Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willdattaa

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy katolikus paptól hallottam ezt a nagyon bölcs mondást: "a szabadság nem csupán azt jelenti, hogy lehetőségünk van bármit megtenni, hanem azt, hogy képességünk is van a végtelen lehetőségekből kiválasztani a leghelyesebbet". A pap átugrott azon az apró bökkenőn, hogy ebből…..
A baloldalnak eddig is csak esélye volt, mától már az sincs. Egy, Mesterházy lesz a kormányfőjelölt. Kettő, összefogásra szólított fel a "demokrata értelmiség". Nincs ebben semmi ócska poénkodás, mindkét jelenség nagy precizitással utal arra, hogy a baloldalon semmi sem…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Egyházi ingatlanban pártrendezvényt tartani alapvetően gusztustalan lehet annak, akitől jó keresztény létére távol áll a szószékről politizálás lélektana, és mindennapi gyakorlata. Az, hogy Hegedűs Loránt jobbikos lelkészt, vagy lelkes Jobbikost ez teljesen hidegen hagyja, az…..
– Mennyi időre lenne szüksége Magyarország megszállásához?– Huszonnégy órára.– És ha ellenállnak?– Tizenkét óra.– Hogyhogy?– Elmaradnak az üdvözlő beszédek. Maximilian Freiherr von Weichs tábornagy - 1944     Eddig csak április elsejéhez kapcsolódtak viccek…..
willdattaa 2014.01.03 13:35:50
@Moin Moin:

A szovjet hadsereg és az NKVD által meggyilkolt szovjet állampolgárok haláláért nem a nácik a felelősek.
willdattaa 2014.01.03 13:43:17
@Moin Moin:

De mik az arányok? Szabad-e a sokkal több embert kegyetlenül elpusztító, sokkal gonoszabb oldalán harcolni?
willdattaa 2014.01.03 13:46:55
@nevetőharmadik:

Te tűrtél és mentegettél embertelenséget amikor nem utasítottad el azt hogy szabad a bolsevizmus oldalán harcolni, ezzel eltűrted és mentegetted a bolsevizmust és annak 100 millió fős kegyetlen pusztítását.
Egyedül én álltam ki szilárdan amellett, hogy a százmilliószoros kegyetlen gyilkos bolsevisták oldalán nem szabad harcolni, tehát egyedül én vagyok humanista.
Deutsch Tamás virágnyelven is elmondja: az ügyészség teszetosza a Kuruc.infóval kapcsolatban, és szerinte erről politikusként is nyugodtan mondhat véleményt. A szélsőséges portál olvasói továbbra is hívogatják, de ez nem hatja meg, inkább sajnálja és kiröhögi őket. „Most…..
Olvasom, hogy Balogh Emmi megint a nyakába ránt némi perhadat, miközben rendkívüli sürgősséggel igyekszik tiporni a "megfelelni" pedált az orbanizáció taposómalmában. Meg persze olvasom a Tótavét, nézem a Pokorni elkámpicsorodott arcát, amint az oktatási bizottság elnökeként…..
willdattaa 2013.12.17 17:36:51
@hacsaturján:

A Gyurcsánytól tanultál szépen beszélni? Meglátszik.
willdattaa 2013.12.17 17:43:21
@punkfrog:

A gyermek tanítás az nem üzlet, ott nincs helye piacnak, a gyermeknek a legjobb minőségű tankönyv kell és ebben nem lehet megkülönböztetni egy gyermeket sem.
willdattaa 2013.12.17 17:56:36
@Jaffar:

