Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perdita karkoschka

730 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. a gumiovszernek van egy olyan borzalmas tulajdonsaga, hogy furdes utan is benne marad a szaga a borben.   utalom magam..
. biztosan ki merem jelenteni, hogy ez eletem legnagyobb csalodasa.   en soha senki irant nem ereztem meeg ekkora duhot es gyuloletet. a nevet is el akarom felejteni...
. MEGVAN!!! megvan hogy miert almodtam en olyan sokszor azt az undorito es visszataszito dolgot! az agyam nem hulye, csak en nem hagytam hogy felszinre keruljon. ez van amikor az ember nem akarja latni a valosagot...  pedig milyen sokszor  ..
. I've started forgetting words, forgetting rules and forgetting how to form sentences... I hate that state where I am now - and what is worse I don't see anything ahead that could stop or turn it back. I haven't spoken in ages - I forgot how to argue, how to react, how to protect myself I forgot…..
. bő nyállal...
. nem szerettem gyerek lenni valoszinuleg ezert nem sikerul soha felnonom sem .  ..
. gondolom semmi ujat nem mondok azzal, hogy FASZOM ELEGEM VAN..
. szeretnek eljutni oda hogy feladtam a remenyt mindennel kapcsolatban...
. full ures az eletem es tokeletesen motivalatlan vagyok, fojt es benit minden ilyen foshullam amit a nyakamba kapok es ahelyett hogy harcolnek vagy elfutnek, letorve es benan allok es fulladok alatta. geciszar erzes szarul lenni olyankor, amikor egyebkent eppen tudom hogy jo passzban lennek. pl…..
. ez a cunamis alom sem volt egyszeru, ahogy anyamat menekitem es probalom megertetni a tobbiekkel hogy vagy most menekulnek vagy vege a sztorinak, mert a jelek, a tuzo nap es szitalo eso, a toltes tetejen levo betongat falan szivargo viz, a tavolbol emelkedni latszo vizszint es az a kulonos…..
. csak tudnam miert hagyom hogy folyamatosan hulyet csinaljanak belolem... :((..
. egy gyenge naiv szar vagyok, ismetelgessuk ezt szepen magunkban es magunknak.  ..
. mar hogy engednem meg hogy elvigye lemmyt amikor magarol is keptelen ebben az allapotaban gondoskodni es en sem kaptam tole egy deka torodest sem az utobbi idoben?! bezzeg novemberben amikor adtam volna nem kellett inkabb passzolta volna tovabb. aki ilyen felelotlen, arra hogy mernek rabizni…..
. kibaszottul lehangolo, szomoru, elhagyatott erzes masodlagosnak (harmadlagosnak, jelentektelennek) lenni olyanvalaki eleteben, aki nalad mindenkoron az elso volt :(..
. de akkor mit?! faszom   de aztan senki ne mondja majd hogy nem lett igazam mert tudom es ez nem csak ugy jon nem nekem valo az elet...
. you have shattered my dreams you have shattered OUR dreams you fucking fucker fuck..
. heh. csak az volt meg, hogy terhes vagyok, aztan meg mar a karomban a gyerek, de akarhogy probalok visszaemlekezni a szulesre, nem megy. nincs meg a fajdalom, az erzes, az, hogy mennyi ideig tart. mintha amnezias lennek arra az idoszakra. szoval a gyerek a karomban, merg a korhazi agyon ulok,…..
. es latod: egy megcsalast sokkal konnyebben tudok megbocsatani, megerteni es elnezni, mint azt, amikor megvezetnek, becsapnak, hitegetnek es a bizalmammal jatszanak :( szerdan ejjel volt az a pont, ahol kikapcsolt bennem ez az egesz, ahol azt mondtam, hogy i do have my fucking dignity and i won't…..
. ne is almodj rola orsi, te sosem leszel boldog, neked soha nem lesz normalis eleted.  ..
. meg nem tudnam mondani mikor volt utoljara olyan, hogy nem fotoztam le a szivarvanyt, amit latok. evek, talan egy evtized is megvan. de ket napja megtortent. csak alltam es neman sirtam es nem akartam kepet a szomorusagomrol. felnottem. vagy csak kiuresedtem.  ..