Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hattory Hanzo

0 bejegyzést írt és 1321 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sose higgyük azt, hogy van abszolút mélysége a Fidesz bunkóságának, cinizmusának. Most ott tartunk, hogy az elmúlt 25 év klasszikus megélhetési politikusa beszól egy paralimpikonnak. A történet arról szól, hogy ideiglenesen az az ember lett a Paralimpiai Bizottság elnöke,…..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Jim Parsons és Andrew Lincoln - 40 évesek Andrew Garfield és Chris Hemsworth - 30 évesek Selena Gomez és Kate Upton - 21 évesek Carly Rae Jepsen és Keira Knightley - 28 évesek Nicolaj Costerwaldau és Nicko Ferman - 43 évesek Halle Berry és Robin Wright - 46 évesek Tobey Maguire…..
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Már nagyon régen nem nézek Robert de Niro filmeket. Egyszerűen azért, mert fáj látnom, hogy milyen utolsó szemetekben alázza le magát korunk egyik legnagyobb színésze. Ráadásul mostanában ráállt a vígjátékokra, holott nála jobb drámai színész talán még ma sincs. Aztán a napokban megnéztem a…..
GFG Blog 444.hu 2013.10.26 17:13:10
1. ~ moral insanity  2. ~ agent provocateur   Példamondat: „Ha döglött lovon ülsz, szállj le róla.”     Van itt egy dakota közmondás: „Ha döglött lovon ülsz, szállj le róla.” A srácok viszont bőszen lovagolnak. Nem tudják, hogy kik ők, honnan…..
Kevesen vették komolyan azokat a kijelentéseket, amelyek szerint a magyar unortodox intézkedések követőkre találnak majd Európában. Az ábra szerint azonban erőteljes magyarosodásnak indult a kontinens. A nyugdíjak államosítása szinte már klasszikusnak számít, most pedig a…..
Ejha, Kónya Péter furmányos trükkel akarja tönkretenni Bajnai Gordont! Lássuk csak: először országos cimbiként elhívja nyilvános budai születésnapi partijára, sőt felkéri ünnepi beszédre is; majd miután szende Gordon a legnagyobb lelki nyugalommal idő előtt távozik a…..
„I am just a copy of a copy of a copy Everything I say has come before / Assembled into something into something into something I am never certain anymore” (NIN - Copy of A) Az indusztriál, az alternatív rock és az elektronikus zenei műfajok határvidékén alkotó Nine Inch…..
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..
Ha felszállsz a buszra/metróra/villamosra/trolira/hévre/libegőre/kisvasútra, akkor jó eséllyel láthatsz egy nőt (12-től 62 éves korig), ahogy A szürke ötven árnyalatát bújja, melyet mi, érzéketlen férfiak csak úgy emlegetünk, mint a nők pornóját. És valóban, a diáklány…..
Hattory Hanzo 2013.09.03 09:52:42
@doggfather: De te is felkapnád a fejed, ha Tig, Otto, Chucky, vagy a harmadik évadból a zizzent takarító kapta volna a férfi főszerepet.
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
Nekünk egyetlen barátunk van a mai világban, a valóság és a tények. Orbán Viktor 2012. március 22. ..
A politikus szerint a bírálatok ellenére a közmunkaprogram komoly sikereket is elért, sok helyen presztízzsé vált közmunkásként dolgozni Kovács Zoltán 2013. július 9...
A Black Sabbath God Is Dead című nótájára motorozik tova a Sons of Anarchy szereplőgárdájának egy része a videóban, és ha csak az egyértelmű utalásokból indulink ki, a következő évadban Clay, Gemma és Tara igencsak szarul jár, már ami az életminőségüket illeti. Kurt…..
- Az ön alkotói stabilitásának mennyire tesz jót, hogy a "fideszes köztévébe" szerződött? - Unokaöcsémet, Kornél atyát említhetem fel, aki meglepően jóképű fiatalember, az asszonyok rendkívüli odaadással figyelik "show-műsorait". Nem azért választotta Jézust, mert ne…..