Az egy következő lépés. Most először abban állapodunk meg, hogy ha többféle tankönyv van, akkor van rosszabb tankönyv, tehát van olyan gyerek akinek rosszabb tankönyv jut, ami rossz dolog, tehát nem fogadható el, vagyis nem lehet többféle tankönyv.
Miután ebben megállapodtunk mert itt senki nem tudta cáfolni, a következő lépés garantálni azt hogy az egy tankönyv ami lesz az a lehető legjobb egyen. De abban a vitában már nem nyitható meg a vita arról a megállapodásról amely szerint egy tankönyvnek kell lennie. Viszont a balliberális oldal nem azt kifogásolja hogy az egy tankönyv az szerinte nem a legjobb, hanem önmagában azt hogy egy tankönyv legyen, miközben az imént kiderült hogy az egy tankönyv az egyetlen elfogadható felállás.
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
willdattaa 2013.12.15 13:38:34
@álfirkász:

Tehát ha a német kancellár azt mondaná hogy Németország német jellegét fenyegetik az afrikai bevándorlók, akkor az szerinted nem nácizmus lenne csak nacionalizmus.
willdattaa 2013.12.15 17:36:32
@álfirkász:

Ha egy ország vezetője (Netanjahu) országának (Izraelnek) etnikai (zsidó) jelleget tulajdonít, és az elleni fenyegetésnek minősíti a más etnikumú bevándorlókat, azt náci beszédnek hívják.
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
willdattaa 2013.12.03 17:19:21
@Zsuzsanna Lévay:

"Egyébként a cikkíró miért gyurcsányozik állandóan ? Ő legalább megmondta az igazat"

Titkos frakcióülésen a bűntársai között megmondta hogy végig hazudtak és nem csináltak semmit, de nem a tévében vallotta be a népnek, ahhoz sunyi gyáva volt.
willdattaa 2013.12.06 22:26:25
@hederg:

A Gyurcsány nyilvánosan soha nem vallotta be hogy hazudott, ha nyilvánosan megkérdezik, azóta is letagadja és azt állítja hogy ő nem hazudott.
Akkora lólábak lógnak itt mindegyik pártból, hogy az ember csak néz. Ezek tényleg azt hiszik, hogy a népet bármilyen mutatvánnyal meg lehet etetni?! Leginkább is itt van ez a NAV ügy. No ez kérem maga a "lólábisztán". A Fidesz azt mondja, hogy ezt nem parlamenti…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
willdattaa 2013.11.23 00:16:34
@feketeesfeher:

A társadalom jelentős része a cionisták által ellenőrzött médiából tájékozódik, amely tökéletesen meghamisítja, elhallgatja a Jobbik által képviselt politikát. Ezért a társadalom jelenlegi véleménye a Jobbikkal kapcsolatban manipulált tehát nem mérvadó.
willdattaa 2013.11.23 00:27:42
@_most_:

Aha. A Jobbik annyira cionista, hogy a legutóbbi Gáza elleni cionista agresszió idején 2012 őszén egyedül tiltakozott az izraeli nagykövetségnél, az összes többi párt hallgatott.
willdattaa 2013.11.23 00:39:20
@_most_:

Minden tisztességes embert érdekel minden a világhatalom által támadott, gyilkolt nép sorsa.
Mert sikerült: keresztülverték a társadalmon nem csak a saját, új alkotmányukat, de a központosított média, közoktatás, művészetpolitika, autópályaépítészet és egyéb nyilvánosvécé-direktíva (tudniillik sok pénzért szart termel) minden komolyabban vehető szegmensét úgy,…..
willdattaa 2013.11.18 12:46:09
@komplikato:

Vagyis ordas liberálbolsevik hazugság az hogy a hajléktalanok életvitelszerű tartózkodásának meghatározott közterületről való kitiltása az valami antidemokratikus dolog lenne, lévén hogy a liberálbolsevikok által is elismerten minta demokráciákban is létezik a szabályozás.
willdattaa 2013.11.18 13:45:22
@komplikato:

Nem szegi meg, mert ha megszegné, akkor ugyanazt az angolok is megszegnék. Nincs kétféle szabály országokra.
Sikert jósolok Debreczeni József új könyvének. A fideszes rablógazdálkodás című kötetből részletek láttak napvilágot különböző újságokban, a szerzővel tévé- és rádióinterjúk készültek, egyszóval működik a beharangozás. Körülbelül félmillió emberhez jutottak el…..
willdattaa 2013.11.17 14:13:23
@♔bаtyu♔:

A jobboldali cionista Fidesz (zsidesz) által vezetett Orbán-kormány évente 40 millió forint gój adófizetői pénzt fizet egy szélsőséges zsidó alapítványnak arra a célra, hogy az interneten figyelje az "antiszemita" (értsd: zsidókkal szemben kritikus, tehát nem feltétel nélkül nekik alárendelt) hozzászólók hozzászólásait.
Ez a szélsőséges zsidó alapítvány azt a durva hazugságot írta a honlapján hogy közpénzek nélkül magánadományokból tartja fenn magát.
Erre a kuruc.info lehozta a szélsőséges zsidó alapítvány vezetőjének atv.hu oldalon adott interjúját, amelyen még úgy nyilatkozott hogy a kormánytól évente 40 millió forintot kap internet figyelésre, majd nem sokkal ezután a szélsőséges zsidó alapítvány "kijavította" a saját honlapján szereplő állítást, miszerint nem kap ami pénzt.
Viszont a jobboldali cionista Fidesz (zsidesz) házi tévéje a Hírtévé erről az egészről egy kukkot sem szólt a nézőinek, a jóindulatú nemzeti érzelmű de buta birka békemenet népének.
Lehet, hogy úgy tűnik, mintha rászálltam volna a Jobbikra, pedig nem így van. Csak egyszerűen nem tudok elmenni a dolgaik mellett. A múltkori nagy arculatváltás után most az ifjúsági tagozatuk rajzversenyét nem tudom szó nélkül hagyni. "Kedden tartották a Képviselői Irodaház…..
willdattaa 2013.11.15 11:38:14
@m.gray:

"felnőtt emberek fogják a gyereküket, hogy gyere Pistike, most szépen rajzolunk karikás ostort, meg pulikutyát."

Ez ostobaság. Egy gyereknek nem kell mondani hogy jöjjön rajzoljon pulikutyát, a gyerek magától is akar rajzolni pulikutyát.
willdattaa 2013.11.15 12:24:45
@Yarner:

A Kádár-rendszer végig asszisztálta hogy Erdélyben és Partiumban a még magyar többségű településekre gőzerővel telepítették be a regáti oláhokat, megváltoztatva az etnikai összetételt, és közben a Kádár barátkozott, megalázkodott a Ceausescu előtt, itthon pedig az elszakított magyaroknak még a puszta léte is tabu volt, azokat románoknak kellett mondani.
1964-ben Hruscsov felajánlotta Kádárnak hogy Kárpátalja magyar többségű Tisza-menti járását a Szovjetunió visszaadja (Finnországnak és Kínának ekkoriban adtak át területeket), de Kádár elutasította, mert attól félt hogy a visszacsatolás óhatatlanul ünneplésbe torkollik, ami felerősíti a nemzettudatot, amit nagy nehezen igyekszik rombolni a kommunista diktatúra.
Magyarországon, ha valaki megpróbálja megvédeni nehezen megszerzett saját tulajdonát, akkor könnyen szembe találhatja magát a törvény szigorával. Ezt a keserű igazságot most az a vácszentlászlói szőlősgazda is megtapasztalhatta, aki a gyanú szerint némi fagyállóval…..
avagy a Faszpumpás és a Főcuki kalandjai a Szlovák Választókörzetben. Jelentős mértékben becsicskult hangulatban és outfittel, mondhatni valósággal belopakodott Komáromba a Jobbik Zrt. Managementje, Vona “Főcuki” Gábor és Szávai “Faszpumpás” Pista. Egy háborús bűnös…..
willdattaa 2013.11.09 15:44:48
@mitmiért?:

Élő példája vagy annak hogy ha valaki magyarul szól hozzá attól még nem biztos hogy magyar. A "mama" azt is tudta hogy a tótok alkotmánya szerint senki nem fosztható meg akarata ellenére a tót állampolgárságától, tehát ha a "mama" tót állampolgár akar maradni, akkor a tót alkotmány szerint az is marad. Márpedig a "mama" nyilatkozatban jelentette ki hogy tót állampolgár akar maradni, nyilatkozata hitelességét senki nem vonhatja kétségbe.
willdattaa 2013.11.09 15:45:00
@mitmiért?:

A trianoni rablóbéke diktátum úgy tudott létrejönni, hogy a nép által soha meg nem választott hazaáruló Károlyi-rezsim előre átengedte az ország területét az ellenségnek, megtiltotta az ellenállást és leszerelte a hadsereget. Tehát mindent megtett annak érdekében, hogy a trianoni rablóbéke diktátum lehetőleg létre tudjon jönni.
A jobbikos Horthy-szobor avatást komoly ellenérzések kísérték. Hegedűs Lóránt a templomának előterében helyezi el a szobrot. Már az is visszás, hogy Hegedűs Lórántné jobbikos képviselő lelkész férje egyházi térben helyezi el egy vitatott politikus szobrát. Itt azonban egy…..
willdattaa 2013.11.03 20:42:12
Ja, majd elfelejtettem, a zsidók ahol saját államuk van, ott kőkeményen listázzák az állampolgárok faji hovatartozását:

www.haaretz.com/news/national/.premium-1.550241
By Revital Hovel | Oct. 3, 2013 | 5:30 AM
Supreme Court rejects citizens' request to change nationality from 'Jewish' to 'Israeli'
Court rules against change in identity card registration, citing that there is no proof of the existence of a uniquely 'Israeli' people.
(Az izraeli legfelsőbb bíróság elutasította három állampolgár kérését, hogy személyi igazolványukon ne a „zsidó” (etnikum), hanem az „izraeli” (ország) jelölés szerepeljen.)

img2.indafoto.hu/1/1/163195_737719dd206d51cd97927fb8a9af613d/17942299_657b14ced4e08da1ea367f3fdbd420c0_l.jpg

Akkor most kik is a listázó nácik?
willdattaa 2013.11.03 20:43:16
Ja, majd elfelejtettem, a zsidók ahol saját államuk van, ott kőkeményen listázzák az állampolgárok faji hovatartozását:

www.haaretz.com/news/national/.premium-1.550241
By Revital Hovel | Oct. 3, 2013 | 5:30 AM
Supreme Court rejects citizens' request to change nationality from 'Jewish' to 'Israeli'
Court rules against change in identity card registration, citing that there is no proof of the existence of a uniquely 'Israeli' people.
(Az izraeli legfelsőbb bíróság elutasította három állampolgár kérését, hogy személyi igazolványukon ne a „zsidó” (etnikum), hanem az „izraeli” (ország) jelölés szerepeljen.)

img2.indafoto.hu/1/1/163195_737719dd206d51cd97927fb8a9af613d/17942299_657b14ced4e08da1ea367f3fdbd420c0_l.jpg

Akkor most kik is a listázó nácik?
willdattaa 2013.11.03 21:19:36
@Kandabula:

Nem tök mindegy, mert Izrael állam történetének leghatalmasabb temetése nem arra utal hogy az illető nézetei a társadalomban elutasított, elszigetelt nézetek lennének.
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét: Az MSZP szóvivője azt állította, hogy nem az MSZP-től került a felvétel a hvg.hu-hoz. Ezzel szemben szerdán előbb a…..
willdattaa 2013.10.31 16:25:13
@kvadrillio:

Ha bebizonyosodik hogy Izrael bombázott, akkor Izrael bűnöző állam és az Izraellel szövetséges Fidesz-kormány bűnözők szövetségese, az pedig nem helyes ha Magyarországon olyan kormány van hatalmon, amely bűnözők szövetségese, tehát le kell váltani.