Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szörecsen/dagattpanda (törölt)

0 bejegyzést írt és 880 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
globalicum Képrejtvény 2009.06.03 10:59:55
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.04 21:53:49
Van valami hátborzongató a kultúrák, illetve az idősíkok keveredésében. Valami perverz vadság, ami feltehetőleg csak kívülről hat idegenül. Vagyishogy, egész lidérces szembesülni az élő Történelemmel. Miaszerint azzal, hogy bármikor bekopoghat az ablakon avagy ránktörtheti az…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.03 11:29:44
@már majdnem...: meglep ha pontosan értelek? Én csak megvilágítottam a túloldal esetleges érveit.

Persze, ríl mehet. Amúgy is jó lenne összehozni egy sörözést a nagy ieccségre....

monnyuk jövő hét? Római? szonbateste? Péntekeste?
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.03 11:30:53
@Smile82/MazsolaMacska/KLavór: értelek Smile. Idő kell a népeknek. Nem tuom mire a hirig. Én elhúztam, vácka elköszönt. Ettől még mehet a jöhet a belterjen.
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.03 11:33:32
@Para Szt. Vakítás/büntetésosztópontkom: az én esetem monnyuk más. Itt ebben a posztban leírtam a dolgot. De valóban tessék visszaintegrálódni.
globalicum Jómunkásember 2009.06.02 13:52:00
..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02 15:52:13
@playboynyúl/: nem, el kellett mennie nyomdába. este visszanéz.

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02 15:52:53
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02 16:07:30
@spájdernecc: ugyanmá... klikkesedni hülyeség. Jó az a láp. Remélem Váseny és nyuszi is visszamegy, én meg szétrídonlizom magam.

Hát, így sem sikerült meggyőznie. 1 hétig mokkával a szemem alatt közlekedtem, nehéz volt elhitetnem, hogy csak elestem. :-(       A kép innen Sziasztok! Én is régóta olvasom a blogot... :) Megpróbálom röviden összefoglalni a sztorimat. 21 évesen jöttem…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02 09:24:06
@tuli_: szerintem az alacsonyabbak mindíg pattogósabbak.

Nekem mindíg voltak ilyen verekedős kis osztálytársaim. Oszt egyszer nagyon meg dühített, mert már fél éve püfölt, és lebasztam neki egy maflást, eltört az orra. Na, kaptam osztályfőnökit.

Így megy ez. De utána nem pattogott velem.
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02 09:42:35
@tuli_: mer ha az ember két fejjel magasabb, nem szivesen üt meg valakit. Meg mamlac vótam, mert appukám elvált, és anukám nem nevelt a férfias agresszivításra eléggé.
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02 09:44:59
@Igazság Atyja: róka jól műxik. melyik verzijó? üríccs kest.
globalicum Konzumbunkó 2008.11.09 08:11:00
Örömmel jelentem be hálás Olvasóimnak, új rovat indítok. A rögvalóban lelt érdekesnek vélt konzomdarabok precíz, ám szubjektív értékelését közlöm emígyen. Ez a szépség egy multisopp pont-ról jutott birtokomba. Ezúton is köszönöm Szponzoromnak és Harcostársamnak.…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.01 16:26:03
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.06.02 06:25:17
@playboynyúl/: szia nyufi. Egyenlőre szétszélettünk.
Visszaolvastam, a belterjet.... , nem akartam beszólni, hiszen a leggorombább vád ellenem a széthúzás szítása volt, ha elkezdelek védeni, akkor csak perceg tovább a dolog odaát.

Na, ennyit a múltról.

Néha azért örülnék, ha összeülnénk egy serre, meg elcsivitelnénk. Mélem tudod, telcsiszámom megvan....

Remélem Váseny posztol itt vagy a belterjen, nekem nagyon tecc a posztyai. Most mintha besokallt volna a belterjjel, de majdcsak visszamegy. Tegnap feltelcsiztem, hogy nemá, de aszonta, ez már régóta érett...

Váseny, posztojj, hadd fújjogjunk!

Szép napot Mindenkinek!

Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.05.26 08:41:19
@Emanuelle: Téééé, tééé LESZBIKUS!
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.05.26 08:53:31
@Frank99: nézdt nem akarok itt fotellibsizkedni, de az általánosítás sok-sok tévedéshez vezethet és vezetett is.

Ezek a műsorok súlyosan károsítják a cigányságról kiakakított képet.

