyes
Vas Megyei Vadőrség Nem árt a! Óvatosság Gyakorta értesülünk magas rangú rendőrtábornokokat ért erőszakos medvetámadásokról, de az is előfordul, hogy közvetlen lakókörnyezetünkben, vagy éppen családunkban történik hasonló eset, vagy mi magunk vagyunk ott, ahol épp valami…..
trisel 2014.11.26 12:23:53
@dogfüggő: jajdessajnálom! meg is könnyeztem!
Mondták nekem páran, hogy adjunk egy esélyt ennek a Gergőnek, majd bizonyít. Na, ez elsőre sikerült is. Az zuglói önkormányzat alakuló ülésén személyesen akadályozta meg, hogy az éhezők viadala pokol elszabaduljon: Nem kellett őt kísértésbe vinni, odatalált egyedül is, és…..
trisel 2014.11.19 13:09:01
@belekotty: Akkor azt nézd meg, hogy a II. ker.-ben mi folyik. Itt a 8 éve rablógazdálkodó lángzsolti emelte a maga fizetését a másfélszeresére. Csapattagja ő is a rogán-szíjjártó-kósa (stb.) egyletnek, 29 milliós jövedelemből bírt százmillás házat építeni:
www.google.hu/search?q=l%C3%A1ng+zsolt+fizet%C3%A9se&rlz=1C1GGGE_huHU610HU610&oq=l%C3%A1ng+zsolt+fizet%C3%A9se&aqs=chrome..69i57.8214j0j8&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=l%C3%A1ng+zsolt+j%C3%B6vedelme
trisel 2014.11.19 13:10:37
@trisel: Teszem hozzá, tán nincs még egy annyira mocskos kerülete Budapestnek, mint a Margit körút környékbeli utcái. Se olyan trágya kutyafuttatója.
Van itt egy amerikavíziós forradalmár-fesztivál. Mint ahogy a produkció és a jogok, sajnos úgy a karakterek is fájdalmasan nemzetköziek. Az elmúlt három hétben volt itt már ártatlan diáklány, micisapkás bölcsész, rekedthangúszépfiú, árukapcsolásos businessforradalmár…..
trisel 2014.11.18 10:19:47
@johnnymoore: Bizony, a "kibaszott csőcselék" mindig irányíthatatlan. Így volt ez '56-ban is, és ki tudja, mi lett volna a vége, ha Putyin elődei nem vonulnak be az országba... ugye-ugye?

géfodorgéhez meg csak annyi kérdésem lenne: neked van amerikai vízumod, patkány?
trisel 2014.11.18 12:10:54
@Egy kis porszem: "Gyerekkoromban azt tanították ne provokáljam a kerítés mögött ugató kutyát, mert megjegyez és ha kiszabadul rám támad..." - hazudtak neked, nekem több kutyám is volt.

Ráadásul fordítva ülsz még a döglött lovon is, hogy én is mondjak valami dakotásat. A keleti érdekeket kiszolgáló illiberális államszervezet, na az a zsákutca. A cél valóban annak a liberális demokráciának a visszaállítása, ami '90-'98 között jó úton haladt a megvalósulás és az ország gyarapodása felé. Ezért engedték meg neküknk a NATO-tagságot - népszavazással döntöttük el! -, és európai úniós polgárok is ennek eredményeként lehettünk - amit szintén népszavazással döntöttünk el, és tettük le egyben a liberális demokrácia mellett a voksunkat!
Ózd...
trisel 2014.11.10 16:24:08
@Bori Toth: Öröm.
Az én örömöm a kutyám, az unokáim, akik már rég nem Magyarországon élnek, hogy néha süt a nap, máskor nem, és hogy egyszer csak, talán hamarabb, mint gondolnánk, az ilyen egyszerű géfodorok nagyon mélyre elmerülnek a sötét fideszes mocsárban. Már mindegy, ki jön ezek után a lejárt figurák után.
Egyszerűen: csak mindegy.
A férfiasság szakértője G Fodor Gábor 2013-ban a nagyvonalúságról írt és most indokoltnak látta újra lehozni az akkori bejegyzését. Többek között ezt írja:  "Illusztráljunk. Az Alkotmánybíróság elkaszálta az ún. átmeneti rendelkezéseket, majd a sok vitát kiváltó…..
trisel 2014.10.31 11:37:29
@civil polip: Sőt. Az árnyalt "politikai" gondolkodás netovábbja. Counterhez: a laposféregnek kimutatott biológiai haszna van az evolúcióban. Van-e bármilyen tudományos elmélet arról, hogy a géfodoroknak mi lehet a haszna, akárcsak evolúciós szempontból is?
Bátorkodtam elmenni egy hajléktalanszállóba, ahol 10 férfi közül 8-nak a története úgy kezdődött, hogy amikor elváltam. Ezért senki nem felelős? ... Amikor külső társadalmi nyomásra vagy más csoportok nyomására a családon belüli, hozzátartozókon belüli erőszakról…..
trisel 2014.10.30 11:33:32
@Kis ember: Ez valaha így volt. Ma már egyáltalán nincs így. Egyébként se az a kérdés, hogy "ki a hibás", hanem az, hogy ki képes ellátni a gyereket.
Ezek már megint rólunk vitáznak. Jövő hét kedden megint Magyarország lesz a téma az Európai Parlamentben. A baloldal 9 nappal azután, hogy ebben az évben immár harmadszor szenvedett megrázó erejű vereséget, megint Brüsszelben, akarom mondani Strasbourgban akar elégtételt venni.…..
A Honvéd-házakban élő 200 belvárosi család rezsije nem hogy csökkent, de még nőtt is. Egy hatvan négyzetméteres lakás fűtéséért és a meleg vízért havi húszezer forintot kell fizetniük, télen, nyáron egyformán. Ez volt az egyik olyan épület, ahol másfél évvel ezelőtt az…..
trisel 2014.08.26 11:43:12
@room_101: hátha még azt képzelnénk el, hogy a nagymamád hosszú lenne, sárga, és síneken gurulna, mert akkor ő lenne a 6-os villamos, ugye?

