Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Hardcore magyar hangja

145 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BÚÉK mindenkinek! Max a sajnálatos decemberi események után sokadszor is visszatér - ámbár ma még senki nem tudja, milyen lesz ez a ritörn: békésebb vagy hevesebb-e, mint az eddigiek voltak? Egy biztos, az erre az évre - és tovább is - érvényes mottót már megtaláltam. Nemrég olvastam, hogy egy…..
mert ideje váltani: elmúlt a nyár, és messze még a tavasz - úgyhogy addig legyen valami ide illő téli cucc...
legyen egy tattori hanzo kardod és tudd is használni.  ezt tanulom mostanában az életről.  akkor mindegy, hogy a másik egy fahusánggal, egy vasdarabbal, vagy egy tattori hanzo karddal suhint feléd.  ellenkező esetben nem lehetsz biztos abban, hogy agyon akar-e ütni, a…..
Mármint a probléma. Senkit nem untatnék az előzményekkel & utózmányokkal, csak a lényeget említeném meg. A konklúziót, arról, hogy mi teheti tönkre a mi kettőnk kapcsolatát. A Probléma (az, amelyik irigylésre méltóan kicsi, ugye....) mindösszesen a Más Nő Kúrása. A rossz…..
Melyben leírom, honnan indulunk, hol vagyunk most és hová tartunk. Egyszerűen és sallangmentesen, hiszen a bejegyzésekből sok minden úgy is világos lesz annak, aki marad. Szerző tehát egy negyvenes évei elején járó férfi*, akinek volt egy másfél évtizedes házassága, volt…..
Max Hardcore magyar hangja Petting 2013.06.22 18:20:52
A petting fontos, a petting jó, a petting biztonságos. Max, aki fejében külön listát vezet a koitusz nélküli esetekről, alapvetően meg van békélve a pettinggel. Ami viszont az áttételes jelentést illeti: a petting jelen blogban az előjáték után, de még a koitusz előtt…..
Max Hardcore magyar hangja az Aktus 2013.06.20 22:37:40
Az allegória szerint: az Aktus maga az élet. Az élet maga az Aktus. Max így gondolkodik - ha egyáltalán gondolkodásnak lehet ezt nevezni. Gondolkodás... gerincvelőből. Látom magamat kívülről: hol undorító, hol izgató. De mindig érdekes. És még érdekesebb, hogy milyen lehet…..
tegnap merült fel bennem annak kapcsán, hogy már hetek óta gyerekek születéséről álmodom. miért? vetődött fel a kérdés. átbeszéltük, hogyan születtek a gyerekek. mit akarnak az álmaim mutatni? és tegnap este eszembe jutott, csak úgy.  az első gyerekemnél veszélyeztetett…..
Rázós és húzós négy napon vagyunk túl. Azaz tulajdonképpen csak négy nappal több telt el a kapcsolatunkból, négy olyan nap, melyek esszenciálisan képezték le kettőnk dolgát. Ám ennek az apró kis bejegyzésnek nem is ez a témája, és még csak nem is a kivirágzó, majd…..
Ami így néz ki: ül a vízparton (szimbolikusan), nézi a fodrozódó vizet, botja lóg (szimbolikusan is), és türelmesen vár. Közben meg gondolkodik, hogy vajon az elmúlt kb. 24-48 órában mit követhetett el, mi megbocsáthatatlant, mi olyat, amit nem lehet elmondani? Gondolkodás közben…..
kicsit morfondíroztam, illik-e rugdosódni kicsit ebbe a fene-nagy idillbe, amiben mostanában leledzünk, de pár másodperc után úgy döntöttem, hogy: de! hehe (miután maximiljen is imád csipkelődni, nekem meg lételemem az állandó feszkó, hát uccu!) szóval hétvégén a főzdefeszten,…..
/kicsit - vagy nem is kicsit? - apokrif be- és megjegyzés/ Maxina* saját bevallása szerint az elmúlt héten kétszer csinált hülyét magábaól. Ki vagyok én, hogy ezzel vitába szálljak? Még ha valóban én lennék Gandhi (és Jézuskrisztus, Teráz anya, Loyolai Szt. Ignác és…..
