Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betongyar (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között Európa 5 év múlva 2013.07.21 13:31:00
Milyen hely lesz Európa 2018-ban? Annyi biztos, hogy rosszabb mint most. Az egyetlen kérdés, hogy mennyivel. A Bloomberg lehozott egy összeállítást az európai országok 2018-as kilátásaival kapcsolatban. Még nem késő csomagolni, és átcuccolni. A rangsort az országok 5 éves GDP…..
Hadd pontosítsak, a közkeletűen baloldalnak nevezett internacionalista baloldalról (etatizmusról) beszélek, és nem foglalkozom a közkeletűen jobboldalnak nevezett nacionalista baloldallal (etatizmussal). Nem foglalkozom még a népszerűbb dolgokkal: a baloldal velünk élő múltjával, a…..
Nevelek A nagy pedagógus-átverés 2013.07.20 23:17:09
Az Orbán-kormány rendkívül intenzív, hosszú és fordulatokban gazdag kommunikációs hadjárata lassan végére ér: már a legeldugottabb magyarországi tanya, tömegkommunikációval alig találkozó lakója is tudja, hogy rettenetesen jó lesz most már a pedagógusoknak, mert iszonyatosan…..
Ez a poszt a rossz párhuzamokról fog szólni. Mesterházy Attiláék - és akkor gondolom, Bajnaiék is - már előálltak programalapelveikkel és “első kormányzati intézkedéseikkel". Hát, mit ad isten, ezek kőkeményen szociális jellegű ígéretek. Nálunk a választási kampányban…..
Tegnap már franciáztam egy kicsit, és ha már ennyire belejöttem, egy újabb hír a csigaevők földjéről. Elnézést kell kérnem mindazoktól, akik a megtévesztő cím miatt pezsgőt bontottak. Valójában nem a bankárok, hanem a bankok feldarabolásáról van szó. A francia…..