Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ma_ya

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan könyvek, amiket nem elég egyszer elolvasni, egyszer megélni, átélni az általuk nyújtott varázslatot, mágiát. Nekem Colleen minden könyve ebbe a kategóriába tartozik. Igen, elolvastam már minden megjelent könyvét és mindegyik polcos lett. Kedvencem a Hopeless és a…..
Read a book Rachel Van Dyken - Ruin 2014.01.16 10:02:38
Már a legelső oldal megfogott és addig nem engedett, míg be nem fejeztem. Elvarázsol, megfog és magával visz a remények világába ... Tartalom: Nem vagyok egy normális, hétköznapi lány. Amióta az eszemet tudom, menekülök az emlékektől, amik folyton kísértenek. Oly régóta…..
Tartalom: Ava O’Shea, a fiatal belsőépítész az első találkozójára igyekszik a Manor tulajdonosával, Mr. Jesse Warddal. Nem számít másra, csak egy túlsúlyos, nyakkendős, tehetős vidéki úrra és a megérkezésekor más nem is utal egyébre. Hogyan tévedhetett ekkorát? A férfi…..
"Yesterday lasts forever. Tomorrow comes never. Until you" Ez a könyv, totális meglepetés volt! Szerelemről, bizalomról, szenvedésről és megbocsátásról. Elvarázsol és nem enged. Tartalom: A nevem Tate. De ő sosem szólítana így. Már ha egyáltalán hozzám szólna. Szomszédok…..
Vannak olyan könyvek, amik álmodni hívnak. Vannak olyanok, amelyek menedéket jelentenek a valóságból. Vannak olyanok, amelyeket olvasás után el is felejtesz. És vannak olyanok, amik megérintenek, veled maradnak egy életen át.  Az Elakadó Lélegzet az utolsó kategóriába tartozik.…..
Mindig nehéz értékelni az olyan könyvet amire 5 csillagot adok, legszívesebben áradoznék, ájuldoznék, OMG-OMG-znék. És ez a könyv meg is érdemelné! Tartalom: Semmi mást nem akartam csak zenélni.Semmi mást nem akartam, csak felnevelni a fiam.Egyetlen pillanat elég volt, hogy minden…..
2013-ban olvasott egyik kedvenc könyvem! Az, hogy jó volt, meg sem közelíti a valóságot! Tartalom: Soha nem szerepelt a terveimben, hogy rock star leszek. Az életem szépen meg volt tervezve. Focizom. Majd jön az NFL. Elveszem a gimis szerelmem, gyerekeink lesznek és boldogan élünk.Azon…..
Az írónőtől korábban olvastam a The Edge Of Never című regényt (A soha határán - Timuska írt róla korábban), az nagyon tetszett és gondoltam megpróbálom ezt is. Külön ösztönzés volt, hogy egy Giveaway alkalmával nyertem. ;)Nem tudom mire számítottam a könyvvel kapcsolatban,…..
Nem egyszerű a történet, néha az igazság nagyobb fájdalmat okozhat mint a hazugság. Néha a hazugság is megindokolt, jó szándékú. Tartalom: A 17 éves Sky élete fenekestül felborul, mikor találkozik Dean Holderrel (hadd jegyezzem meg, hogy imádom mindkettejük nevét). Sky egy…..
I received ARC of this book in exchange for an honest review. Ezt a könyvet őszinte értékelésért cserébe kaptam az írónőtől. Tartalom: Az utolsó dolog amire a 17 éves Rachel vágyott az egy kirándulás a szülőkkel Disneylandbe. Ennek ellenére az első dolog amibe belebotlik amint…..
Ez a LEGESLEGJOBB könyv amit életemben olvastam. Megpróbálok spoiler mentesen írni róla, hogy aki ezután olvassa, megtapasztalja amit én. Tudom hogy ízlések és pofonok, lehet senkinek nem fog annyira tetszeni mint nekem, de hátha. Tartalom: A fősuli utolsó évében találkoznak. Jack…..