Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisz__001

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
krisz__001 2016.03.25 17:38:33
@papucshős: Erre ezt lehet reagálni. Sötét vagy ember de nagyon.

A komcsiknak semmi közük a mai álbaloldalhoz. Mivel ma nincs is kommunista párt. Ami nevében van, az meg nincs a parlamentben. De szoci párt sincs, mert valójában szocialista gondolkozású sincs a parlamentben.

89-óta, csak jobboldali pártok vannak, akik innen-onnan pénzt harácsolnak, érdek szponzoroktól. Vagyis tőkét. Németül, ha jól emlékszem "kapital". Vagyis kapitalista pártok vannak a parlamentben. Csak és kizárólag jobboldali, kapitalista pártok.

Baloldali párt 89-óta nincs. Csak névben, és ilyen birka emberek kihasználására, mint te vagy. Akiknek a pofájába lehet adni, hogy komcsi, meg liberális, meg baloldali, jobboldali, stb és agyatlanul át se gondolja ki mondja, adja neki a szavakat. Azt se gondolja végig miről beszélnek. Mi ellen, és miért teszik.

Aki amúgy KISZ tagként, párt tagként, ingyen tanult és kapott vörös csillagos diplomát. És most oda szarik ahonnan evett. Majd ezek után egy szavát is higgyem el bármelyiknek?
Aki ilyen gátlástalanul kétszínű, elletve sokszínű, mert annyi féle ideológiát szónokolt ki a száján, amennyi csillag az égen.
Még az se hiszem el amit kérdez, nem hogy meghallgassam.

Te meg jössz itt a baromsággal, hogy csak kiegyenlíteni akar... De nagyon marha vagy.
Amikor pont orbán még az szdsz-ből és az mdf közeliek, kaptak brutális német márkát azért, hogy kormányt buktassanak. Majd ez az ember aki szarrá lopta, élősködte magát, egyenlíteni akar?
Menjél aztán bégessél birka.

A többi birka, meg gyúrcsányt élteti, mint messiást, aki meg konkrétan hazaáruló. És ugyan ilyen szinten lopta szét a szemét az országnak. Az meg ugyan ilyen birka. És nyomja ugyan itt a hülyeségét.

És az ilyen párt imádó birkák miatt élünk úgy ahogy. Ahelyett, hogy 300 lenne fellógatva a hidakra dísznek. Mert mind ugyan úgy lopta a közvagyont. És tök mindegy ki mennyit. Akár 1 Ft is már fejbelövést érdemel.

Előbb tanuld meg mi a szocializmus, kommunizmus, és az után gondolkozz el mire mondod, hogy komcsi. Ezen a bolygón még nem volt kommunizmus, se szocializmus. Akkor miről is beszélsz, te...

Sosem arról kell sokat tudni amit szeretek, hanem amit utálok. Az ellenséget kell megérteni, hogy gondolkozik. Ebben az esetben az ideológiát. Aztán ha elég agyad lesz, megérted nem az ideológia hibás, hanem az átlag ember, mint élőlény, primitív hozzá.
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
krisz__001 2014.05.13 10:35:30
@Свобода: Nem kell oda ültetnem, se nem felügyelet.

Én nézem a TV-t és én dolgozok a gépen. Ő meg játszik a játékaival, és ha felnéz mit lát, szőrős női pofát. Kételenség korlátozni, építsek másik lakást a gyereknek? Vagy én is legyek gyerektől külön élő szülő, akik bezavarják a gyereket a szobájukba és tojnak rá. Jól elvan az... gratulálok.

De látom megint nem az a gond, hogy ilyen megjelenik a TV-ben, hanem miért nézed..

Fordítva ülünk évtizedek óta a lovon, de k..ra senkinek nem tűnik fel.

Nem az a baj, ha valaki kilóg, és átlépi a normál értékrendet, hanem az ha valakinek van normál értékrendje.
krisz__001 2014.05.13 10:41:17
@leonito77: A normális, élet törvényszerűsége miért kiakasztó?

Ha egy állat megeszi a másikat, meg lehet magyarázni a gyereknek, hogy ez az élet rendje.
Ha egy nő akár pornó akár nem, szeretkezik egy pasival el lehet magyarázni neki, hogy normális.

De ezt nem tudod, mert tanítod neki az élet normális biológiai rendjét és akkor itt van ami nem fér bele sehova.
krisz__001 2014.05.13 10:46:32
@MrZombieEater:
Itt egy másik akinek szintén nincs gyereke. Gondolkozz ember normálisan egy gyerek fejével.
Ha nem sikerül sajnálom.
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
krisz__001 2013.08.25 17:50:59
Mennyi baromság egy cikk után.
Víz forralás, kuplung pedál törés, stb...