Tudom, meglepő, de van normális cigány és normális zsidóember is. Speciel engem vertek meg skinek, mikor egy pajeszos zsidósrácot megvédtem az astoriánál, jellemesen öten támadtak rá. Ja, és szarul hangzik, de felkaroltam tehetséges cigánygyerekeket is annak ellenére, hogy speciel engem a nyóckerben ugyanúgy körbeállnának a romák mint téged, és kerülöm a környéket. Nem angyalok, tudom....

A TV2 megint rossz útra keveredett. Jerry a műsoraiban kripliket invitál, és általában a szexuális orientáció körül forog a műsor. Fos, fos, de nem válogatják ki direkte a feketéket. Van szar emberből mindenféle. Erre figyelni kőne, hamán trashTV.

Manpság minenki gyűlöl mindenkit.
Merem megjegyezni, hogy nemkéne a cigányokat még lejjebb döngölni, és hárman nekemtámadtok.

Szerinted ez a szarszemét junk tv mihez járul hozzá? a békés polgárosodáshoz? És az, hogy csipőböl leugattok, meg lealáztok, az hova vezet.

No, mendegy... a világ kész a káoszra és a szétesésre...

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.05.26 10:22:29
@Emanuelle: azéééé!
Tagadhatatlanul a legnagyobb Szuperpumánk eddig ez a két elefánt. Meló közben, egy rakás majommal a hátukon. Na ez a legnagyobb lazaság! Klikk a képre a részletekért!  ..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.05.19 23:32:53
fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa fosfétis fos fos fétis punepa fosh foshpunepa
Ezt a sztorit nem annyira értem.A kép innenÜdv! Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy megírom én is az én szakítós történetemet.Nos: egyetemista voltam éppen, a felezőn valamivel túl, a hölgy pár évvel fiatalabb nálam. Házibuli nálam az albiban, meglehetősen jól…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.05.04 22:59:47
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.05.04 23:06:39
@vázkulcs: na, szaladok ázsiába, mert ott akkora ralli lesz, hogy ihajjj

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.05.04 23:07:27
  Bár Hitler karolta fel több mint hatvan éve az elképzelést, mégis az évszázad legsikeresebb autójává vált a VW Bogár, amelynak utolsó példányát a napokban gyártják le Mexikóban. A cég sajnos 60 év után úgy érezte, hogy a fiatalabb modellek több pénzt hoznak a…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.29 16:13:40
@kicsikorona:

Éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal,
De a testem gyönyörű, fáradt lázban ég.
Hozzád bújok tiszta égő, forró testtel,
Kérlek feküdj nyugodtan, csak én mozdulok,
Csak én mozdulok, csak én mozdulok.

Őstől örökölt a tűz, amivel átölellek,
Őstől örökölt a szenvedély, amivel követellek.
Vágyom, hogy érezd a szerelmemet,
Vágyom, hogy érezd, hogy szeretlek, hogy érezd.

Ref.:
Nekem nem kell más, csak téged akarlak.
Ha volt is más, feledem, csak téged akarlak.
Te nem érzed ezt a kínt, nem voltál féltékeny soha
Nincs benned semmi küszködés, ha egy másik ér előbb oda.

Ahol én voltam a szívedben, a lelkedben.

Látom a nappalt, ahogy létezel,
Idegen szemek kívánnak, érintenek.
Éhes világ, és csak mosolyognának rajtam,
Fájdalmam üvölteném, de elrejtem, el kell rejtenem.

Ref.:

Ha akartam valaki lenni, csak érted volt,
Próbáltam mást keresni, csak bosszúból.
Mit akarsz tőlem? Csak nézlek, csak nézlek.

Vagy mondd meg, hogy tűnjek el, tűnjek el végleg!

