Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álom Polgár

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..
Álom Polgár 2017.09.22 16:47:19
@Ahoj-: sosem lenne űrítve.
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
 25 év. Egy csettintés és bumm, már ott virít a 25-ös szám a tortádon. Ez egy olyan szám, amikor az ember azért feleszmél, hogy hoppá, hogy rohan az idő, tegnap még csak 22 voltál, nemrég jöttél ki az iskolából. Annyi minden történt és olyan sok minden változott azóta – vagy mégsem? Ilyenkor…..
Álom Polgár 2016.07.03 16:04:22
@clfo: Ne add fel, baromira fiatal vagy, a gyerek megér minden próbálkozást.
Ezt most tudom vén fejjel. Egy kicsit más utat jártam be mint Te, nem volt probléma az ismerkedés viszont voltam akkor akkora f...sz. hogy csak a pénz érdekelt. Ezért túl későn nősültem.
Na nem baj, majd a következő életemben bölcsebb leszek.
Szép napra ébredtünk ma. Ez a nyár második hónapjának első napja. Véget ért az iskolaidőszak, az emberek többsége erre a hónapra időzíti a nyári vakációt. A nép a labdarúgó Európa Bajnoksággal van elfoglalva. A parlament nem ülésezik. Szép, politikától mentes napra…..
Álom Polgár 2016.07.02 11:11:43
@_Molly: Igen ebben ez a legszebb, hogy bárkivel akivel a rokoni kapcsolat fennáll,perelhető.
Az állam meg ott van a maga Gólem módján és vezényel./ja és minden pénzt eltesz amit idejében nem tudunk eldugni.
  Az ügyészi szervezet mai gyűlésén a kormányfő megtartotta 2030-ig tartó programbeszédét. Elmondása szerint az európai gondolkodásban még nem történt meg - de meg fog történni - a váltás a szociális jólét korszakából a rend korszakába. Nyugaton a politikai elit a gazdasági sikereket tekinti…..
Az 1960-as években Miskolcon a "szocialista realizmus" útkeresése folyt. Ebben az időszakban terjedt el az ún. blokkos technológia. A város különböző területein épültek ezzel a technológiával főleg lakóépületek, összefüggő, lakótelepszerű elrendezésben.A legfontosabb építkezések a Kilián-délen és a…..
Nem felújított, hanem új metrókocsikat szállított le az orosz partner - legalábbis ezt állítja a 444 és a Népszabadság is szakértőkre hivatkozva...
Néhány igen szép fotót találtam a flickriver-en tegnap. Egy részükről tudható, hogy 1976-ban készültek. és egy nyugatnémet turistacsalád fotói. A beszkennelt polaroid képek készítője ismeretlen (nekem azok tetszenek igazán, kicsit igyekeztem feljavítani a megfakult színeit is). Kérlek benneteket,…..
Álom Polgár 2016.06.03 12:16:16
@midnight coder: Áhhh... kimész Bécsbe, egy vonalon láthatod az elmúlt 60 évet !
Igaz szépen rendberakva az öreg járgányok is.
Álom Polgár 2016.06.03 12:26:31
@Alick: Nem csak az egyszerűbb embereknek, apám középvezető volt és nem párttag.
Én meg gyerek. Szerettünk itt élni. Pedig az 50-es években a származása miatt eléggé megrángatták.
A fél rokonság Amerikában, hívták nem ment.
Pedig 3 évenként ki lehetett jutni Bécsig aztán felülni egy repülőre.
2010 óta a kormány jelentősen növelte a nyugdíjkiadásokat, a legtöbb évben infláció feletti emelést hajtott végre. 2010 és 2015 között az átlag öregségi nyugdíjak 26 százalékkal emelkedtek, reálértéken számolva pedig 6,5 százalék volt a növekedés mértéke. Fidesz…..
Immáron tíz éve, hogy Mel Gibsont letartóztatták ittas vezetésért a kaliforniai Pacific Coast Highway-en, és miközben a rendőrök kikapták az autójából, nekiállt üvöltözni arról, hogy a zsidók felelősek minden háborúért. Most egy interjúban a Halálos fegyver és más…..
A Járókelő egyik bejelentője hívta fel a figyelmet a Kőbánya alsó vasútállomáson uralkodó állapotokra. A választ még mindig várjuk a MÁV-tól, milyen lépéseket tesznek majd a helyzet megoldására. Kőbánya alsó vasútállomás, egy viszonylag nagy forgalmú csomópont ehhez képest azonban - túl azon,…..
CouchSurfing A monogámia halott? 2016.05.12 09:19:27
Kathy (30) megérkezett San Franciscóból, a száznegyvenkilencedik vendégemnek derékig érő szőke haja a feje tetejére volt csavarva. Négy estét volt a vendégem. Másnap megkérdezte, hogy van-e leszbikus bár Budapesten, ahova elmehetnénk. Utánaérdeklődtem online és offline csatornákon, de az derült ki,…..
1. Nem prioritás az „A-ból B-be legrövidebb” elv Mikor Budapesten szoktam kerékpározni nekem sem szokott ez fontos lenni. Minek menjek kinn a nagy forgalomban, vagy párhuzamosan a járdán/gyalog- és kerékpárúton gyök kettővel, mikor pár utcával arrébb párhuzamosan ugyanoda jutok? Alig van forgalom,…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
A szavazatvásárlás jól bevált valutája, a rezsicsökkentés, a folyamatos kormánypropaganda hatására mára megkerülhetetlen fogalommá vált a magyar közbeszédben. A gazdaságilag fenntarthatatlan, jogsértő rezsiharc történetének pedig még nincs vége. Már a 2010-es választások…..
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
Ugyan a mai Oroszország és a vele egylényegű putyinizmus működési elveit, s világpolitikai és regionális szándékait eddig is lehetett ismerni, ritka pillanat az, amikor a faarcú Vlagyimir Putyin a lehető legnyíltabb kártyákkal játszik, és olyan egyszerű és egyértelmű szavakkal mondja el, mik a…..
Vagy én öregedtem ki Quentin Tarantinoból vagy vénségére ő veszítette el varázsát. Már a Django elszabadul is hagyott némi kívánnivalót maga után túlhasznált fogásaival, fojtogató zenehasználatával és idegesítő, kettős befejezésével. Az aljas nyolcas azonban még ezen is túltesz. Hadd ismertessem…..
Újabb írást kaptunk Egy Mezei Autóbuszvezetőtől. Hogyan látszanak a kerékpárosok egy busz volánja mögül? Oszlassunk el egy tévhitet: az autóbuszvezetők általánosságban nem utálják a kerékpárosokat. Azonban néha tényleg nagyon haragszanak rájuk. Nem, nem azért mert…..
Álom Polgár 2015.12.17 17:51:57
@JakiHUN: Régi álmom a gyalogos jogsi, persze kizárólag nemzeti alapon és 18 éven felülieknek.
Aztán semmi mutyi, VIP meg a többi. aki megbukik helyben jár !
Álom Polgár 2015.12.17 17:54:59
@S z a b i: Persze, gondolj a politikusokra, morál, empátia, ész, nélkül is megy nekik.
Jön Orbán újabb fővárosi megszorítócsomagja: nem várt eredményt hozott ugyanis a Tarlós-Lázár bokszgála. A meccsen ugyanis szétpofozták az eddig békésen szemlélődő nézőket: a főváros – kormány BKV finanszírozási csörtét úgy zárják le, hogy százmilliós…..