Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shurtugal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
Sziasztok! Ma az ask.fm helyett, a 13-15 éves lányokról és traumáikról írnék néhány sort. Azért választottam ezt a témát, mert ez rengeteg ismerősömet érinti, és úgy gondolom, hogy ez manapság igen aktuális. Szeretném tisztázni, hogy amit most fogtok olvasni, azokat…..
Shurtugal 2013.07.23 23:04:22
Kitünő!

Elolvastam, de most nem minden esetben értek veled egyet Noleee. (az egyetértést az előző pawan, swager-ekkel értem).

Amiben egyet kell veled értenem:
-Utálom, igen, és utálom teljes szívemből azt, amikor egy lány egy fiúval kapcsolatot teremt, és ott hagyja két hét után, mert már nem kell neki.
A lányokhoz szólnék: (ebben az esetben idézném Noleee-t "akinek nem inge, ne vegye magára").
Lányok mért csináljátok ezt, most komolyan? (ha lenne egy olyan kedves lány aki leírná ezt a commentben nagyon szívesen elolvasnám).
Legyetek már egy kicsit ésszerűek, szerelemből csináljátok, vagy
csak azért mert a ti barátaitoknak már van fiúja és nektek nincs (no, és ha nincs, akkor mi van ? ). Én azt mondom szerelemből tegyétek és ne felvágásból, mert ez undorító dolog, de ez az én véleményem (Noleee erre a dologra a nem egyetértésben, majd rá térek).
-A második dolog.
Miért, miért, miért ???
Nem kell ezt tenni.
Jó magam benne vagyok ebben a korban, igen, jól látjátok, benne vagyok (16 év; hím).
Igen, én is szoktam inni, na de nem vedelem a piát és nem csinálok magamból hülyét. Lehet inni én azt mondom, de amint Jézus mondta a bibliában: Mindent a maga mértékével.
A drogról az a véleményem, hogy minek ? :D
Az élet nem abból áll hogy elkábítod magad , közben ráiszod a piát, és tönkre teszed az életed, mert esetleg egy csemetéd születik
(ami nem gond, de akkor tud eltartani[persze itt most azokról van szó akik még nem állnak fix fizetéssel és nincsenek megházasodva] és magad mellet tartani az apát mert hát ugye ezt a dolgot szeretkezésnek hívjuk, na és vajon miért... ezt nem fogja az meg válaszolni [MAGÁNAK] aki nem akarja. Az abortuszt egyenesen elítélem , nem tudom melyik volt az a f*** aki ezt kitalálta, de nem is érdekel).
- A harmadik, a MÉDIA.
Ahogy mondják. és ez teljesen igaz:"öl, butít, nyomorba dönt."
Jómagam mint Noleee Anyátok közt (Barátok közt - aki esetleg nem érti a poént a szóban) néző voltam.
Szinte a mai napokban már nem nézek Tv-ét és tudjátok miért lányok? Mert "öl, butít, nyomorba dönt".
Az Éjjel-Nappal Budapest, egy trágya (pesze akit szórakoztat és nem befolyásol attól nagyon mélységes elnézést kérek ezért a kifejezésért), csak azt látom benne ki kit csal meg és kit dug amikor azt a másik fél (férfi, nő teljesen mind1) nem tudja, látja.
Na Akkor most megnevezném, A Lali egy drogos F*** aki úgy imádja a nőket, hogy mindenkit egyszerre megakar dugni , de ezt nem szerelemből teszi (lányok tegyétek fel magatoknak ezt a kérdést, és fiúk most ti is; ez nektek tetszik? ). Ettől aztán igazán hányingert lehet kapni (ezt a hányingert úgy értem hogy hogy nem jó szemmel nézem a dolgot , és nem úgy, gyenge idegzetű valamint gyomrú lennék).
- A negyedik és egyben az utolsó mert vészesen fogynak a karakterek bár még van belőle (2203) és szeretném ezt az irományom egy commentben lezárni.

FIÚK, FÉRFIAK.

