Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mo Factory Gyermeklakberendezés

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 4 gyerekes családnak a kertjében nem volt egy sarok ahova kiülhettek volna reggelizni, együtt lenni. Így felkerekedtünk, és csináltunk nekik! Raklapokból, gyakorlatilag abból, amit találtunk a kertben. Nézzétek meg, mi lett belőle: Ezt a szegletet szemeltük ki, mert nyáron itt…..
…és az álombabaágy fontos résztvevője minden esetben a matrac. Nekünk annak idején a kókuszmatracot ajánlották, be is vált, de ezt mindenki döntse el maga. A gerinc fontos, ezen semmiképpen ne spóroljunk, ha nem muszáj! Az ágyhoz tartozik még a pihe puha ágynemű és a…..
……és a babaszoba áll még:  Egy biztonságos rácsos ágyból, ami masszív és több magasságban állítható. Az állóképesség azért fontos, mert a mi babáink pl. kétszer - háromszor leszakadtak az ággyal, mikor már ébredés után fel tudtak állni, és ugráltak. Ez nem volt…..
.....és a jó babaszoba áll még:   Egy pelenkázókomódból, a legszebb és legpuhább pelenkázószivaccsal, amit valaha láttunk. A fenti részben mindennek külön hellyel. A pelenkáknak, popsitörlőnek, krémeknek, hintőpornak, vattáknak, fülpiszkálónak, vitaminoknak. Ezt…..
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
  A napokban a gyerekszobákról fogok írni Nektek több részletben. Nekünk 3 hat év alatti gyermekünk van, de már most kezdjük érezni, hogy az újszülött és kisbabaszoba egészen más, mint a nagygyerekszoba, így rögtön 2 kategóriára oszthatjuk a gyerekszobákat. A mai napon a…..
Sziasztok kedves Olvasóink!   Ez az első napunk az iskolában, hiszen kezdő bloggerek vagyunk. Felvettük a szép köpenyruhát és frissen bekötött makulátlan könyveinkkel ölünkben félénken de izgatottan belépdelünk az osztályterembe társaink közé, akikkel együtt töltjük a…..