Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gö Báj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha játékfejlesztésről van szó okostelefonokra, már megszokhattuk a képtelen ötleteket. Arra már fel sem kapjuk a fejünket, hogy ha madarakat kell lőni egy gigantikus csúzliból disznókra, netán krokodilt fürdetni, vagy épp békát etetnünk édességgel. És, ha mondjuk tehén fejés…..
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
Gö Báj 2013.07.23 12:20:22
Kedves Nolee!

Először szeretnélek felvilágosítani néhány dologról. Én 26 éves vagyok már benne vagyok a korban és szerintem teljesen felesleges háborodsz fel az ilyen embereken aki állításod szerint majmolnak és menők. Az én koromba is megvolt ez a réteg sőt elárulom a te szüleid életében is ugyanígy volt. Mindig vannak csíra majmok akik ilyen irányba fejlődnek de hát basszus 15-16 éves GYEREKEKről beszélünk. Hol vagytok ti még a felnőtté válás útján? Sehol. Tele van az internet olyan postokkal kiírásokkal, cikkekel , hogy bezzeg az én időmben amikor nem volt facebook normális emberek voltak az emberek. Ez a legnagyobb faszság amiről az emberek véleményt alkotnak. Minden kornak megvan a maga fejlődési üteme, szépsége, hátránya amit vagy elfogad az ember vagy nem. Lázadhatsz itt jobbra balra h anyu pénzéből menöznek de hát ember még miből vágjanak fel? Suli mellett azért elég nehéz egy nyár alatt megkeresni a teljes évi költségvetésüknek megfelelő összeget. Továbbá azt hogy egy elkurvult világba élnek ezek gyerekek arról ők nem tehetnek. Ilyen a technikai fejlődés. Régebben azon szörnyülködtek az emberek hogy a nyomoroc gyerekek rockot meg rappet hallgatnak. Inkább a szülők terhelhetik a helyes útra akiktől valamilyen életre felkészítő útmutatót kaphatnak amit vagy elfogadnak vagy nem. De az esetek többségében úgyse azt fogja csinálni a gyerek mert lázad. Nem hiába hívják ezt "lázadó korszaknak". A cikk olvasói többségében tinik így hozzájuk is szólnék. Addig legyetek ilyen majmok amíg csak lehet. Mert a nagybetűs élet sokkal kegyetlenebb. Ott már valóban nem bújhatsz anyád-apád mögé ha bármi történik veled.
Gö Báj 2013.07.23 16:29:06
@Noleee: Ritmikus csimpifon jól megválaszolta "ezeket kinövi az ember". Vannak korán érő típusok akik hamar belátják mi a jó és a rossz döntés az életükben. Veled is biztos megtörtént hogy egy korábban igaznak vélt állításodról, döntésedről utólag kiderült hogy rosszul ítélted meg. De ezt a korral kinövik. Vagy nem mert ugyanúgy egy szerencsétlen balfasz marad életében aki senkire se viszi. Nem tudhatni. A legtöbb karakterek akik "lenéznek másokat" pusztán csak félnek. Félnek másként látni és próbálnak egy olyan világot kialakítani ahol ők jól érzik magukat. Legtöbb esetben az ilyen gyerekeknél komoly családi problémák vannak. Vagy elváltak a szüleik vagy alkoholista valaki a családban vagy éppenséggel családon belüli erőszak áldozatai. Inkább foglalkozz a saját jövőddel és legyél később te az aki "lenézi" őket mert soha életükben nem érnek el sikereket:) Hidd el az idő megbosszulja a cselekedetek. Visszanyal a fagyi és fordított helyzet áll elő:D