Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vision from a darkened future

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
Vision from a darkened future 2013.07.22 15:15:20
@Balogbarbi1999: Na te büdös kis kurva,először is kik lennének ezek a sracok,ahogy elnézem nem MMA fighterek,sőt senkik.. Azonkivül hogy betonnal a lábukon nem nyomnak 30 kilogrammot,nem latok bennuk sok dolgot.Jobban teszed ha gondolkodsz mielőtt ilyen ostobaságot írsz le.Egyébként a bloggernek teljesen igaza van,gondolom az IQ-d nem haladja meg a fogaid számát(gondolok itt tejfogakra haha)
Vision from a darkened future 2013.07.22 15:17:11
@Hudra Bendegúz: Könyörögre kérlek barátom,az emberiség érdekében,hogy tanulj meg helyesen írni,vagy ahelyett hogy vered a faszod a facebookon napi 25 órát(!!!!!!)forgass nyelvtankönyvet.Köszönöm
Vision from a darkened future 2013.07.22 15:21:49
@Noleee: Megint csak igazat adnék neked,ugyanis a mai gyerekek olvasáskészsége egetrengetően 0 .Szerintem nehéz volt a kislánynak leírni a saját gondolatát anélkül hogy nem fogta a kezét 3 barátnője haha.Ha éppen van neki.Ezenkivül 2 kezemen nem tudnám megszámolni a hibák számát amiket ejtett 1 mondaton belül .Szép dolog.