Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omlossuti

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
omlossuti 2022.02.13 20:15:21
@Apuleius: nagyon szépen köszönöm, nyereményed átveheted a mérkőzést követően.
Beppe Marotta a Cagliari elleni első bajnoki előtt arról beszélt, hogy Leonardo Bonucci távozása olyan döntés volt, amely mindkét félnek megfelelt, valamint elmondta, hogy véleménye szerint a Juventusnak nincs szüksége további játékosokra. „A futball megváltozott. Ez a…..
omlossuti 2017.08.20 12:05:58
@Quentin_KR: Ha csak néha elégedetlenkednének páran..haha
Szerinted mit kell csinálni, ha egy játékos távozni akar de van még hátra a szerződéséből, és tudja, hogy van olyan klub, aki megvásárolná?
1, feldobod a lelátóra. eredmény-> forma off, pénz off, szerződés lejár, elég nagy bukta, ami lehet az átigazolási büdzséből fog hiányozni, de a klub legalább megmutatta milyen kemény.
2, nem adod el még mindig, kemény a klub továbbra is, mint a kád széle. eredmény -> elégedetlenség, csapat morál off ( amihez bonucci a pletykák szerint már alapból hozzájárult. Nem hiszem, hogy ezzel olyan jól járna bárki is.
3, Eladod, ez történt most is, a következményeit láthatjuk.
4, Előfordulhat a klub határozott fellépésének köszönhetően a játékos marad nem tud eligazolni lsd.: Matuidi hahaha, ( ezt nem hagyhattam ki), szóval előfordulhat, de szerintem az esetek igen kis részében fordul elő ez a forgatókönyv.
Sajnos lehet látni egy új trendet, miszerint a játékos ezekben a kérdésekben jóval a klubja fölé nő.
A Gianluca Di Marzio információi szerint a Juventus nagyon közel került ahhoz, hogy leigazolja Wojciech Szczesnyt és Mattia De Scigliót, akik összesen 24 millió eurós költséget fognak majd jelenteni.  Az említett forrás úgy tudja, a hálóőr már kedd reggel meg fog érkezni Torinóba, hogy átessen az…..
omlossuti 2017.07.18 14:09:19
@Apuleius: Én úgy értettem, hogy amennyiben az adminok is folytatják ezt, akkor ezzel megerősítik ezt a fajta véleményalkotást. Nem írtam olyat, hogy szankcionálni kellene, sőt sajnálom az adminokat, amennyiben az idejüket erre kénytelenek áldozni. Nem az adminok voltak a hozzászólásom fő célpontjai és nem is állt szándékomban ledegradálni vagy megmondani nekik mit kéne csinálniuk. Én a megoldást egy magasabb szintű vitakultúra léttejöttében látom, ahogyan azt írtam is.
Ne vedd támadásnak, nem annak szántam. :)

"A közhangulatot Ti, az olvasók alakítjátok, s tökéletesen érdektelen, hogy az Neked vagy nekem tetszik-e." -Pont ezaz ,mivel Te, Mi, Én (olvasók) alakítjuk a közhangulatot nyílván nem érdektelen, hogy tetszik-e, vagy sem, mivel ez aztán befolyásolhatja a blogon meglévő családias légkört, egy esetleges negatívabb hangvételű vita kialakulásáva.l

