Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csutkarozi

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Az állatmentő oldal linkje Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy pici kutya, aki nagyon szerény körülmények között éldegélt a mamájával, testvérével és két másikkutyatárssal egy kedves gazdi mellett.  Pénzük alig, de összetartozás, szeretet annál több volt…..
Ő itt személyesen Csutkarozi.  A mama egy yorkira erősen hasonlító kutyus, míg a papa ismeretlen. Vélhetően csivi lehetett a másik boldog szülője.  Rozíta ismeretlen helyen jött a világra, de nem is szeretném megismerni azt a helyet, ahol úgy bánnak élőlényekkel, mint…..
Eljött az idő, amikor el kellett választani mamát a kicsinyétől. Csipkerózsika új otthonát nagyon körültekintően választottuk ki. Boldog, megbecsült tagja új családjának. Nagyon szeretik őt. Pit-bullok, staffok és egy aprócska emberpalánta a játszótársai.   …..
Itt-ott még kopasz foltok emlékeztettek arra, hogy szinte az egész testén szőrhiányos volt a mi kis Rozáliánk. Különleges vörös szőrzet kezdett rajta elburjánzani. Nekünk nagyon tetszett :) Az orrán, a hátán még voltak kívánni valók, de már így is tökéletes volt. …..
Mama és babája így bújtak egymáshoz reménytelen, kiszolgáltatott helyzetükben. Csak ők voltak egymásnak. Az emberben már nem bízhattak. ÉS MÉGIS! Ők végtelenül kedvesen, megadóan tűrték, hogy dobozba gyömöszöltük őket, hogy beraktuk egy autóba, hogy fogalmuk se volt róla,…..
Üdvözöllek Kedves Bloglátogató! Megtisztelsz vele, ha beleolvasgatsz , netán elolvasod  szösszeneteimet.  Neked szánom, akiben vannak még emberi érzések, aki tiszteled a létezés minden formáját, legyen az állat, ember, növény. Ha nem bántod őket, már tettél egy…..