Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a keresztényeket bántani tilos

0 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban újra reneszánszukat élik a retró sorozatok a tévében! Ami nem meglepő: a nosztalgia, életünk fontos része. És van is rá igény.  Holnap például a Julieta -indul a Tv2-n, 14:45-től. Főszerepben az Esmeralda sztárja, Leticia Calderon A közmédia M3-as csatornája több százezres nézőtábort…..
Aki olvas, az tudja, hogy nem osztom azon megmondóemberek és ellenzéki véleményvezérek folyamatosan fenntartott félelmét, hogy Magyarországon diktatúra van, a bekötött szemmel való élet és a nekünk szimpatikus politikai oldal vétségeinek figyelmen kívül hagyása azonban legalább olyan nagy vétek,…..
a keresztényeket bántani tilos 2018.08.01 11:47:05
@maxval balcán bircaman: Dehát a HírTV-nél most pontosan ez történik. Megmondják, hogy kinek az írását lehet közzé tenni, és mit kell tartalmazzon, tényektől függetlenül. Aki szerint ez nem baj, annak tényleg komoly problémák vannak a fejében: vagy egy szarházi görény, vagy egy ön- és közveszélyes idióta.

Te melyik kategóriába sorolod saját magad, megkérdezhetem?
a keresztényeket bántani tilos 2018.08.01 11:49:30
@Berelhetoreklamfelulet: Nem néztem a hírtévét se régen, sem most, de azt tudom, hogy a gecigránát óta eltelt időszakban egészen a mai napig újságírás folyt ott. Mától megint nem. Mától a hírtévé ugyanaz, mint a gecigránát előtt, és mától megint ekézhető ugyanúgy. Ilyen egyszerű.
Mi miért van a különböző nyelvek történetében, szabályaiban? Ha általános ismereteket, netalán pluszinformációkat szeretnének szerezni a nyelvekről, érdemes Tótfalusi István Nyelvészeti ínyencfalatok, illetve 44 tévhit a nyelvekről és nyelvünkről című köteteit kézbe venni. „Alapvetően olyan…..
Egy világgazdasági tekintetben jelentéktelen ország jegybankelnökének lenni nem nagy mesterség, mert csak követni kell a fontos jegybankokat. (Ezt a tisztséget is lehetne lottón sorsolni.) Ha megy a bolt, lehet nyomatni a "lássátok, hogy dübörgünk mi ketten" dumát, és az ostobák beveszik. Ha baj…..
a keresztényeket bántani tilos 2018.07.03 17:41:44
@maxval balcán bircaman: "Az isteni szerencse, és a világgazdaság pénzbősége" ezúttal a ballibek ellen dolgozik. 2006-ban bezzeg még örültek neki. Ja, 2006-ban még ti hisztiztetek miatta. Szánalom a köbön. Én csak egy kávét kérek.
Van abban valami szánnivalóan nevetséges, ahogy bankkártya-kibocsátók, bankok, fintech cégek átlag negyedévente jól leteremtik a derék magyar lakosságot, amiért nem állnak át még többen az elektronikus bankolásra készpénzhasználat helyett. Ezt az átlagember-csesztetést vagy tudományos cikknek…..
Mindenkinek megvannak a kedvenc TV-s karakterei, legyen az Peter Griffin a Family Guyból, Sheldon az agymenőkből, vagy épp bárki a Trónok Harcából. Mondjuk az utóbbival vigyáznék, az évek során megtanultuk, hogy nem a legjobb ötlet megszeretni egy karaktert, mert hamar csúnya vége lehet. De nem…..
Lezajlott az országgyűlési választás. Az eredmények és az elmúlt időszak eseményeiből megpróbáljuk összerakni, hogy melyik párt mire számíthat az elkövetkezőkben. Az Együttel kezdtük, a Magyar Kétfarkú Kutyapárttal folytattuk. Most a Momentumon a sor.   A Momentum nagy pillanata a NOlimpia kampány…..
Milyen felszereltségűek a legjobb gamer laptopok 2018-ban? Milyen notebookot vegyen egy játékos? A laptopgyártók által kínált géptípusok nagyon széles skálán mozognak teljesítmény tekintetében. A hardver csúcskategóriájának a gamer, azaz játékosok számára készült modelleket tekintjük. Ezek az…..
Mindannyian szeretjük abba a hitbe ringatni magunkat (még ha tudjuk is, hogy az igazság egészen más), hogy kedvenc sorozatunk szereplői a valóságban is barátok, de legalább jóban vannak egymással. Most következzen hat olyan sorozat, műsor, melynek főszereplői látni sem bírták…..
