Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gozo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
gozo 2015.10.27 17:32:58
@Pentakill:
"Senki nem teregeti ki, aztan az emberek nem tudnak rola, azert meg ez mukodik, es jol takarhato. 2006- ban 97 lakast vettek el, also hangon 600 mill."

Ha senki nem "teregeti ki", akkor honnan tudjuk, hogy 2006-ban 97 lakást vettek el?

Csak úgy kérdezem...
Hát egyelőre még a duzzadás nem ment le, szurkál, be van dagadva és közben viszket is. Viszont még bennem volt, amikor hőemelkedésem kezdődött. 5 nappal ezelőtt vettem észre először, fürdés alatt, a jobb combhajlatom és szeméremdomb között valami szemölcs félét. A…..
Egy fiatalember vese transzplantációra vár 3 éve, sajnos eddig csak egy lehetséges alkalom volt, hogy transzplantációra kerüljön sor, de nem kapta meg a vesét. Kedves Praxisblog,     Ez a történet velünk történt meg...És minden szava igaz. Sajnos így trükköznek…..
Beutalót gyakorlatilag csak akkor adnak, ha én állok elő félkész diagnózissal, én tapasztaltam, hogy ettől vagy attól kijön, ekkor is csak hosszas könyörgés és sok megjegyzés után, hogy ne számítsak sokra, egyáltalán nem biztos, hogy allergiás vagyok. Évek óta küzdök az…..