Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gezuka

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Homárolvasólány tapasztalatai szerint a mávos pénztárosok nem feltétlenül viseltetnek jóindulattal az utazóközönséggel szemben. Például, ha látják, hogy rohanásban van, simán beetetik egy kéretlen diákjeggyel vagy azzal a szöveggel, hogy majd a kalauz ad pótjegyet: Azért…..
Helló,a következő nem túl nagy, de esetleg érdekes problémám lenne. A téma elég régi, de nekem most új fordulatot vett: a regisztrációs jegy 6 éven aluliak részére.Elég sokat utazom a Keleti-Isaszeg vonalon, eddig gyerek nélkül tettem, most a fiamat is vittem magammal.…..
Gezuka 2011.02.09 16:20:30
Vegyél jegyet az állomáson, interneten, telefonnal, no meg bankkártyával.
www.eticketm.hu

Igaz, hogy ehhez megfelelő telefon+tarifacsomag kell, de én is így veszem a jegyet, ha sokan állnak a pénztárban.
Kedves Donát! Nem rég bukkantam a blogodra, s szeretném veled (illetve az olvasókkal) megosztani szegedi tapasztalataimat. Hadd kezdjem ott, hogy nekem nincs bajom a MÁV-val. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de nekem és kis családomnak mindig öröm a vonatozás. Nem is olyan régen…..
A történet ma egy hetes, de még mindig a hatása alatt állok.Történt hogy 2010.08.27-én Körmendről utaztam fel Budapestre.23-án hétfőn utaztam le akkor megvettem a retúrjegyet, illetve a helyjegyeket.A jegyeket 4 nappal korábban megvettem. Az elvirán szépen ahogy lehet megnéztem…..
Mi is megkaptuk a levelet, ugyanakkor már megjelent a Homáron is, így ide csak egy linket tennék.A probléma pár szóban: utas kedvezményre jogosult A és B között, de "csak" C-től váltott kedvezményes jegyet, ami A és B között helyezkedik el. ..
B. A. túlképezte magát, nyilván ezért nem érti a MÁV logikáját. B.A. Érden lakik, Pesten dolgozik és Gödöllőn tanul tovább. Hiába van vasúti bérlete Érd és Pest között és hiába van érvényes diákigazolványa, mégis megbüntették, amiért a Budapest-Gödöllő szakaszra…..
Gezuka 2010.05.05 13:45:20
Új MÁV blog MÁV Direkt 2010.04.26 11:34:00
Ehhez nem akarok bármit is hozzáfűzni, várom a kérdéseket és a válaszokat.Tisztelt Szerkesztőség! Először is, nem szeretném, ha ez a levelem bármilyen formában eljutna a MÁV-hoz. Nem panaszkodni, és nem történetet mesélni szeretnék. Egy új postot szeretnék indítani,…..
Egy levél sorozatot szeretnék megosztani Veletek. Iszonyat hosszú levelezés, így fel kellett darabolnom. A lényeg, hogy RSZT panasszal élt, mert a 10 perc késéssel Békéscsabára érkező vonat a Keletibe már 45 perces késéssel érkezett, viszont a békéscsabai tájékoztatás miatt…..
Még februárban volt egy post itt a blogon, melyben egy utas szóvá tette, hogy 30 helyett 28 napos bérletet kapott. Ez nem csak egyedi eset, hanem egyre többen jelezték ezt nekem, illetve magam is tapasztaltam, amikor megvettem a bérletem, és a február 17-től március 16-ig érvényes.…..
Vajon az új MÁV menetrend készítésekor az volt a fő cél, hogy megszívassák az utasokat? Mert akkor az összejött:Tisztelt MÁV-Start Zrt.! Érdeklődni szeretnék, hogy mi az oka annak, hogy a vasárnaponként járó 1833-as járatszámú IC-t megszüntették? Ugyanis nem találom az új…..
Alant Kevin javaslatai, véleménye. Sajnos szomorú, hogy a balatoni vonalakon közlekednek a majd' legigénytelenebb vonatok. Bár kíváncsi vagyok az idei helyzetre. Valaki? Szia. Mindenek előtt köszönöm hogy legalább ide leirhatom a véleményem, az illetékesek ugyanis nem kiváncsiak…..