- Ha a felhasználó hülye az nem a kocsi hibája. Azért megnézném egy mai autó hogy tolerálja ha csapvizet töltesz a hűtővíz helyére. Jellemzően ezek a skodák forrtak fel, levízkövesedett a 4. henger mögötti rész. Hengerfej nem hűlt rendesen elrepedt.
- Pedál törés az igen komoly, pláne lábbal. Max akkor lehet ha anyag hibás, mert egyébként még satuba fogba 20Kg-os kalapáccsal sem görbíted meg, nem hogy lábbal lerúgod.

VW jót tett a skodának. Oly annyira fejlesztettek, hogy a farosban lévő 1.3 volt alu hengerfejjel a favoritba, központi és hengerenkénti injektorral a feliciába és az első generációs 8 szelepes fábia is azon a blokkon alapul. Kis túlzással plug&play a farosba.
Amibe más motor van bent az VW, és köze nincs a skodához. Talán csak annyi, hogy amit a skoda mérnökei fejlesztenek azok kerülnek be a seatba, vW-be, audiba lásd mi lett az ÚJ Skoda Tudor prototípussal is. Audi A6 lett. Vagy a Joysterbe tervezett motor Golf 5 vagy 6? A külsőröl ne is beszéljünk...
Lényegében a VW kiveszi a tudást és be teszi a más néven futó Nyugatibb autókba. Nem mondanám, hogy jót tesz a skodának a VW. Anno az oroszok tolták félre a projekteket lásd skoda720, vagy 1100GT, most meg a VW.

Mellesleg az öreg farosom a favi blokkal kis okosítással lezán eszi a szívó 1.4 az össze VW terméket, de ez csak egy faros. De ezért a futómúvem elöl 100szor stabilabb (amit ma már csak felső kategóriákba tesznek) mert nem fos gólyalábas, hátul meg még a csőtok is stabilabb a "merev" hátsó hídas konstrukciónál.

Amúgy ha annyira rossz lett volna a maga korában, nem a legtöbbet exportált autó lett volna. Igaz itthon csak a puritán 120L-t ismertük, talán 1-2 GLS kikerült forgalomba, de azért van bőven különbség egy nyugati és egy keleti kivitel közt amit átlag halandó sose látott.

)6 óta 2 skodám volt egyik se hagyott cserben, pedig mindegyikbe 200ek beletoltam. 2x állt meg az első, mind a kétszer az én hibámból. Egyik egy karbi szerelés utáni csavar meghúzásának hiánya, a másiknaál lusta voltam kicserélni egy sarut a gyújtó trafón és leesett.

Most Kecskemétre meg hajtókar csapágyas motorral indultam 170Km ről. Indulás után 50Km-re már világított az olajnyomás lámpa alapjáraton. Elmentünk, ott autóztunk, vissza jöttünk a 3 nap alatt 500km-t ezzel a motorral amiben 220eKm van jó részét amatőr versenyen laharcolva. Na ez a motor még 1 évig menni fog. Aztán bélés csere és 0km-es lesz a következő találkozóra készen.
Azt hiszem a megbízhatóság fogalmát tökéletesen teljesítette.
krisz__001 2013.08.27 22:15:44
@n53: Mélyedj bele jobban a skoda és a VW konszern együtt működésébe, akkor talán nem írsz válaszra ilyen butaságot.

Nem egy olyan fejlesztés van sok VW konszernes autóban amit nem a VW haza német fejlesztői tettek. Sőt az új VW autók nagy része, nem is hazájuk gyümölcsei.

Hol olcsóbb a fejlesztés hazai pályán Németországban vagy ahol olcsóbb a munkaerő Csehországban.

Nézelődj a skoda múzeumában kicsit, és csodálkozz...

Ami mellett nincs bajom az új skodákkal, inkább a kategóriával van bajom ahova vissza kényszerítik.
Miután a skoda gyári versenycsapata mit fejleszt pl. motor technikában (és hol tart a rallyeban), ezzel szemben ezek a fejlesztések egy része a golfba és seatba kerülnek utcai autókba, a skodába meg megy a fos standard VW motorok.
Inkább sajnálom a helyzetet, így valahogy nem igazán tudom szeretni a VW konszernt, és ha tehetném se vennék VW konszernes autót. De ha így folytatódik nem is lesz más, csak kínai vagy VW.