Miért használjátok ki a lányokat?
Ez így nem helyes dolog, kapcsolatot teremtetek egy lánnyal megdugjátok és aztán oda vetitek a cobráknak. (a cobráknak kifejezést az alatt értem, hogy össze töritek a szívüket és hetekig rossz érzés fogja elborítani elméjüket, valamint lehet, hogy ezzel ítélitek őket a halálra [és kérlek ne legyetek amit idegesek, hogy rébuszokban beszélek.] {a hálál- talán emiatt fognak meg bukni tanulmányi pályájukon és és egy évet elveszítenek a drága életből, amit isten adott nekünk.})
Az, hogy a lányt ott hagyjátok két hét után mert már nem kell és egy másik büdös kurva után néztek , persze lehet, hogy az előző nem volt az, csak az a büdös kurva kit, most kinéztetek éppen szabad egy "party-ra" (remélem értitek).

ÉS Nagyon kérlek bennetek " AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA". Mert nem szeretnék olyan vissz commntet látni amiben ezt kritizáljátok mert, "..."

Ezzel ezt a részt le is zárnám .

AMIBEN NEM ÉRTHETEK VELED EGYET NOLEEE!!!
-Az első:
Egy lány, igen is mutassa meg, hogy mije van, ezt nem úgy értem hogy öltözzön kurvaként, hanem úgy, hogy mértékletesen felöltözve, de mutassa meg hogy kívülről milyen mert nem szeretnének a fiúk sem összekötni magát egy
csúnya előnytelen nővel, (bár a ronda előnytelen az én ízlésem alapján értem, és nagyon kérek minden kedves leányzót, hogy ezen ne akadjon fent mert minden fiúnak meg van a ma ízlése).
A másik, most egy kis magán vélemény- aki tudja magáról,hogy egy csinos és szép lány az miért ÁLLANDÓAN kurva ???
(lányok, választ szeretnék)
PERSZE A BELSŐ UGYAN OLYAN FONTOS MINT A KÜLSŐ!!! EZT NE FELEDJÉTEK SOHA!

A második és ebben a témában is az utolsó mert már csak 450 betűm van.
Igen is legyen kapcsolatotok lányok, de az szerelemből és olyan valakivel aki azt viszont szerelemből teszi.
És nem kell ám összebújni és szeretkezni ilyen fiatalon, bár ez a mai világban már alig várható el
(de akkor azt biztonságosan tegyétek [óvszer]).
Én azt mondom házasság után tegyétek (bár ezzel lehet, hogy most kicsit maradinak látszom).
LÁNYOK, VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!

FIÚK TI PEDIG BECSÜLJÉTEK ŐKET!

U.I.:

Köszi, hogy olvastad!

Shur'tugal
Shurtugal 2013.07.23 23:56:42
@Noleee: :D Egyetértek veled, és nem is.
Mint látod az irományomban direkt kitértem erre MÉRTÉKLETESEN a mértékletesen szó alatt azt értem, hogy ne rakja ki a mellét és a picsáját ez nyilván való, de az, hogy hogy néz ki kívülről, igen is érdekli a fiúkat, még nem mondtam meg, hogy mit takar a mérséklet szó. Kedves értelmi barátom (ugyanis ebben az emberi társadalomban nem sok ilyen ember van) itt nem feltétlen a kivágott V betűs pólóról és a mini szoknyáról beszéltem , hiszen amint mondtam ne rakja ki a mellét és a picsáját, hanem úgy öltözködjön, hogy az illő legyen mind megjelenésben és emelje ki a lány szépségét, ezzel ruha témát is lezárnám . Ha ehhez lenne valami hozzá fűzni valód, vagy esetleg ebben lenne kivetni valód, várom válaszodat.
ez alatt azt értem hogy nem kell nyakig felöltözött lenni-e egy lánynak vagyis:
én arról beszélek, hogy az a ruha amit felvesz formálódjon hozzá és fejezze ki az előnyeit.

Shur'tugal :)