Regisztráció Blogot indítok
Adatok
candusrocks

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban. Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy…..
Ryan Muprhy csapata idén először csavart egyet az American Horror Story marketingjén és a hosszas felvezető kampány helyett szinte semmit nem árultak el abból, hogy az antalógia sorozat rajongói mire is számíthatnak a legújabb évadban. Ez bejött, ugyanis a múlt hét szerdai premier…..
Jó kis lezárás lesz...
candusrocks 2016.09.19 21:18:14
Jövőre érkezik a Starzra Neil Gaiman kultikus regényének sorozatadaptációja, ami ugye arról szól, hogy a régi és új istenek összecsapnak, hogy eldöntsék, kik a janik, illetve ennél SOKKAL többről, de majd felfedezi a világot mindenki magának. A szereposztás parádés, a lényeg benne persze Ian…..
Amikor kijönnek az adott év Emmy-jelölései, úgy 12 percet kell csak várni az első "az idei Emmy-díj nagy hiányzói" vagy a "miért nem jelölték Gézát is Emmyre?" típusú cikkekre. Természetesen a kesergésből a comment:com is kivette a részét, nekünk is vannak kedvenceink, jóhogy. Az idei lista…..
Az egyik legnagyobb online kontentszolgáltató eddig jobban őrizte a nézettségre vonatkozó adatait, mint a Coca-Cola recepjét Atlantában szokás, és minden erre vonatkozó kérdést azzal hessegettek el, hogy nem akarják az alkotóikat versenyhelyzetbe hozni, meg hogy nekik nem…..
A tavalyi, ötödik évad záróepizódját 8,1 millió amerikai látta a tévében, amivel a sorozat történetének legnézettebb epizódja lett. Jóhogy, Havas Jon abban a részben halt meg, azt meg mindenki látni akarta. A hatodik évadot olyan nagy felhajtás övezte, hogy várható volt a rekorddöntés - inkább azon…..
Jó lesz ez az évad is, már látom. Remélem, lemennek annyira kutyába, mint a brit Big Brother...
A 2015/16-os tévés évad legnézettebb amerikai sorozata ismét a The Big Bang Theory (Agymenők) lett, átlagosan 21,3 millió nézője volt, amihez innen is gratula. 18-49-ben harmadikok lettek az amerikai foci és az Empire című zenés szappanopera mögött, bár ebben a demóban a…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
  Folytatódik a Virtuózok a Duna tévén: a péntek este lezárult a köztévé komolyzenei tehetségkutatójának második elődöntője, ebben a picik versenyeztek, azaz 7 és 12 év közöttiek voltak a zenészek. Szem nem is maradt szárazon, Miklósa Erika zsűritag már az első előadás alatt a szemét törölgette, és…..
Véget ért a Hungary's Got Talent első évada, az, ami a Csillag születiket váltotta, avagy legitimizálta a lenyúlt formátumot, ugye, mert ugyan a műsor menetében vannak eltérések, de ránézésre is ugyanarról a tehetségkutatóról van szó (pont mint a Strictly Come Dancing - Szombat…..
candusrocks 2015.12.21 21:36:29
@atvitt ertelem: Egy fuvolistának elég nehéz lenne megcsináltatni a melleit, jó pár hét gyakorlás kiesne. Korlátolt mozgás, stb...
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
candusrocks 2015.12.20 19:57:52
@Tinman: Így igaz, H.E. napi 7-8 órát fúj, azért ez eléggé jól kondiban tartja az embert :)
Szombat este lement a Hungary's Got Talent utolsó elődöntője - ami azt jelenti, hogy már csak a Star Wars-premier hétvégéjére eső élő show van hátra, és végre kiderül, hogy Horgas Eszter háttérdobos zenekara, a Talamba nyer-e. A korábbi adásokhoz képest tényleg több…..
candusrocks 2015.12.14 08:53:26
@fecske77: Azt hittem, hogy csak a szemem káprázott, de akkor tényleg mászott ott valaki :D

Az első elődöntőt nem láttam, a másodikból csak kb fél 15 percet, de végig követtem itt a CC-n. Most szombaton becsületesen megnéztem -az eddigiekhez képest -mármint amit olvastam róla- ez egy sokkal jobb rész volt. De! Egyszer elég is volt. A Fekete ikrek nagyon legalja volt, nem is értem, hogy engedhették őket tovább. Egy biharbasznádi művelődési házba is kevesek.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Mikulás…..
candusrocks 2015.12.06 09:45:06
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent. Érdekes dolog ez a tehetségkutatós műfaj, mert itt sosem tudod vérbe és epébe mártott tollú néző-recenzorként, hogy a falat fogod kaparni az unalomtól, miközben szidod a kollégáidat, amiért rádlőcsölték ezt a szánalmas…..
candusrocks 2015.11.22 20:06:03
@ZMO: hidd el, en valoszinuleg jobban ismerem Horgas Esztert, mint te.
Nem hiszem, hogy annak idején, amikor Ryan Murphy és Brad Falchuk eladta a horrorantológiasorozat tervét az FX-nek, komolyan bíztak volna abban, hogy a tévében jelenleg legbetegebb tartalommal bíró sorozatuk megéri a hatodik évadot. Pedig megérte: a kábelcsatorna a napokban jelentette…..
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..