Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MDaniel98

6 bejegyzést írt és 4329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A forduló rangadóján a Juventus Nápolyba látogat vasárnap este, s az elmúlt napokban a mérkőzésen kívül a sajtó a Napoli jogi kísérleteiről is cikkez, miszerint Aurelio De Laurentiis szeretné a Juventust kizáratni a 2025-ös klub világkupából, és a pletykák szerint az elnök már utasította is a klub…..
MDaniel98 2024.03.02 14:28:33
MDaniel98 2024.03.02 15:36:04
@venember83: Kérem ne politizáljunk:)
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
MDaniel98 2020.12.18 16:55:45
@kozagaha: Puzsérral jóba lennétek.:) Amúgy értem mit mondasz, de a magam résd-zéről úgy gondolom, hogy legalábbis én nem elsősorban a címer és az egyéb ilyen külsőségek számomra kevésbé lényegesek, de azzal nekem is van problémám, hogy kevés olyan játékos van jelenleg a csapatban, akikkel azonosulni lehetne, viszont én elsőorban azért kezdtem el szurkolni a csapatnak (mint a legtöbben), mer szimpatikus és sikeres volt. Ameddig ez így marad, addig én elviselem az új címert, a marketingszemléletű vezetést és az esetleges sikertelenséget is.
MDaniel98 2022.05.02 10:09:53
@juve28adam: Reméljük meg is veszik.
MDaniel98 2024.03.02 10:10:29
@Rikoo: De Laurentis nevetséges, sztem foglalkozni is kár vele.
Massimilano Allegri a DAZN munkatársának értékelt a Lecce elleni 3-0 után, ám a mester elmondta, a vezetés tudatában sem volt izgalmaktól mentes a meccs. „Volt egy pillanat, amikor megijedtem, ilyen pillanat bármikor előfordulhat a meccsen, de más kívülről látni ezt. Természetes, hogy egyes…..
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
Massimiliano Allegri a Lecce elleni vasárnapi meccs előtt a győzelem fontosságáról beszélt, s egyben elmondta, két játékosra továbbra sem számíthat, Adrien Rabiot izomsérülés, míg Federico Chiesa az ismét begyulladt térde miatt nem segítheti csapatát. „A csapat jó állapotban van, tegnap volt egy jó…..
Nicolò Schira értesülései szerint öt klub is érdeklődött Moise Kean helyzetéről az elmúlt két hétben, ám a játékos eddig csak az Atlético Madrid felé mutatott nyitottságot. Az újságíró szerint a spanyol klubbal zajló tárgyalás akár Rodrigo De Paul kapcsán is fejleményeket eredményezhet a Juventus…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Alfredo Pedullà értesülései szerint Marko Arnautović továbbra is a klubjával egyeztet, nem szeretné mindenképpen elhagyni a Bolognát, ha azonban egy jelentős ajánlat érkezik, szeretné, ha a klub azt elfogadná. A Juventus már május óta próbálkozik, s felmerült a Napoli is érdeklődőként, és hamarosan…..
A Juventus egy lépésre került attól, hogy szerződtesse a Paris Saint-Germain csapatától ingyen távozó Ángel Di Maríát, s az egykori csapattárs, Iker Casillas mesélt az argentin klasszisról és a klubváltásról.  "Csodálatos emlékek... Egy kiváló játékos, ha a Juventus ingyen leigazolja, azzal jó…..
A Juventus meglehetősen elszántnak tűnik Nicolò Zaniolo ügyében, s a játékos megszerzésének érdekében a héten újabb egyeztetések várhatóak, miközben az AS Roma Domenico Berardi vagy Gonçalo Guedes személyében keresheti a megoldást a távozni kívánó játékos helyett. A zebramezesek a pletykák szerint…..
MDaniel98 2022.07.05 11:54:44
Angol lapértesülések szerint a Juventus középpályása, Adrien Rabiot felkeltette a szigetország klubjainak az érdeklődését. A The Sun, és talán még fontosabb, mivel megbízhatóbb, a The Athletic a United érdeklődéséről ír Adrien Rabiot kapcsán, a pletykalap szerint a manchesteri együttes képviselői…..
Az elmúlt napok pletykái arról szóltak, hogy az Atalanta nem él opciós vételi jogával a Juventustól kölcsönvett Merih Demiral, azonban a bergamói klub ma hivatalosan bejelentette, hogy mégis aktiválta a török válogatott védő kivásárlására vonatkozó záradékot. Az Atalanta a két klub közötti…..
