Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oilali

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyolcvanas évek akcióhőseit különleges fizikai teljesítményeik tették legyőzhetetlenné. Dagadó izomkötegek, életmentő szuperspárga vagy halálos pörgőrúgás, az adott sztár gyakorlatilag a testi adottságaival vált egyenértékűvé. Mivel összetett érzelmek, mélyebb lelki…..
Hosszú idő után ismét volt JoomlaDay Budapesten, ezúttal egy egészen új, friss és lelkes csapatnak köszönhetően, és talán lesz új egyesület is, komoly célkitűzésekkel. Mivel mi továbbra is a legjobb és legfelhasználóbarátabb nyílt CMS-nek tartjuk a Joomlát, természetesen…..
Mivel a számítástechnika rohamléptekkel fejlődik elkerülhetetlen, hogy időnként olyan innovációk jelenjenek meg a piacon, amik ugyan látványosak és ígéretesek is, elterjedésüket azonban valami meggátolja, így aztán szépen lassan eltűnnek a süllyesztőben, esetleg valami más,…..
Neumann János nevét mindenki ismeri szerte a világon – ő a számítástechnika Puskás Öcsije, az ember, aki megteremtette a számítástechnika alapjait, akiről idehaza utcát és főiskolát is elneveztek. Hogy pontosan mivel is érdemelte ki ezt a világhírt, azt már szerintem…..
Tízből kilenc esetben a fenti reakciót tapasztalhatja az ügyfél, ha a megkeresett informatikai vállalkozással Joomla (Wordpress, Drupal) honlapot szeretne készíttetni. De miért? Valóban ennyire gáz ezekkel a CMS rendszerekkel dolgozni? Valóban feltörnek 10 Joomla (Wp, Drupal) oldalból…..
A számítógépeket lehet szeretni és nem szeretni. Ez tisztán fekete-fehér dolog, és ahogyan tapasztalom, kőbe van vésve. Van az az emberi archetípus, aki zsigerből utál mindent aminek billentyűzete és kijelzője van (érdekes módon ezeket az embereket a számítógépek sem szeretik…..
Mátol van hivatalos blogunk is. Néha, mikor már nem találunk más feladatot magunknak, azért csak csak írunk majd ide is valami szakmait vagy vicceset. Addig is jelölj minket a Facebookon vagy kövess a Twitteren...