Hogy ne offoljam szét a topicot, szerintem nem rossz, hogy jön a lengyen kapus, sőt engem még DS sem zavar, remélem itt megtalálja azt a formát, amit mindenki és ő maga is elvárna. Danilonak, Darmiannak is újjá kéne születnie, hogy a legjobb formáját hozhassa, így bennük is lett volna rizikó bőven, nem beszélve Auierről. Az mindenképpen pozitívum számomra, hogy olasz nemzetiségű.
omlossuti 2017.07.18 14:11:34
@omlossuti: véletlen a korábbi fiókomból írtam, faciesarticulariscarpea voltam.
omlossuti 2017.07.18 14:32:39
@Rikoo: Nem mondanám, hogy fifabam őt igazoltam volna le, azonban kikapcsolva a konzolt rá kell jönnöm a való életben máshogy működnek a dolgok. Ár érték arányban nem mondanám rossznak, sőt. Nem azt mondom, hogy benne lenne a kapusok között a Top 5-ben is akár, DE..
Az ára szerintem nem rossz, védett már Olaszországban, tehát ismeri a közeget is valamennyire. Tavalyi szezonja kimondottan jó volt és ne felejtsük el, hogy jó korban van. Nem sok kapust tudnék mondani, aki mozdítható és megfelelne ezeknek a kritériumoknak. Maradt még valami fiatal beépítésének lehetősége, de kiemelkedő fiatalról sem tudok, pedig minden évben volt egy Buffinho, akiről azt tartották, hogy a Juventus 1-es számú mezének őrököse lehet.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
omlossuti 2017.07.14 11:24:03
@Mr. Ocean: @keshudioo: Az valami borzasztó érzés, amikor megveszed a mezedet a kedvenc játékosoddal, amiután eligazol az adott focista (nálam Vidalka) és legszívesebben ezzel törölnéd a port a szekrényről:D
De a falon jól mutat a mez eleje, a hátulját szerencsére nem kell nézegetni :)
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
omlossuti 2017.07.14 09:17:17
@4Evorg: még itt a blogon sem tudják gyakran a vitás ügyeket rendezni a felek, pedig ezek csak pletykák, nem több millió eurós ügyek és nem is érintettek benne mint a focisták, akkor gondold el mi lehet ott :DDd
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
Az európai álmokat dédelgető Juventus a kiírás meglepetéscsapatát, az AS Monacót fogadja Torinóban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A zebramezes együttes utoljára két esztendővel ezelőtt jutott a sorozat legjobb nyolc alakulata közé, azonban akkor…..
omlossuti 2015.04.14 21:12:43
omlossuti 2015.04.14 21:21:17
Történelmének 33. scudettóját lényegében a zsebében tudva, a Juventusra már csupán a Bajnokok Ligájában, valamint az Olasz Kupában vár komolyabb erőpróba. Ez utóbbi sorozatban a zebramezes csapat az elődöntőig jutott, ahol az első mérkőzésen elszenvedett hazai vereséget…..
omlossuti 2015.04.07 21:29:56
omlossuti 2015.04.07 21:31:44
A Fiorentina elleni hazai vereséggel a Juventus nehéz helyzetbe hozta magát az Olasz Kupa elődöntőjében, azonban a bajnoki küzdelem végérvényesen eldőlni látszik, hiszen mivel a Roma erejéből ismét csupán döntetlenre futotta, ezúttal a Chievo ellen, esetleges győzelmükkel, a…..
omlossuti 2015.03.09 21:45:25
@krisszvector: Marchisio rabolta el :D
omlossuti 2015.03.09 22:22:05
omlossuti 2015.03.09 22:39:34
A tizedik Olasz Kupa győzelemért járó ezüst csillagra hajtó Juventus az idei kiírás elődöntőjében a Fiorentina együttesével találkozik, s a Juventus Stadiumban megrendezésre kerülő első találkozón szeretne megnyugtató előnyt szerezni a firenzei visszavágóra.  A Juventus 23…..
omlossuti 2015.03.05 21:01:24
@juve28adam: Köszi a linket:D
Mindig izgulok hogy linkelsz e, de megnyugtattál
A Borussia Dortmund elleni szűk győzelmet követően, a Juventusra újabb komoly erőpróba vár, hiszen a zebramezes együttes a lendületet vesztett bajnoki kihívóhoz, az AS Romához látogat. A Juventus kilenc pont előnnyel utazik az örök városba, vagyis egy esetleges győzelemmel a…..
omlossuti 2015.03.02 21:35:01
omlossuti 2015.03.02 22:22:22
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre készülő Juventus keretet hirdetett a Borussia Dortmund elleni hazai összecsapásra, s a legnagyobb visszatérő az az Arturo Vidal, aki a hétvégi bajnoki találkozó során pihenőt kapott Allegri mestertől. A csapathoz télen csatlakozó Stefano Sturaro,…..
omlossuti 2015.02.24 22:56:36
@danimester1: Meg :))
omlossuti 2015.02.24 22:57:44
@Roli984: Igen nekem is tetszett ez a fajta játék amit a Juve játszott. Úgy hallottam hogy hagyni kell a Dortmundot játszani a játékát és kontrával megverni, ezt is tettük. Nem tudom Maxi mondta ezt a fiúknak vagy így alakult, de bevált!
A Bajnokok Ligája csoportkörét álmosan kezdő, a kiesés szelétől is megérintett Juventus magasabb sebességre kapcsolt, s az Olimpiakosz Pireusz elleni hazai, valamint a Malmö FF elleni idegenbeli győzelmekkel hatalmas lépést tett a továbbjutás felé. A szakasz utolsó…..
Diego Simeone beszélt az Atlético Madrid kedd esti, Juventus elleni meccséről, amelyet kivételes eseménynek tekint. A spanyol bajnokcsapat csoportelsőként zárhatja ezt a kört, amennyiben legalább döntetlent ér el, ugyanakkor a spanyolok győzelme kiejti Massimiliano Allegri…..
omlossuti 2014.12.09 16:02:50
@pedronegroo: na az egyel kevesebb mint az ellenfélnek volt :DD
A Juventus a ma délután 18 órakor kezdődő Derby della Moléra a következő kerettel érkezik. Jó hír, hogy a tapasztalt francia szélső, Patrice Evra ismét Allegri mester rendelkezésére állhat, azonban a hiányzók névsora tetemes. Kwadwo Asamoah természetesen nem lehet ott…..
Andrea Pirlo is megtalálható a Lazio elleni meccsre jelölt Juventus keretben, amely összecsap szombaton a Lazio együttesével. A mérkőzés 20.45-kor kezdődik, helyszínéül pediga római Stadio Olimpico szolgál, és várhatóan nehéz találkozónak leszünk szemtanúia bajnokság…..
omlossuti 2014.11.22 21:11:28
A Juventus 19 fős keretet hirdetett a Parma elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen Massimiliano Allegri mester nélkülözni kényszerül a régóta sérüléssel bajlódó Andrea Barzagli, Martín Cáceres, Patrice Evra, a közelmúltban kidőlt Kwadwo Asamoah és Luca Marrone, a pénteki…..
Aut vincere, aut mori ("Győzelem vagy halál") szól a latin mondás, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan, idén is fel kell idéznünk a Juventus Bajnokok Ligája szereplése kapcsán. Lassan hagyománnyá válik, hogy a halálcsoportnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető kvartettbe…..
A Juventus 22 fős keretet hirdetett a Genoa elleni idegenbeli találkozóra, s a csapatból bizonyosan hiányzik majd a régóta sérüléssel küzdő Martín Cáceres, Andrea Barzagli és Simone Pepe, valamint a mintegy egy hónapos kihagyásra kényszerülő Patrice Evra is, azonban a Sassuolo…..
A vereséggel végződő hétvégi Bajnokok Ligája megmérettetés után most újabb komoly erőpróba vár a bajnoki címvédő Juventusra, hiszen a szezonban mindeddig százszázalékos AS Roma látogat a hasonló eredményességet mutató zebramezesek otthonába. Hat hétnyi kényszerpihenőt…..
omlossuti 2014.10.05 18:59:29
omlossuti 2014.10.05 19:46:02
omlossuti 2014.10.05 20:13:48
@penge09: Többet vár a csapattól, nem érted? A győzelemnél is többet, a kis mohó
A Juventus kihirdette keretét az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen az olasz bajnoki címvédő a tavalyi döntőst otthonában próbálja majd megmutatni, hogy visszatért az európai elitbe. A keretbe visszatért Martín Cáceres, azonban továbbra is…..
omlossuti 2014.10.01 23:29:39
@Trieszt120506: Ezért nehéz feldolgozni ;) nem vagyunk hozzászokva:D
omlossuti 2014.10.01 23:37:22
@Apuleius: Giovinco ennél is gyengébben passzolt..:DDD
A Juventus kihirdette keretét a Cesena elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen a bajnoki címvédő az első osztály újoncát fogadja majd a Juventus Stadiumban. A zebramezes csapatból bizonyosan hiányozni fog a Milan elleni rangadón sérülést szenvedő Martín Cáceres, valamint a…..
A Juventus 23 fős keretet nevezett a Milan elleni rangadóra, s a legfontosabb hír az lehet a torinói csapat szimpatizánsai számára, hogy a tavasszal térdműtéten áteső Arturo Vidal ismét Massimiliano Allegri mester rendelkezésére áll majd, míg Andrea Pirlo és Andrea Barzagli még…..
omlossuti 2014.09.21 15:20:52
@Juventus: Szerintem felesleges vitázni úgy is minden szar vagy mindenben van szar :D
A Juventus első csapata ma, a klub hagyományainak megfelelően, összecsapott a Primavera csapattal, s a 6:1-re megnyert találkozó kiváló alkalmat szolgáltatott arra is, hogy az újságírók az aktuális ügyekről, köztük leginkább az átigazolási piacot illető kérdésekről…..
omlossuti 2014.08.22 16:54:25
@Rivendell:
ez 1 senkiházi...semmi több
eltakarodhatna már,de igazán,mert hogy még van pofája benyögni,hogy akiket akartunk meg is szereztük,öcsém ezt mér én is megcsinálnám 1 Juventusnál,hát bakker ez a szégyen teteje.....