Kezdjük azzal, a későbbi csalódások elkerülése végett, hogy sokak számára bizonyára borsosnak tűnik még a kedvezményes ár is: aki az Utazás 2008 kiállítás ideje alatt (február 28. - március 2.) veszi meg a Start Klub elnevezésű kártyát, 19900 forintért egy évig (2008.…..
Új MÁV blog Ócsai pusztulat... 2008.05.27 09:38:35
A MÁV felújította az ócsai állomást, majd magárahagyta. Kérdés, hogy miért? Ugye egy épület, egy kert addig szép, amíg foglalkoznak vele. Ez pláne akkor ciki, amikor a Nosztalgia vonat is arra jár. Mutassuk be a hungaricumot a külföldieknek, hogy lám ez is MÁV, ez is…..
Gaskó István: "A magyar vasutasok egytől-egyig talpig becsültes emberek"Remélem a kivétel erősíti a szabályt!Sziasztok!Azt hiszem ehhez nem kell kommentár,önmagáért beszél.Kifényképezve: Bors,2008. április 4.,pénteki szám.Üdv.:Jack..
Tipikus vasutas nemtörődömség. És még nekik adjunk emelést? Előbb tessék már elfogadni, hogy az utas az első aztán a szotyi... De most komolyan, az a tábla a legtöbbször nem jó, miért nem lehetne megcsinálni. És miért nem lehetne valami normál hangerővel beszélni tudó…..
Lepsényi csatlakozós, nem csatlakozós. Sziasztok!   Igazából nem is értem miért idegesítem magam fel minden alkalommal, amikor pórul járok, de ha egyszer visszakaphatnám azt az időt, amit elvesztegettem állomásokon ücsörögve…lehet, hogy ez lenne az egyik kívánságom…..
Kedves MÁV Blog! Tulajdonképpen magam sem értem, mi a fenének írok újra és újra. A MÁV a füle botját se mozgatja, az emberek állnak és szívnak. Ma reggel fél nyolckor Rákoscsabán kb. 100 ember várja a 7.27-kor esedékes vonatot. Akik nem unták el a dolgot, még nyolckor is ott…..
Új MÁV blog Ferihegyi lift 2.0 2008.03.20 13:05:06
Ferihegyen a lift továbbra is bugos. Nem működik. Biztos fontos dizájnelem. Tisztelt Ügyfélszolgálat! Bizonyára már sokan jelezték Önöknek, internetes fórumokon is olvastam, de ma a saját bőrömön tapasztaltam immár harmadjára: a ferihegyi vasúti megállóban az egyik lift…..
Új MÁV blog Fürge róka lábak 2008.03.27 13:48:00
Ilyen esetre lenne jó a korábban kedvelt utazó takarító személyzet. Tisztelt MÁV Start Zrt.! Kedves georgejr! Szerencsen átszálltunk az 521-es számú gyorsvonatra, hogy elinduljunk Nagyfalu (Budapest) irányába. Az M41 utáni 1. osztályúnak nevezett kocsiba szálltunk fel 1-1…..
Istenem, annyira jó, amikor a szervezeti egységek a 21. században nem kommunikálnak egymással. Ezt a bakit csak erre tudom visszavezetni! Az Elvira nem működött, felhívtam a MÁV Direktet (már idén is többször írtam panaszos e-mailt a szolgáltatás színvonaltalanságáról) és…..
A vonat olyan mint a panel: télen hűt, nyáron fűt:) A alábbi post-ot BKV Figyelő kapta, ezúton köszi, hogy továbbítottad! Gondolom sokan ki fognak röhögni, de azért talán egy-két embert "megmenthetek" egy kis kellemetlenségtől. Hogy okozhat egyetlen sima utazás cca…..
Új MÁV blog Hoppá 2008.02.29 14:14:00
Frappáns és lényegretörő levél! Tisztelt Máv-Start! A mai napon Dunakeszi -Gyártelepről 7.13-kor a Nyugatiba (pontosan) induló (2127-es) vonat a menetrend szerinti 7.34 helyett 7.50-kor ért be a Nyugatiba, 16 perces késéssel!!! -Miért késett vonat? -Milyen intézkedéseket tettek…..