Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Gy László

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan egy évvel ezelőtt módosították a Felsőoktatási Törvényt, Balog Zoltán jelentette be júniusban, hogy kinevezik a kancellárokat az egyetemek élére, aki szerint "meg kell teremteni a megfelelő viszonyt az egyetemi autonómia és a felelős, hatékony gazdálkodás…..
Van egy webáruház hazánkban, ami a törvényi előírásoknak szinte semmiben nem felel meg. A webáruházat (vélhetőleg) a Fidesz működteti. Azért gondolom, hogy a törvényesség bajnokai üzemeltetik, mert a http://www.fidesz.hu/webshop/ internetes címen érhető el, és fideszes…..
Tóth Gy László 2014.11.08 01:10:02
@polyvinyl: Bisztos, hogy bizbaz?
A választás előtti gatyarepesztő átadási hajrá egyik kimagasló eredménye volt, hogy nem csak a négyes metrót kapták az arcukba a fővárosiak, hanem a Bubi névre keresztelt bringarendszert is. Őszintén szólva alig vártuk, hogy kipróbáljuk az egyik közösségi drótszamarat, de…..
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
A Bubi, azaz a fővárosi kerékpárkölcsönző – ha nem csúszik újra – fél év múlva indul, a Budapesti Közlekedési Központ viszont már készül a növekvő biciklis forgalomra. A város több pontján új forgalmi rendet alakítottak ki, hogy megkönnyítsék a kerékpárosok…..
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
A királyi tévé nem azonosul a kerékpárosokkal. Sőt, nemhogy nem azonosulni nem tud, hanem a közlekedésben résztvevők szabályszegő, visszabeszélkő söpredékének tartja. Ez az álláspont sütött a Ma Reggel csütörtöki kiadásából, amikor Gulyás István műsorvezető…..
Nem a kerékpárosokat érintő háromnapos razzia eredményét veszi alapul a rendőrség a bringások ellenőrzését érintő döntéseknél. A 2013. július 13-16. közötti razzia eredményéről kiadott hivatalos statisztika szerint az ellenőrzött 446 kerékpáros közül csak egyetlenegyet…..