Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nincs-Backspace

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkaerő hiány van a kéregető iparágban? Visszaszorult a romániai kripli import? Vagy csak simán az Amnesty International nyomására hagyott fel ilyen hirtelen az emberi erőforrás kizsákmányolásával a budapesti koldusmaffia? A Vörösmarty tér és Váci utca környékén tíz…..
CernaGeza belefutott egy ízléstelen anyák napi akcióba az Obiban a hétvégén: A következő (zseniális) marketing áldozata lettünk, azóta sem győzünk elismeréssel adózni az értelmi szerző felé. Betértünk a családdal a narancssárga mókusos boltba Újpesten, hogy a számos…..
Az állásinterjúnak, ahogy minden eseménynek az álláskeresésben, megvan a maga szabályrendszere.   Állandó feszültséget okoz a jelentkezőkben a mit szabad és mit nem kérdése. Most összeszedtük a   legfontosabb momentumokat, és azt, hogy lehet jól teljesíteni az…..
Ez végre akkora hír, hogy az összes valamire való hírportál ingerküszöbét megütötte, de mivel ekkora durranás, mi sem mehetünk el mellette egy rövid bejegyzés nélkül: ma reggelre a rá jellemző sallangmentes stílusban a Google elérhetővé tette hazánkban a zenei…..
Subba Mosómedve támadás 2013.07.21 11:56:19
:DDDDDDDD  Mosómedvét így NEM baszunk el!! Még az eldobás pillanatában is borzalom főnök :DDDD ..
Miért nem lehetett csak egyszerűen at írni, hogy fasz alakú piercing? Mozgékony is: Hát így. Köszi Dalma!..
Nincs-Backspace 2013.07.21 18:13:01