Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chimpy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is köszönjük a sok-sok végigjátszást, amit kapunk, csak így tovább! A mai Scorpicore tollából származik, egy igazi nyolcvanas évek végi klasszikus városos-játszós készlet.A most következő szett, életem első Lego készlete volt. És bár már nem vagyok a City vonalon,…..
chimpy 2010.09.19 11:31:02
@Nyiz:
Öööö... sehogy? Ez egy játék, aminek nem az abszolút realizmus a célja, hanem az önfeledt szórakozás. Arra pedig abszolút jó.

Más.
Tudom, nem szép dolog más munkájában hibát keresni, meg jó a cikk, stb, stb, de azért ha már valaki publikál egy írást legalább olvassa is el amit begépelt, mert annyi nyelvtani és helyesírási hiba van a cikkben (főleg a végén), hogy az már nekem kínos. És sajnos (tudom és-sel nem kezdünk mondatot :P ) nem ez az első ilyen írás amit itt olvasok. Kis odafigyeléssel ezek a hibák elkerülhetőek lennének, és a blog színvonala is csak még magasabbra emelkedhetne :)
Bocs, ha hosszú voltam, amúgy jók vagytok.
Már nagyon régen ígértem egy Bricklinkes posztot. Na, most még mindig nem az jön, ellenben törzsolvasónk, Stefidzsi igen tanulságos tapasztalatokat küldött az itthon működő lehetőségekről, köszönet érte. A leírtak nem a szerkesztőség véleményét tükrözik. Ígérem,…..