Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krampusz12345

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2017-ben esedékes kormányzóválasztás körüli egyet nem értés egyre nagyobb feszültséget gerjeszt a pekingi vezetés és a hongkongi szabad jelöltállításért demonstráló tömeg között. A hongkongi diákok Leung Csun-jing jelenlegi főkormányzó lemondására irányuló…..
Krampusz12345 2014.10.07 20:34:07
@maxval a bircaman: Hülyeség! Semmi köze ennek Amerikához. A Honkongiak gondolkodása másabb. Szabadabban éltek, mint a Kínaiak. Nem voltak úgy elbutítva!
FELHÍVÁSMagyarország jelen és jövendő Kormányához, Parlamentjéhez, közjogi méltóságaihoz, polgármestereihez, egyházi vezetőihez, pártjaihoz, civil szervezeteihez és népéheza MAGYAR FÖLD ÜGYÉBEN A választási kampány elvonta a figyelmet arról a történelmi jelentőségű…..
"Aki gázszerelőként már bizonyított, az atomerőművet is tud építeni" Nincs alkalmasabb ember a Paksi Atomerőmű bővítésére, mint Mészáros Lőrinc, állapította meg a Békemenetet szervező Civil Összefogás Fóruma azon a nemzetközi szimpóziumon, ahol a kormány kérésére…..
Krampusz12345 2014.02.01 20:28:46
@centenárium: Mi az, hogy liberálfasiszta baloldali...? :-D Ez valami egészen új fogalom. :-D Tisztában vagy azzal miket írsz?
Kétségbeejtő, hogy miközben ma Magyarországon kutyákat, macskákat ezerszámra gyilkolásznak, kiránduló, lovastúrázó embereket pedig fegyverrel fenyegetnek a hazai erdőkben a vadászok, addig a magyar állatvédő mozgalom céljait újra és újra egy agyhalott celeb, Tornóczky Anita…..
Krampusz12345 2014.01.26 11:24:14
@nagyfeszültség: Igazad van ebbe! A hobbi vadászok is! :-(
Krampusz12345 2014.01.26 11:30:37
@gatto nero: Lehet, hogy tesz, én nem kétlem. Ha ez igaz akkor minden elismerésem neki. Én is szeretem a kutyákat. De a gazdájukat kéne büntetni ha nem vigyázz eléggé rá. És tilos is az erdőben is póráz nélkül sétáltatni. Az ő felelőségük ha elkóborol a kutya!
De sajnos én inkább úgy látom, hogy ez politikai indíttatású oldal.
Krampusz12345 2014.01.26 14:15:12
@nagyfeszültség: Senki nem az állatot ítéli el. Hanem azt az embert aki felelőtlenül elengedi az erdőben. Azokat az állattartókat kell elítélni! Sajnos az állattartók a jogaikat ismerik, de tojnak a kötelességükre! :-( Ezek az állattartók bűnösebbek a vadászoktól akik a vadállományt védik!
Oknyomozó újságírók rántották le a leplet a kiugrott adóhivatali munkatársról. Valóban ezermilliárdos nagyságrendben csaltak el áfát éveken keresztül, derítették ki a hétvégén a Magyar Nemzet és a Heti Válasz újságírói, akik az ügy érdekében társadalmi munkát…..
Július elején leveleztünk a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatallal az év elején 1 millió 263 ezer 940 forintért kialakított különbejáratú WC-ről, illetve ahogy a jegyző asszony nevezte, "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó-…..
Ásó használata köves talajban, optimális gödörméret, váratlan izomgörcs kezelése és más fontos elméleti tárgy is szerepel a tananyagban.  A parlament hétfői döntése nyomán eldőlt, hogy januártól lesz szociális temetés. Az elhunyt hozzátartozója ilyen esetben nem…..
Mókalista Szakmai önéletrajz 2010.03.01 11:03:00
Aki nem tudná, hogy kell egy jó álláspályázatot megírni, íme egy minta...