Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majin__Zed

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon az ősz, hullanak a levelek, az időjárás egyre rosszabb. Ilyenkor az átlagember depresszívvé válik, romlik a közérzet, és kicsit megroppan a mindennapok alatt. Az ilyen jellegű "gyerekcsinálós" idő viszont maga a tökély a gamer számára. Beülni a kényelmes karosszékbe, esetleg forgószékbe,…..
2002 környékén történt, hogy egy lány osztálytársamnak köszönhetően egy totál ismeretlen programmal kerültem szembe, mert akkortájt elfogytak a játékaim - az MDK2-t tizedszer nem akartam végigvinni, a Diablo 2-t is "letettem", miután a druidám meglépte a bűvös 99-es szintet, és a suli utáni pingpong…..
2002 nyarát írjuk, amikor abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy PlayStation tulajdonossá avanzsáltam. Újkeletű játékmegszállottságról nem beszélhetünk, ugyanis 1995 karácsonyán a szüleimnek köszönhetően megismerkedtem a kínai, sárgakazettás csodával, amit mindnyájan…..
Üdv mindenkinek. A blog érdeklődés hiányában megszűnik, de az ötödik epizódot még fel fogom tölteni ezen a héten. Töltsétek le az epizódokat, őrizzétek meg, és ahol tudjátok, osszátok meg - hátha így eljut a hazai rajongókhoz, akik nem tudnak/tudtak a blogról...
Üdv mindenkinek! Személyes okokból álltam le a feliratozással pár napig, a jövőhéten pedig nyaralni megyek, szóval nem tudom, hogy hogyan fogok haladni a feliratozással. Egyelőre jó szórakozást kívánok a negyedik epizódhoz, a többit majd meglátjuk. ..
Üdv! Majin_Zed nekiállt feliratozni egy "amatőr" kaszkadőrökről szóló sorozatot, amit még nem ismertem, de megéri megnézni. Akit érdekel: http://dudesonshunsub.blog.hu/  Megéri megnézni. Üdv:Dolfin..
Majin__Zed 2013.07.27 08:10:43
@Syfell: Félreértés ne essék - az én blogomnak semmi köze ehhez, csak megkértem Dolfint, hogy legyen szíves egy kis reklámot intézni nekem, és az oldal számára.
Elkészült a harmadik epizód is, jó szórakozást! Hihetetlen - ezalatt a pár nap alatt majdnem a fél évadot sikerült feliratoznom! (hát a fene sem tudja, mikor lesz megint ennyi szabadidőm, és pláne kedvem együltő helyemben ennyit feliratozni :D ) ..
Jó volt olvasnom azt a pár e-mailt, amit írtatok - úgy látszik, elég sokan vagytok, akik szeretnék látni a sorozatot végig feliratozva :) Hát, meglátjuk....Menet közben elindítottam a hivatalos Facebook-oldalt - ide kattintva az oldalra juttok.Ha lesz rá igény, a sorozat…..
Üdvözöllek! Nehéz fába vágtam a fejszémet, amikor arra gondoltam, hogy feliratozni fogom azt a sorozatot, ami az egyik legkedvesebb számomra. The Dudesons – mit is mondhatnék? Négy finn emberke, akik gyerekkoruk óta folyamatosan saját határaikat feszegetik a mutatványaikkal,…..