ennek az embernek 1 Sanchez maga lett volna az álom beteljesülése,de lehet már Morata esetében is fogta magát és meglátogatott 1 lebújt,ahol azzal elégíthette ki a csajokat,hogy ugye milyen nagy fasz vagyok csajok,megszereztem mér Moratat is.

Minden rendben? Ha ezt visszaolvasod nem gondolod, hogy kicsit túlzásokba estél?
omlossuti 2014.08.22 18:01:55
@Rivendell: Trónok harca verhetetlen, most hogy mondod lehet belenézek a Vikingekbe :)
Mondjuk a hozzászólásod tartalmával és stílusával nem értek egyek.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
omlossuti 2014.08.22 16:31:38
@Rivendell: Ha csak annyi lenne az egész, hogy " itt az átutalási nyomtatvány,megtettem..segítettem." Akkor szerinted adakoztak volna ennyien?
omlossuti 2014.08.22 17:57:09
@Rivendell: HA te Magad azt állítod, hogy nem láttad hogy bárki is felajánlott volna pénzt, akkor tulajdonképpen bevallod, hogy tudásod a témában hiányos, mivel az egésznek ez a lényege.
Itt nem a fiatalokról van szó. Példa okán itt van Agnelli, aki ha nincs ez az "őrület" most nem biztos, hogy adakozott volna ALS-ben szenvedők részére.
Nem hiszem, hogy pont a fiataloknak lenne miből adakozni kedves Blogtárs, ellenben a "sztároknak" (vagy hívd, ahogy szeretnéd), focistáknak azért csurran cseppen és van miből. Másrészt a kezdeményezésnek köszönhetően több ember megismerkedhet ezzel a betegséggel, ami után nagyobb az esély, hogy ők is segítenek :)