Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jupiterfeneke

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A WhatsApp alapítói tudják, hogy a következő 1 milliárd felhasználójuk már nem biztos, hogy a napon fog aszalódni órákig, hogy önkívületi állapotban vegye át a legújabb iPhone-t. Az egykor nincstelen ukrán bevándorló srác erős csapatot alkot Zuckerberggel.  Imádtam a…..
Ha jól számolom, ez Blitzék tizenhetedik nagylemeze. Az Overkill elpusztíthatatlan. facebook..
Doug Pinnick (King's X) - basszus és ének Eric Gales (Eric Gales Band, Lauryn Hill) - gitár és ének Thomas Pridgen (ex-The Mars Volta) - dobok A három jóember második közös albuma. Hivatalos / Fácse..
A mai napon egy nagyon kedves családtagom ballagott el általános iskolájából Budapesten (Gazdagrét). Felkészültünk az ilyenkor szokásos napsütésre, gyereksírásra, semmitmondó sablonisztikus előadásokra- műkönnyekre és a halotti torra emlékeztető elmúlás érzését keltő…..
Ha egy észak-rajna-vesztfáliai zenekar egyetlen tagja Heavy Steeler néven áldoz a Flying V oltára előtt, és bemutatkozó demókazettáján olyan számok vannak hogy Sátán, Gonosz éjszaka, Megszállottság, akkor mit lehet várni? Természetesen old school NSZK speed-ősblack-thrasht, kutyaütő (ZST: "Baszki…..
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
  A Várna utca 9. külsőre nem is olyan ijesztő. Bedeszkázott és frissen mázolt ablakok egyaránt vannak. A lépcsőház falán olvasható direkt mail azonban már meghatározza az alaphangot. Én még nem tudtam úgy érkezni, hogy a folyosón ne sodródott volna a szemét, a szotyolahéj. A postaládák…..
jupiterfeneke 2014.06.03 21:26:06