Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betütészta

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először még csak röhög az ember. Amikor egy idióta feltűnik a színen, könnyű legyinteni. Amikor jön a következő, még mindig kár komolyan venni. De amikor sorban jönnek a beképzelt defektes senkik és a sunyi hazug pojácák, csak bekattan a kérdés: meddig süllyedhetünk még? Ha…..
Vadul osztanak az fb-n egy kikerült emailt, amiből sokan arra következtetnek, hogy egy hostessügynökség szervezi a kormány bértapsolóit március 15-ére óránként 800 forintért. Az érintett szerint viszont egészen másról van szó, de nem árulja el, hogy miről. "Frissmeleg. Az…..
Én nem haragszom a felcsútiakra. Ugyan miért is kellene haragudnom e hangulatos falu bármelyik lakójára? Hiszen sosem ártottak nekem. Nem ők tehetnek arról, hogy egy egész ország egy emberként fordul ellenük, és néz erre az amúgy bájos kis községre leplezetlen undorral.  Nem…..
Most, hogy élesedik a hazai és nemzetközi helyzet, minek következtében, továbbá a 2014-es országgyűlési választás megnyugtató, sőt, kétharmados eredményű lebonyolításának érdekében hadat üzenünk a reakciós, ellenforradalmi Ukrajnának, ideje, hogy tisztázzunk pár dolgot.…..
Nem tudom, Orbán Viktor mennyire van tisztában azzal, hogy ha tetszik, ha nem, de a Magyarország-Finnország focimeccs szinte bizonyosan része lesz a választási kampánynak, bármily eredmény születne is. A variációk ugye végesek. Előfordulhat, hogy valami csodálatos szerencse…..
Fideszfigyelő Viszlát Viktor! 2014.02.22 22:20:15
Megbukott az ukrán elnök, aki az Európától elfordulva, az orosz ajánlatot fogadta el. Viktor Janukovics példája tanulságos lehet Orbán számára is. Hiába tűntek fásultnak az ukránok, hiába volt megosztott az ellenzék, hiába a tűnt stabilnak a rezsim. Ennél a látványos…..
betütészta 2014.02.23 14:31:12
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
Janukovicsnak ma már az a legnagyobb bűne, hogy mindeddig nem merte magára vállalni a békés többség csőcselék ellenében való megvédésének felelősségét. Euronews, CNN, ATV Híradó. Hallgatom őket, és nem hiszek a fülemnek. Csak beszélnek, csak beszélnek Ukrajna keddi…..
Az Index újságírója, Földes András kipróbálta pár napig, milyen közmunkásnak lenni. Az erről írt beszámolójának az egyik legérdekesebb része arról szól, hogy miképp dolgozott tudtán kívül a FIDESZ-ért:  Egy „Lido konferenciaközpont” feliratú kisbuszban érkeztek a…..
Orbán Viktor nem atomerőműért zarándokolt ki Moszkvába. Orbán Viktor azért ment Putyinhoz, mert pénz kell neki, és más nem ad. Vlagyimir is csak úgy, ha egyúttal végre megépítheti az atomerőművet is, amelyért oly régóta lobbizik. Február 6-án a parlamenti droidok (Kövér…..
Proszektúra Vissza a falvédőre 2014.02.04 20:03:59
A kampány igazából még el sem kezdődött, de a Fidesz máris választási győztesnek érezheti magát. A nagy ellenzéki összefogás egyelőre nem hozta meg az eredményét és ismerjük el a paksi atomerőmű ügye sem úgy sült el, ahogy azt szerették volna. Az emberek nem is nagyon…..
Megvédjük a nyugdíjakat! Megvédjük a rezsicsökkentést! Nekik már több pénzük van, mint Önnek és végül Szebb jövedelmet. Beindult a kampány, így mi is szemezgettünk egy kicsit. Miért is lesz nehéz dönteni április 6-án… A rendszerváltás utáni kampányok ismeretében is…..
A közvéleménykutatások szinte behozhatatlan előnyt mutatnak a kormánypártoknak, ám vannak, akik megkérdőjelezik az óriási előnyt és valójában csak 4-5 százalékos vezetést adnak a Fidesz-KDNP-nek. Ha nekik van igazuk, akkor bizony vészriadót kell fújni a Fideszben, hiszen elég…..
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
betütészta 2014.02.02 19:31:55
Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani. A hipsterség persze…..
betütészta 2014.01.31 07:12:58
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
Felkerült az idei Top 150 leggazdagabb magyar közé két ember, akikről nyugodtan ki lehet jelenteni, kaptak némi kormányzati segítséget a listára kerüléshez. Mészáros Lőrinc a földmutyiban teljesített jobban, Sánta János pedig a trafikmutyi nagy nyertese. És ez elég is volt…..
1000 leütés A magyar liga 2013.10.12 03:39:35
Épp elég baj, hogy a Hollandia elleni vereséget Orbánisztán szimbolikus vereségeként lehet megélni. Épp elég baj, hogy a vereség körülményei elég pontosan tükrözik azt, hogy Magyarország miért áll vesztésre egy racionálisabb világban: rogyásig öntött állami pénzek a…..
Továbbra is azt gondolom a Szolidaritás vasárnapi szobordöntésével kapcsolatban, amit eddig is gondoltam, és leírtam, két nap alatt nem változott a véleményem. Már akkor is sejtettem, ha az összes többi mellett valamiért sajnálni érdemes ezt az egész akciót, az a rengeteg…..
Polgárda Bajnai Gordon munkát ad 2013.09.19 06:30:00
Bajnai Gordon megtalálta a megoldást az ország legfőbb bajára. Mi azonban nem csak a hangos nyilatkozatot közöljük, hanem bemutatjuk a miniszterelnökjelölt-jelöltet gondolkodás és tervezőmunka közben is.  ..
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..