Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas Sasvari

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik akkor, ha úgy érezzük, nem tájékoztattak megfelelően egy termék tulajdonságairól? Olvasónk úgy gondolja, azzal hogy nem hívták fel a figyelmét arra, hogy az új mobilja 32 bites, megtévesztették, és most szeretne valami megoldást. Ám az a helyzet, hogy ha az ellenkezőjét sem állították,…..
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
A postai meghatalmazás nem egyszerű eset, ezzel valószínűleg már mindenki szembesült, aki egyszer az életben utazás vagy mondjuk egy idősebb rokon megsegítése kapcsán próbált más nevében eljárni náluk. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy egy akármilyen meghatalmazás bizony pont a sajtpapír…..
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
Vidékiként meglehetősen nehezen barátkoztam meg a budapesti közlekedéssel. Pedig az elmúlt években meglehetősen sokat, napi 2-2 és fél órát töltöttem a különböző BKV útvonalak megismerésével, illetve kiismerésével. Sokfelé, sok mindent láttam már, de egy igazán váratlan helyen bukkantam Budapest…..
Tamas Sasvari 2017.03.29 23:43:59
@zsoci: alaposan megizzasztottal! Már majdnem elhittem, hogy szellős az agyam, atneztem vagy 1000 fotót. Tisztán emlékeztem, hogy a '90-es evek közepén-végén még tuti megvolt. Ám akkoriban meg kevesen fotoztak, a netes fotók többsége újabb, vagy nem az aluljarora fókuszáltak.

Végül találtam 3 fotót, az egyik:
img.index.hu/imgfrm/3/1/0/7/THM_0009853107.jpg

(a kép jobb oldalán, a taxi mellett látható a lejárat a 2-24 villamos végállomás irányából fotózva. "Zebra" ekkor még nem is volt)
Tamas Sasvari 2017.03.29 23:48:08
@Ibby: az OBI építésekor szunhetett meg az aluljáró. És tudod mi a vicc? Össze volt kötve!!! :)
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..
Tamas Sasvari 2016.06.22 13:46:15
Egy fénykép többet mond ezer szónál. Két fénykép ugyanarról az eseményről, csak évek, évtizedek elteltével pedig még ennél is többet: ilyenkor döbbenünk rá igazán, hogy mennyire sokat változott a világ, nagyon, nagyon kevés idő alatt. Legyen szó akár a melegek…..
Tamas Sasvari 2014.11.29 00:22:35