Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faragott tök

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deutsch Tamás felfortyant azon, hogy a „magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások" kiszimatolták, hogy az állam megcsináltatta az Orbán Ráhel esküvője helyszínére vezető kátyús földutat. "El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről!" dr.…..
A BBC egyik adása lábjegyzet a médiatörténetben. A tévés műsorvezető tizenhatszor tette föl ugyanazt a kérdést a verejtékező miniszternek. Tegnap este Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője beállította a világcsúcsot.   Az interjú kiindulópontja a…..
Faragott tök 2013.09.04 10:32:32
@belgabela: Nem szeretem a cenzúrát, men is erről szól a moderátor munkája.
Csak az izléstelen stílust kellene kiszűrni, a mélysötétséget úgysem lehet.
A baloldalon mindenki azt mondja, hogy Orbánt csak összefogással lehet legyőzni, ami valószínűleg igaz is. Én viszont azt kérdezem, hogy le kell győzni ? Pontosabban fogalmazva: van-e értelme legyőzni ?  Tételezzük fel, hogy győz egy baloldali összefogás.Milyen országot vesz…..
„L’impossible est le refuge des poltrons!” (A lehetetlen a gyávák menedéke!”) Napóleon   Tudjátok, mi a különbség az alku és a forradalom között? Az utóbbival jól járhatnak a győztesek és a nép zöme, de az alkuval csak az abban részesek! 1989-ben alkuval jött…..
2013.08.25, vasárnap: A Savaria Karneválon zenéltek az emberek, amikor "valaki felszólította a dobosokat, hogy azonnal hagyják abba amit csinálnak, ugyanis ők nem fizettek helypénzt, úgyhogy nem is játszhatnak itt. A dolgot akkor kezdte mindenki komolyan venni, amikor vagy…..
Vannak egy kormány tevékenységének objektív és szubjektív mércéi. Utóbbiak közé tartozik, hogy mennyire ért egyet például az állampolgár egy adott kurzus szimbolikus- vagy kultúrpolitikájával. Előbbiek közé pedig mondjuk az, hogy mennyivel tud kevesebb vagy több ember…..
Meg nem erősített hírek szerint az ünnepnapra való tekintet nélkül a fővárosban válságstáb dolgozik a Bartók Béla út átnevezésének lehetőségén. Még nincs végleges döntés, de a kiszivárogtatók szerint  Szendy Árpád út lesz  Buda egyik főutcájának új neve.…..
Faragott tök 2013.08.21 19:40:56