Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MyCommentsBlog

8 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
MyCommentsBlog 2013.07.29 18:23:51
@uarempty: Tudod, ha telefonról ír az ember, akkor sajnos előfordul, hogy nem üt be valamit stb. Igen, én lehagytam egy l betűt, te pedig nem tudsz fogalmazni.:) "Aha, mert nehéz lett volna még 1 l-t nyomni..persze, úgy nem nehéz, ha azt sem tudod, hogy kell írni :D". Az irományod többi részére nem reagálok, mert már nagyon régen leírtam a hozzáfűznivalóm a kommentjeidhez. Sajnos ugyanazt hajtogatod.:(
MyCommentsBlog 2013.10.20 01:17:56
@DailyBlondie: Hm, most hirtelen nincs erőm újra olvasni a "cikkemet", ami állítólag teli van helyesírási hibákkal, de felettébb kíváncsi vagyok, hogy a több ezer karakter közül melyiket szúrtad ki árgus szemekkel. Tudod, nem mondtam, hogy én nyelvészprofesszor vagyok, de azt, hogy "teccel", azt még letudom helyesen írni, és a cikkemben erre utaltam. Persze szívesen veszek tőled magánórákat.
Az, hogy a te véleményed szerint egyenlő vagyok velük, az engem teljesen hidegen hagy, főleg, hogy a te írásodból is csak úgy sugárzik az értelem.:)
Az, hogy nekem milyen nőim voltak vagy nem voltak az teljesen irreleváns, nem is értem, hogy jön ez ide. Úgy érzem, benned egy pszichológus veszett el, hogy így kitaláltad, hogy egy nőtlen, antiszociális ember vagyok, aki itt éli ki magát.
Oh, igazán nincs miért sajnálnod, boldog vagyok, hogy megismerhettem még egy kis ügyvédet.:)
Köszöntök mindenkit! Rég postoltam a blogra, ez részben a blog.hu stábjának köszönhető, részben pedig időhiány miatt. No, de most itt vagyok és a mostanság mindenkit foglalkoztató magyar válogatottról fejtem ki a véleményem. Többek között azért is, mert életem nagy…..
Nekem ez a véleményem---> Ask.fm 2013.07.25 22:16:49
Akik az Ask.fm-en élik ki hajlamaikat Üdv! Ma az Ask.fm-ről és felhasználóiról írnék egy keveset. Az Ask.fm-ről röviden annyit, hogy van egy üzemeltető, akitől  az emberek névtelenül (lehet névvel is) kérdezgethetnek bármiről. Először is, Én úgy gondolom, hogy alapvetően…..
MyCommentsBlog 2013.07.25 23:15:09
@Lucy007: Köszi!:)
MyCommentsBlog 2013.08.01 01:26:33
@typewritergirl: Nem akarom és nem is fogom azt sajnálni, aki nyilvánosan lecigányozza, undorítózza és anyázza a másikat. És nem, ahol ezeket láttan, nem voltak sértő kérdések. Egy roma lány megkérdezte: '10/?" Erre ő: "húzz innen te cigány". Másik: "Melyik hónapban születtél?" Ő: "amikor anyád lehúzta apád a klotyón". Na NEM, ezt nem. Ezek már nem csak kicsinyes sértegetések, ez már belegázolnak az ember lelkébe, és mivel volt módom erre reagálni, hát meg is tettem. És továbbra sem sajnálom, nem bántam meg a postot se...Porig alázástól ez messze volt. Mindössze VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS.