Te nem érzed ezt a kínt, nem voltál féltékeny soha
Nincs benned semmi küszködés, ha egy másik ér előbb oda.
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.29 16:14:48
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.29 17:32:47
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.28 03:32:10
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..
Mint azt már talán észrevettétek, az utóbbi napokban a blog.hu egyre több blogjában jelentek meg avatarok (profilképek) a hozzászólások mellett. Az avatarosodás jelenleg tesztfázisban van, várhatóan jövő hét elején lesz elérhető az összes blogban. Ha szeretnétek kommentjeitek…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.21 20:15:45
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.21 20:19:49
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.21 20:20:53
FORRÁS CIKK:OLDAL AJÁNLÓ - INGYEN LETÖLTHETŐ BLOG.hu SABLONOK    A sablonos blog RSS CSATORNÁJA itt olvasható:…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.21 20:01:44
Sünbarát, a blog Boldizsár 2009.04.01 09:27:00
Sünibaba másik sünje, Boldizsár. Nem egy hétköznapi jószág...Meg kell hagyni hogy ilyen bundás pofit még egy plüss állaton se nagyon látni. :) Imádom A duzzogásának igen csak hangot adott, elvégre ő egy sün, aki éjszakai állat, mi meg napközben felkeltjük, tapizzuk és én…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.20 18:55:31
Subba Végre péntek: Kenguru 2009.04.03 14:05:00
Nézzétek, még egy geci ember is mennyire aranyos tud lenni kenguru jelmezben!  ..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.04.04 16:46:35
@Dersu Uzala: Dersu, a belterjnek blogon már rég felcsaptuk.

Subbáék, látom olvasol minket, köszönjük.

Cejizünk ám mama meg papa, csak az a krisztusbaszós poszt végképp eltávolított minket.

De gondolunk rátok, no.

néha.
Subba SÜN 2009.03.27 15:01:00
Ennél pedig nem létezik aranyosabb a világon. Talán ha kettő SÜN rágcsálna répát.     ..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.03.27 23:11:09
Lekváros Beton Bartók Béla 2009.03.27 06:13:00
Március 25. A komolyzene Picassojának születésnapja. Ez a poszt rá emlékezik, röviden. Mert az élet megy tovább.....Szuhafői Bartók Béla (Nagyszentmiklós, 1881. március 25. – New York, 1945. szeptember 26.) a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzője, zongoraművész,…..
Subba Két fekete lyuk beszélget 2009.03.13 09:32:00
Azt mondja az egyik, mire azt mondja a másik, hogy ennek semmi értelme a büdös világon nincsen. De videó!    ..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.03.16 15:29:43
w Elzúgtak forradalmai 2009.03.16 09:00:00
  Tulajdonképpen minek ünneplünk egy olyan gusztustalan dolgot, mint a forradalom?   Egy másik ünnep óhajtása A tehetetlen halott ..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.03.16 09:42:50
Lekváros Beton Tyavatyvan 2009.03.04 21:05:00
Batynak a matykák. Ez tény. Lendül a tőzsde, pezsegnek a hormonok. Ünnepeljük ezeket a pillanatokat a két erdei lazával, Křemílekkel és Vochomůrkával, avagy Mohával és Páfránnyal.     És jegyezzük meg kérem a zenei zseni nevét, aki szerintem hatalmas komponista,…..
Subba Ne narkózzá: Gollam 2009.02.26 16:21:00
Szegény Gollam elátkozott lelkében sötét harcok dúlnak, amelyek sosem hagynak nyugvást neki. Hát tudjuk hibáztatni a szerencsétlent azért, ha kínjait drog- és alkoholmámorral próbálja enyhíteni? Hisz mindannyian ezt tesszük. Azt nem tudni, hogy hobbitfalván mivel ütötte magát,…..
Ennek a pompás, "bálterem méretű" szobával megáldott, csupa napfény kecónak a hirdetését Ákos a Reakciótól ajánlotta figyelmünkbe. A tuti vételt kissé beárnyékolja a csábító reklámszöveg alján kinn maradt "belső megjegyzés"...…..
szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.02.24 21:01:42
Lekváros Beton Neurotika 2009.02.13 07:10:00
Jobban ki akartam dolgozni, de Spájdi ujjbegyeinek kímélése végett kirakom.Volt egyszer egy Neurotic nevű zenakar. Furcsa zenét játszottak, és a magyar underground meghatározó zenekara voltak. Az énekest Pajor Tamásnak hívták. Tipikusan az a figura volt, aki rövid távon kinyírja…..
"Szexről is szó lesz, de semmi "kutyával csináltam", csak a "szokásos", de gondoltam, időben szólok, ha ki akarjátok rakni a 18-as karikát xD" A kép innenKedves Szakítós Blog!Miután örömmel forgattam a könyveteket, felötlött bennem néhány régi…..
Szolgálati közlemény jellegű dolog ez most.Kedves Szakítós Blog!Ha nem is minden nap, de azért elég sok bejegyzéseteket elolvasom, főként kíváncsiságból, érdekelnek az emberek, és hogy kiben mi-hogy zajlik le. Az emberek érzelmi világa egy nagyon érdekes kérdés, ennek egy…..