Max Hardcore magyar hangja csak 2013.06.06 10:37:33
bevezetésként annyi: nem hiszek a zigaziban. sohasem hittem és sohasem fogok. a lehetőségekben hiszek. és a "csak" pillanatában. hogy ez létezik.  ja? régen ebben sem hittem. de rájöttem, hogy van és enélkül nem lehet.....   -Én egy nyomorék vagyok. – mondta K. Szokásunkkal ellentétben éppen…..
Tele a fülem bogarakkal. A vasárnapi kiruccanáson kerültek bele, az uszodában és a szaunában. Két napja teszek-veszek, és közben a bogárkák csiklandják a fülemet, virtuálisan bemászva az agyamig, annak is a legMaxosabb részéig. Ha én (szingliMax) lennék, vajon mi volna jobb terep…..
"... demoralizált övezet, szex, drogok és rock'n roll. porból lettem, pórul jártam, de még nem mondtam le magamról!..." Olvastam, írtam, éltem az elmúlt napokban. Mondhatni: szokás szerint. Most pedig, hogy van pár "üres" percem, iderittyentek valami új vitaindítót, valami…..
na, jól van kiccsákók, felbosszantottatok!!! igen, igen, ti ketten! szóval, hagyjuk már a farkakat, meg a véleményezést. beszéljünk inkább a baszásról. (ami végeredményben összefügg a farkakkal ugyebár, de csak nektek pasiknak....) itt annyit jegyeznék meg, hogy az extra kis…..
Kicsit Borgés Körkörös romokjára emlékeztethet ez a bejegyzés, ami egy hálószobatitok kapcsán íródik, mely poszt egy hozzászóláshoz kapcsolódik, mely hozzászólás kiváltója egy férjcserélős blogposzt. Ennyit az irodalomról, összefüggésekről, titkokról, jelekről,…..
amiért hosszú idő után írok ide és amiért egyáltalán válaszolok, annak egyszerű oka van: megleptél. nem azzal, hogy (mint már oly sokszor együttélésünk alatt) kiderült ismét, hogy mintha két külön történetet élnénk meg. a cselekmény nagy vonalakban azonos, mégis, a…..
Mikor lehetne könnyű is? Elhatározom, hogy derűsen, mosolyogva élem az életet. Hetek óta így van, és megy is, mint a biciklizés: ösztönös egyensúlyérzék + néhány tanult fizikai szabály = maga(m)biztos haladás. Aztán előfordul, hogy visszaesem, és észre sem veszem: vasárnap…..
(avagy előjáték egy újabb nagy önvallomáshoz) Mivel Max, az igazi - de még egy szimpla magyar hangja is olyan kemény faszagyerek, hogy szóba sem jöhet náluk semmilyen lírázás, elérzékenyülés, holmi filozofikus és/vagy érzelmi, mentális vagy pláne lélektani elemzéseken…..
mottó: Bélyeget gyűjtöttem. Papa hozott egyszer egy kilót. Azóta nem gyűjtök bélyeget. Siv Widerberg 17Messziről jó nő volt Dalma,mellei akár két alma.Ám mikor kedveseszájával illetteelgurult az egyik halma!18Szép testű nő bizony ArankaSudár és hamvas kis barackfa!Viszont a…..
nagyon nagyot akartam írni, de akárhogyan cizellálok, forgatom a szívemben a gondolatokat, rakom össze az elmúlt hetek, hónapok történéseinek tégláiból és az érzések malteréből kevert stabil és szép falat, nem tűnik a leírandó épület egy Taj Mahal-nak. Valójában még egy…..
15Igénye volt rá az Évának,Hogy senki őt ne tartsa mélának.Hangosan sikított,Ahányszor pucsított,Lyukait kínálva Bélának…16Volt egy nő, úgy hívták Edit.Barátja azt hitte: frigid!De mikor fütykösét hetente kötöztékbelátta, tévedett picit.....
Előbbi, mint tudjuk Nem szép ember, de gavallér! Max pedig... nos, vele kapcsolatban talán ez lehetne a legpontosabb meghatározás: Max nem szép ember, de törekszik rá, hogy "emlékezeteset" alkosson!  Természetesen nemcsak a nőkkel való kapcsolatára, egészen pontosan baszásainak…..
13Szomorú, hogy a kis BarbarátNem kevés fiúja baszta át:Mindig, ha azt hitte,„puncis” lesz az ipse,Kiderült, hogy ez is farbarát!14Lelkes lány volt bár a Marika,Hetente hétszer ment talira,De mivel szemérme Dzsungellel felérne,Sosem lelt, szegényke, palira...