Nicolò Zaniolo a jelenről és a jövőről beszélt a SportWeek hétvégi kiadása számára, s nem zárkózott el a jelentős klubok érdeklődéséről hallva. A farkasok kvalifikálták magukat az EL-be, megnyerték a Konferencia Ligát, és az olasz játékosnak súlyos sérülésből sikerült eredményesen visszatérnie, így…..
Gianluigi Buffon az elmúlt időszakban nyilatkozott a France Football munkatársának, s elmondta, miért is merül fel a Juventus neve olyan sokszor különböző botrányok kapcsán. „A válasz egyszerű, a Juventus fölött mindig ott lebeg Damoklész kardja, Olaszországban folyamatosan a figyelem…..
MDaniel98 2022.06.19 10:36:07
Hamarosan képernyőre kerül a Paul Pogba életéről szóló The Pogmentary dokumentumfilm, s ebből több idézet is napvilágot látott a francia középpályás várhatóan hamarosan hivatalossá váló Juventushoz igazolása előtt. Paul Pogba így nyilatkozott a Juventusnál töltött időszakáról, illetve a Manchester…..
A La Gazetta dello Sport szerint a Juventus meggyőződése, hogy nincs szükség új hátvéd igazolására, Matthijs de Ligt és Leonardo Bonucci lehet az alappáros, őket pedig Daniele Rugani és Federico Gatti segítheti. Romeo Agresti megerősíti, hogy a Juventus kész meghosszabbítani Matthijs de Ligt…..
Ahogyan az várható volt, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította Mattia De Sciglio szerződését, s a játékos 2025 júniusáig a torinói klub kötelékében marad. "A történet folytatódik. Mattia De Sciglio és a Juventus további három évig, 2025 június 30-ig együtt maradnak.…..
MDaniel98 2022.06.19 10:15:37
A Juventus és a szerb válogatott támadója, Dušan Vlahović a The Telegraph munkatársnak adott interjú során érintett több kérdést, köztük szó esett a januári klubváltásról, valamint a gólszerzés nyújtotta élményről is. "Nem beszéltem senkivel sem, talán az ügynököm tud valamit. Csak egyetlen klubra…..
A Tuttosport szerint Ángel Di María a hétvégét Párizsban tölti, személyes ügyek intézése céljából. Ezt követően végleg elhagyja Párizst, és következő állomáshelyére költözik, ami a Juve vezetői reményei szerint Torino lesz. Ugyanakkor továbbra is él a barcelonai szál, a Benfica nem jelent…..
Az olasz és a francia sajtó egymással egybecsengő állításai szerint Paul Pogba már alá is írta szerződését a Juventusszal, s ingyen visszatér Torinóba a Manchester United csapatától. A francia középpályás annak idején, 2012-ben is ingyen csatlakozott a Juventushoz, éppen a Manchester Unitedtól,…..
Az Il Corriere dello Sport szerint a Chelsea vezeti a versenyt Matthijs de Ligt aláírásáért, de korántsem az új amerikai tulajjal büszkélkedő klub az egyetlen érdeklődő. A holland válogatott szerződése 2024 júniusában lejár, és a klub megkezdte a hosszabbítási tárgyalásokat. Viszont a pletykák…..
Nicolò Schira több friss információval szolgált Ángel Di María kapcsán, azonban a hírek nem éppen pozitívak azok számára, akik minél előbb a Juventus mezében látnák az argentin futballistát. Az újságíró szerint a szélső csütörtöktől péntekig Párizsban lesz, és dönteni fog új klubjáról. A Juventus…..
Juventus FC blog Keddi pletykák 2022.06.14 05:11:50
Gianluca Di Marzio értesülései szerint az Atalanta úgy döntött, hogy nem él a kivásárlás lehetőségével Merih Demiral ügyében, így a játékos visszatér a Juventushoz, s feltehetően az Öreg Hölgy fogja értékesíteni a török védőt. Ugyancsak a megbízható olasz újságíró jelenti, hogy nem történt…..
A Juventus egyik fontos nyári igazolása Ángel Di María lehet, aki szerződése lejártával ingyen távozik a Paris Saint-Germaintől. Az argentin szélső ugyan nagyon közel került a zebramezesekhez, még mindig nem született megállapodás, ezért a klub lehetséges alternatívákat keres az átigazolási…..
A Juventusnál töltött 17 szezont követően elköszön a zebramezes csapattól, s minden bizonnyal az Egyesült Államokba igazol, új klubja, a Los Angeles FC pedig előreláthatólag még a mai napon bejelenti a veterán védő érkezését. "Szükségem van egy külföldi tapasztalatra ahhoz, hogy fokozatosan…..
MDaniel98 2022.06.18 18:32:38