És én bizony sajnálom azokat, akik egy marék krumpliért (fél kiló sonkáért) adják oda a szavazatukat. Egy normális országban ilyen nem fordulhatna elő, csak egy ilyen ócska szegénytelepen.

Az csak egy orbán rezsim idején fordult elő, hogy konkrétan megzsarolnak embereket a szavazataikért - sonkával/munkahely-elvesztéssel stb. És ez visszataszító.
Orbán Viktor végleg megbukott a szememben mint politikus, mint miniszterelnök és mint ember. A magam részéről ezennel és véglegesen leváltottam Orbán Viktort, Orbán Viktor családját, rokonait, ismerőseit, barátait, rajongóit, híveit, seggnyalóit. Ez az ország az én hazám is,…..
trisel 2014.08.24 11:50:41
@Éhes_ló: Ne aggódj, piktor kettőpontnulla, nem a "ti" fogja leváltani viktort, hanem a mocskos fasiszta maffiózórendszere, és ahogy szokás, valamelyik tettestársa fogja hátulról lelőni. Ahogy az az ilyen rendszerekben szokás, mondom mégegyszer.
Csúcson az államadósság? 3,3 millió szegény országa lettünk? Lárifári! Mit mond erre Viktor és a kormány?  Igyál! Nem ám akármikor, lehetőleg minden nap.  Mert az jót tesz! A só, cukor olyan rossz és egészségtelen, hogy muszáj volt megadóztatni, a cigi nyilván olyan…..
trisel 2014.08.19 11:08:52
@The Ghost Wolf: Azok közül egy csomó már nem asszisztált hozzá 2014-ben sem. Mégis látod az eredményt.
Orosz Mihály meglovagolta a "buzifeszt" hullámot, a Pride helyett az ő hülyeségével van tele a zinternet.   Azt talán hagyjuk is, hogy a munkásságát nem ismerőknek könnyen az jöhet le, hisztizik a maskarás ember, mert lekéste a kamion csatlakozást a gyülekezőben. Bennünk,…..
trisel 2014.07.07 12:20:15
@gezira: hát ez ilyen "szabadságjogom van hozzá, hogy felmennyek a kamijon tetejire" by orosz.
Nem bírják ki, hogy ne buzizzanak tele szájjal. Szőnyi Szilárd comingoutolta, hogy mekkora egy seggfej. Játsszuk le, Szilárd. 1. A homoszexuális polgártársaid meg a te apád és anyád nyugdíját fedezik. Csak ők nem dörgölik az orruk alá. 2. Fogadjunk, hogy én meg ki tudok…..
trisel 2014.06.27 13:37:28
@nerángass: náci troll ez, nem lápi
Varánusz Rugdossák Viktort 2014.05.14 09:44:24
Hurrá, Aprószentünknek sikerült mindjárt elsőre összeveszni a körülöttünk lévő világgal. A koronázási ünnepség focialista mámorában vetített autonóm ábrándokra összenéztek az ukránok, horvátok, lengyelek, hogy Mindenórás Tábornokunk vajon csak beszívott…..