Adatok
birocsaba
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
![](https://m.blog.hu/ko/kovaszlabor/image/.external/.thumbs/e4fd15c6b13e3e2599a2497d36d040e3_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Van egy szuper kis csoportunk a Facebookon, ahol sok lelkes kovászoló osztja meg egymással a tudását és tapasztalatát nap mint nap. Néha játszunk is, például, hogy egy-egy adott receptet mindenki elkészít a maga módján.
Legutóbb Simon Feri, a Konyharegény atyja, az ősgabonák nagy kedvelője tett…..
birocsaba
2017.08.10 11:07:21
Újabb igazodási pont. Gratulálok!
![](https://m.blog.hu/ho/horgasszvelem/image/.external/.thumbs/46353aa684612b978ece9da75cda51ab_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Kevés hasonló jó élményben lehet részünk, mint amikor saját készítésű etetőanyaggal fogunk halat. Kísérletező kedvű horgászok számára összeszedtem néhány adalékanyagot, alkotóelemet, amikkel vagy a gyári etetőt turbósíthatjuk fel vagy saját készítésű etetőanyagot állíthatunk össze.
Az etetőanyagok…..
biobalaton
Pizza, langalló...melyiket szeressem? -avagy gyarmat vagyunk- liszt gyarmat!!!
2013.06.21 14:16:06
![](https://m.blog.hu/bi/biobalaton/image/.external/.thumbs/7686639c10f14d6b23d4822f7ae49492_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Egyáltalán melyiknek milyen szerepe van a kortárs és a hagyományos magyar konyhában? Legyen ez egy félig megválaszolt költői kérdés. A kortárs konyhában - ha szeretjük, ha nem- minden bizonnyal szerepel a pizza, szerintem ha egy étel évtizedeken keresztül (és még jelenleg is)…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz