Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anaman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferenciek tere megújítása az egyik legmenőbb, legbátrabb, legprogresszívebb húzás volt a főváros elmúlt néhány évében - ráadásul a végeredmény jól is néz ki. Ez utóbbit bizonyítja az a 12 képpár, amit az Origo tolt ki. A  leglátványosabb változások persze a betömött…..
anaman 2014.02.18 08:49:58
Fotó: Danyi Balázs Rosszmájúskodhatnék, hogy nahát micsoda véletlen, hogy alig pár nappal azután, hogy az Építészfórum is írt az amúgy már egy éve megnyílt Embassy Espresso kávézóról, mit ad Isten, a Dezeen is lehozott egy cikket csomó képpel. De nem teszem. Egyrészt…..
Budapest 50 éve fagyott be utoljára a Duna. Persze nem novemberben, de 63-ban (dunai) Így épült a  Könyves Kálmán körút - pompás videók (építős) Angol karácsonyi reklámban a Budai Vár (nlc) További fotók a Gyógyászati Segédeszközök Gyárának bontásáról…..
anaman 2013.11.18 15:54:23
Persze ezek még nem a konkrét épületeknek a tervei, csak a helyszíneké. Jó, hogy tettek bele egy télit is, azon látszanak legjobban a beépítések. Első blikkre a véleményem az, hogy rosszabbra számítottam - bár még mindig nem vagyok kibékülve vele teljesen. nem lesz sokkal több…..
anaman 2013.10.04 06:16:17
Sokan voltunk igen szomorúak a Malév csődjekor. Még akkor is, ha igazából már nem volt a miénk az orosz kézbe került magyar „nemzeti légitársaság”. Az EU 2012-es döntése, miszerint a magyar állam nem mentheti meg sokadszorra a MALÉV-et, akkor is valamiféle sokként ért…..
anaman 2013.08.22 11:27:42
@Gera: viccelsz? már miért legyen egy magyar ember büszke arra a magyarokat 06-90-es ügyfélszolgálattal büntető, magyar szakembereket nem, illetve csak nagy duzzogva, egy korrupt belterjes gittegylet tagjai közül válogatva alkalmazó, sátorból üzemelő, a nemzeti légitársaságunk torkát átvágó, egyéb sötét alakok mellett egy magyar származású fogkrémmenedzser által a Malév tönkretétele árán összetákolt, színvonaltalan lengyel ultrafapados légitársaságra, amely messziről bűzlő tulajdonosi szerkezetével kapcsolatban az Európai Bizottság is vizsgálati eljárást indított? Hm?