Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisjuhász Béla

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HÖK-ös jelöltek bukkantak fel az őszi önkormányzati választás szegedi indulói között. Utánanéztünk: az őket jelölő szervezet korábban a hallgatói élet aktív szervezője volt, de most is több szálon kötődik az egyetemhez. Az egyetemi hallgatói önkormányzat…..
Beperelte blogunk egyik szerzőjét a szegedi egyetemi hallgatói önkormányzat elnöke, miután tavaly „Csalnak-e még a szegedi HÖK választáson?" címmel közöltünk cikket. Azóta megint volt egy HÖK-választás, ahol ahelyett, hogy a manipulációnak a látszatát is elkerülték…..
​A szegedi mérnöki kari HÖK-választások alatt jöttem rá arra, hogy Török Márk miért bújja annyira az orosz webet. Azért, hogy ötletet merítsen a krími népszavazásból. A felügyelőbizottság a hallgatói önkormányzat működési szabályzatára hivatkozva nem hajlandó…..
Kedvezményes ebédeltetésbe fogott a szegedi egyetem hallgatói önkormányzata (EHÖK). A valahonnan hozatott meleg ételt háromszáz forintért kapják meg az egyetemisták, a fennmaradó összeget meg az EHÖK rendezi, valamiből. - Vélemény Korábban az Átlátszó…..
„Erkölcstesztet” töltetnek ki, egész alakos fotót és Facebook-profilt kérnek a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán a gólyatáborba jelentkezőktől. Az adatvédelmileg is minimum aggályos eljárásnak Fanó és Kisjuhász Béla nézett utána. Ha tetszett a poszt,…..
Örömmel fedeztük fel, hogy saját Facebook-oldala és blogja után honlappal is jelentkezik Török Márk. A torokmark.hu oldalon megfogalmazott ars poetica szerint egy nemzet felemelkedésének záloga az oktatás, az SZTE EHÖK elnöke ezt szem előtt…..
 Az SZTE EHÖK elnöke a blogján megjelentetett közleményben igyekszik helyrerakni a dolgokat, miután hétvégén arról írtunk, hogy a gólyatábori jelentkezés kapcsán toboroznak követőket HÖK-közeli facebook oldalaknak, a DK választókerületi elnöke meg…..
Ritka, hogy ilyen nagy formátumú közéleti szereplők csapnak össze, de cikkünk nyomán ez is összejött. A Demokratikus Koalíció szegedi választókerületi elnöke, Csóti Zsombor kéri számon az SZTE EHÖK elnökét, Török Márkot a gólyatábori lájkoltatás…..
Megszülettek a felvételi eredmények, lassan elözönlik Szegedet is az újdonsült egyetemisták, akiket a gólyatáborokban próbál szocializálni a hallgatói önkormányzat. Ezek a bulik persze eddig is lehetőséget adtak arra, hogy a „jófej, haver” hökösök közelebb kerüljenek az…..
Kisjuhász Béla 2013.08.04 13:22:42
@emesis: Azért eléggé arra vannak terelve a gólyák, hogy a facebookos-lájkolós verziót válasszák, és akkor még mindig nincs válasz arra a kérdésre, hogy miért kell velük kocsmákat, Török Márkot meg olyan Hallgatói Hálózat-oldalt lájkoltatni, amiről a Hallgatói Hálózat tagjai nem tudnak.
Szép nap a mai, csak gondolni kellett rá erősen, és máris lett új poszt a zseniális TradeMark blogon, ahol a szegedi hallgatók vezére osztja meg értékes gondolatait népével. Török Márk az EFOTT-on pihente ki a dolgos hétköznapok fáradalmait. Ha tetszett a poszt, meg…..
Újra és újra megnyitjuk, gyönyörködünk benne, nem tudunk betelni. Török Márk, aki talán az egyetlen hallgatói önkormányzati tisztségviselő, aki Facebook oldalt is fenntart ("közszereplő"), blogot indított. Ízlelgessük a címét: TradeMark.…..