MyCommentsBlog 2013.08.01 01:38:54
@typewritergirl: Most látom, hogy írtál ezek előtt is. Nos, a lájkvadászatot kikérem magamnak, senkit nem buzdítottam, hogy lájkolja/ossza az oldalt, mindössze 1-2 postom végére odaírtam, hogy ha gondoljátok lájkoljátok, de azt is csak azért, hogy hátha eljut több emberhez. Szóval borzasztóan hibás meglátás. A nevemről pedig annyit, hogy ez egy blog. Jogomban áll névtelenül posztolni, és képzeld el, Én voltam olyan korrekt, hogy megígértem, hogy felfogom fedni a nevem. Ez egy bónusz, nekem ez rohadtul nem lenne kötelező, ha valakinek nem tetszik ne olvassa. Egyenlőre a nevem Noleee, az ő véleményeit látjátok, pont. Valóban vannak káromkodások a postjaimban, Én úgyérzem, hogy ezeket csak így tudom átadni az olvasóknak, és mikor egyik postnál visszafogtam magam kaptam 13 levelet, hogy ne legyek visszafogott. Ennyi, ezt így lehet átadni, kész. Mikor szerinted, lehülyéztem az olvasóimat, akkor nagyon-nagyon félreértetted az írást, mert ott azokról volt szó, akik arra a képre értelmezték azt egész postot, a kommentekből minden kiderül. És legvégén az emberek szidása. Na már most, Én véleményt nyilvánítok. Ebben vannak kemény dolgok is, ezt aláírom. De amit azok csinálnak, akiket Te megemlítettél, az puszta rosszindulat, alaptalan, unaloműző cseszegetés. Csak is azért, hogy a másiknak rossz legyen. Na ezekhez engem ne hasonlíts, mert azért ez már a te szegénységi bizonyítványod.
Szeretnék egy-két dolgot tisztázni. Látható a kommenteken, illetve a Facebook postokon, hogy a tudatlan népség (élen a divatmajmokkal) az előző postomat arra a 7 személyre értelmezte, akik a képen láthatóak. NEM! Ha ez lett volna a cel, akkor nem satíroztam volna ki az arcukat és a…..
MyCommentsBlog 2013.07.23 10:27:51
@thisiswhatklfisabout: Köszönöm.:) Az írásaim Mindenkinek szólnak, mert azon a véleményen vagyok, hogy ez Mindenkit érint.:)
MyCommentsBlog 2013.07.23 10:37:38
@Bernadett17: Köszi, igyekszem. :)
Sziasztok! Ma az ask.fm helyett, a 13-15 éves lányokról és traumáikról írnék néhány sort. Azért választottam ezt a témát, mert ez rengeteg ismerősömet érinti, és úgy gondolom, hogy ez manapság igen aktuális. Szeretném tisztázni, hogy amit most fogtok olvasni, azokat…..
MyCommentsBlog 2013.07.24 23:29:22
@°George°: Ma már semmi holnap már elképzelhető, hogy írok.:)
MyCommentsBlog 2013.07.25 12:52:36
@kikichannn: Köszi:)
MyCommentsBlog 2013.07.25 21:59:43
@DieNanny: Értem, Nekem jobban tetszik, ha a személyeket megnevezésnél nagybetűvel írom, de egyébként igazad van. :)
Sziasztok! Köszönöm a kritikákat/dicséreteket, ígérem, hogy holnap Mindenkinek válaszolok, de ma már hulla vagyok, a mai postom is elmarad, de holnap bepótolok mindent ígérem.:) De nyitottam egy facebookos oldalt, itt láthatjátok, hogy mikor postolok új bejegyzést, talán így…..
Facebook, avagy teregessük ki életünk minden percét a világhálón A mai cikkem a 12-17 éves tinédzserek facebook „függőségéről” fog szólni. Jó szórakozást hozzá, bármilyen kritikát szívesen fogadok--->kommentben tudod jelezni. :) Szóval akkor kezdjük a legelején……..
Köszöntök Mindenkit a blogon, remélem jól fogtok szórakozni. :) Szeretném tisztázni, hogy ezt csak is a saját szórakozásom céljából hoztam létre, így a nyári szünidőben, senkit se szeretnék megsérteni, viszont az elkövetkezendő bejegyzéseim sokaknak nem fog tetszeni. Annyit…..