Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lullababe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig olyan jól indult minden, ugye. 2008-ban kitalálták, 2009-ben forgattak egy pilotot, amit a BBC visszadobott, 2010-ben meg elindult a formabontó, három másfél órás epizódból álló első évad, és átlagosan hozott 9 millió körüli nézettséget. A BBC azonnal kért még…..
Egyre több pályázó teszi fel a kérdést nekem, hogy ilyenkor mit csináljon. Mégis mennyi pénzt jelöljön meg, honnan tudhatná, hogy mi az az összeg, amivel még figyelembe veszi a hirdető cég a jelentkezését? Vagy elképzelhető, hogy alákalibrálja a számokat és már-már a nevetséges összeg miatt válik…..
Imádom, amikor egy többmilliárd dollár értékű iparág pár letöltőre mutogatva üvölt, hogy miattuk nem megy jól a szekér, közben a másik kezükkel meg nem győzik a zsebükbe tömködni a lóvét. A filmipar hosszú évek óta szórakozik azzal, hogy tök random beperelnek mindenféle…..
Tévére vetíteni netes tartalmat nem olyan nagy újdonság, jómagam is évekig űztem ezt a műfajt, ám az általam alkalmazott kábeles megoldás több korláttal is járt. Főként azzal, hogy csupán egy eszköz volt alkalmas erre, ráadásul a nappaliban elég bénán nézett ki a mindenen…..