Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zemöki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fővárosi Bíróság a napokban visszautasította a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyilvántartásba vételi kérelmét – immár másodszor. Az okok: gondok vannak a névvalódisággal, túl általános az alapvető tevékenység megfogalmazása, nem csatoltak vagyonmérleget és eddigi…..
Egy szekta titkai megjelennek nyomtatásban és a vezér is meghal.Megkezdődik a kergetőzés a szekta és az író/szerkesztő/többi szereplő között.A szereplők egy része átkerül egy párhuzamos világba.Rengeteg nyugati kultúrális utalás.Három kötet, pedig kettő is elég lenne (az…..
Kenji Nakayama és Christopher Hope művészek szerint a hajléktalanoknak is jár némi tipográfiai segítség, hogy a piros lámpánál állva üzenetükkel segítő kezekre találjanak. Így a srácoknak hála Boston utcáinak kéregetői gyönyörű, kézzel festett, színes táblákat…..
Nagyszerű könyvet olvastam Fat chance, the bitter truth about sugar — Kövér esély*, keserű igazság a cukorról — címmel dr. Robert Lustig tollából. Az író vezetékneve hollandul-németül vidámat jelent, ami gyökeresen ellentétben áll könyv igencsak komoly témájával. A könyv…..