Múlt hétfőn a Bors megírta, hogy a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatalban egy 3,8 négyzetméteres fürdőhelyiséget alakítottak ki belső használatra ("A helyiség közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát…..
A ki alatt volt olcsóbb a tojás? emlékezetes mémje óta Bajnai Gordon legtechnokratább támogatói sem mondhatják, hogy a nemjobbikos ellenzék reménybeli Neója és szövetségesei mentesek lennének a demagógiától. A tojáshelyzet Orbánra kenésén túl most újra kiakadt a…..
Hattory Hanzo 2013.07.09 14:04:48
@Doomhammer: És hát a Kúria is a bankok oldalára állt!
Hattory Hanzo 2013.07.09 14:32:24
@bbjnick: Tényleg, megy még a nem-cigizés, vagy azért néha elpukkan 1-1?
Hattory Hanzo 2013.07.09 15:43:10
@Holger Hartland: Tök mindegy, fent vagy-e, hiszen elolvastad, nem? Kibabráltak veled csúnyán.
Újabb dolgos munkanap a közmédiánál: jönnek futószalagon a hírek, fordítják a külföldi ügynökségek anyagait, ferdítik a valóságot, és retusálnak picit a tényeken. Mert ugye mit is tehetne az egyszeri távirati munkatárs, ha napiparancsba kapja, hogy márpedig be kell…..
Hattory Hanzo 2013.07.08 23:22:02
@G3'z4: Nekem mondjuk mindegy, de ha a csóka lemondott majd' 1 hónapja, akkor honnan távozik a héten? Plusz már kineveztek új miniszterelnököt is, ugye.
Hattory Hanzo 2013.07.09 09:43:12
@Csehszlovák Kém: Köszi, így már érthető. Arrafelé is vidám lehet akkor mostanában.
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
Hattory Hanzo 2013.07.08 15:10:22
@Illyés Edith: És tetszik tudni, miért? Mert a bejelentett bérlőt akkor sem lehet kirakni a lakásból, ha ne adj' Isten, nem fizet bérleti díjat. Kb 1 éve volt ilyen sztori, valamilyen válogatott sportoló kiadta a lakását, bérlő aztán nem fizetett, ember elment, hogy valahogy kirakja őket, lecserélje a zárat, végül őt vitték el a rendőrök.
Hattory Hanzo 2013.07.08 15:33:48
@Illyés Edith: Csókolom, ezzel a problémával a magyar jogrendszer bölcs alakítói felé tessék oldalazni, bár azt megjegyezném, hogy a kedves bérlő, azon túl, hogy nem lehet kirakni, és nem fizet bérleti díjat, még használ vizet, áramot, gázt, kukát, telefont, internetet, és igen, valakinek ezt is fizetni kell, és mivel a lakás is a tulajdonos nevén van, meg a mérőórák is, hát kit talál meg a szolgáltató? Bizony, a tulajdonost, aki nem lát bérleti díjat, plusz havonta még fizeti a rezsit is. Nem az a kiköpött win-win szituáció. Na, hát ezért nem engedik a jelenlegi jogi környezetben bejelentkezni a bérlőket.
Hattory Hanzo 2013.07.08 15:54:18
@Illyés Edith: Jaj, dehogy akartam én agresszív lenni, max az szűrődhetett le a mondandómból, hogy régebben szoptam egy konkrétat egy ilyen lakáskiadási mizériával, és akaratlanul is beflesseltem az akkor átélteket. Oké, most már lazítok, aprítok.
Ha a seattle-i bíróság ítéletéből indulunk ki, akkor elképzelhető, hogy megvan a zeneipar legújabb osztódással szaporodó zenekara, a Queensryche (bocs, nincs ékezetes y a billentyűzeten), amiből jelenleg kettő is van, de ha teszem azt Eddie Jackson vagy Scott Rockenfield…..
Hattory Hanzo 2013.07.03 14:18:23
Az Orbán-kormány elmúlt három éves gazdaságpolitikáját, költségvetési politikáját lehet alapos érvekkel kritizálni, így tett például Chikán Attila is tegnapi interjúnkban. Szélesebb tömegeket viszont nyilván jóval egyszerűbb kétbites üzenetekkel, például végletekig…..