Annak idején a kisfiam tejallergiája miatt kezdtem saját magam sütni a kiflit, s rizstejjel, libazsírral készítettem. Mostmár joghurtal, kefírrel és vajjal is készül néha, de minden változat finom. Extrákat is teszek bele általában. A sós olívabogyós kifli nekem különösen ízlik, mert szeretem a…..
a keresztényeket bántani tilos 2018.02.02 08:08:41
@Szelid sunmalac: Felesleges etetni. Ez egy fasz. A blog gazdája helyében letiltanám.
Egy laptoppal jó esetben hosszú távra tervez az ember, és nem szeretne fél-egy évente újat venni csak azért, mert az előzőről kiderült, mégsem olyan jó, mint amilyennek elsőre gondoltuk. Illetve jónak jó, csak épp nem elégíti ki az egyéni felhasználói igényeket. Éppen ezért jöjjön most öt olyan…..
a keresztényeket bántani tilos 2018.01.29 14:55:31
@Alick: A speciális célhardver az megint más kérdés. Átlag otthoni felhasználónak az asztali gép felesleges teher, hangos, sok helyet foglal, nem tudja átvinni a szoba másik felére, ha a kanapén ülve akar indexet olvasni a tévé előtt.
a keresztényeket bántani tilos 2018.01.29 17:03:52
@qwertzu: Filmet se nézek 4K-ban, mert nincs 3 méteres képátlójú monitorom. De ha 4K-ban akarnék játszani, van az a laptop hardver, és pariban van a desktop konfiggal.
a keresztényeket bántani tilos 2018.01.29 19:28:14
@eßemfaßom meg áll: Látod, milyen jó, ha az ember nem szegény? :P
       "I've wanted to meet you for a long time. I read 'Soul on Ice'  when I was in high school," said Marlo Lewis, a political analyst with the Heritage Foundation (szerk. megj. ez az amerikai Századvég, konzervatív think-tank) in Washington, D.C."     "And when he spoke, his Republican…..
a keresztényeket bántani tilos 2017.12.01 09:30:11
@pont7: Amikor Vona a PR managerek miatt nem mondhatja ki, hogy cigánybűnözés, migráncshordák, buzik kasztrálása, mindig ott van, és segítségére siet Dúró Dóra, vagy Toroczkai Laci.
Valószínűleg nincs. Egy friss közvélemény-kutatás rávilágított arra, hogy komoly csapdahelyzetbe kerülhet a Fidesz, ha egyedül Soros György állítólagos tervére bízza magát. A kicsit több mint kétmilliós Fidesz-tábort összetartja ugyan a milliárdos üzletember iránti gyűlöletkeltés, ám a hívők száma…..
Baloldaliak, centristák és gyurcsányisták: ez az a felállás, amiben a demokratikus pártok legyőzhetik a Fideszt - persze csak akkor, ha sikerül kölcsönösen támogatott jelölteket állítani a 106 egyéni választókerületben. Megírtuk már, mit kellene tennie az MSZP-nek, hogy miért kell beállnia a…..
Vannak ezek a népszavazási kezdeményezések. Amik vagy tényleg csak időpocsékolásnak tűnhetnek egyesek szerint vagy éppenséggel csodafegyvernek mások szerint. Az biztos azonban, hogy az ellenzéket mobilizálni képes lehet – ha szervezett és a választásokig pontosan végig is vezetik a szervezői. Az…..
a keresztényeket bántani tilos 2017.09.21 13:42:38
@Netuddki.: Aham. Úgy látom, valaki nem tudja, mit jelent a felosztó-kirovó rendszer.
a keresztényeket bántani tilos 2017.09.21 19:18:21
@nemecsekerno_007: Te sem ismered a felosztó kirovó rendszert. Majd ha elvégzed a nyolcadik általánost, talán rájössz.

Itthon dolgozott, itthon jár neki a nyugdíj, amit te fizetsz, és közben a kivándorló kisunoka Dánia GDP-jét gyarapítja, és nem fizet ide a nagyi nyugdíjába egy fillért sem. De legalább a magadfajta gyökerektől elmenekültek, és ez a cél. Ez már most van, hogy te nem látod, az már a te bajod. De ekkora feszülő magyargyűlöletet is csak egy narancstálibtól lehet látni.
a keresztényeket bántani tilos 2017.09.22 06:16:30
@Adam Gyenge: Azzal a különbséggel, hogy a Momentumnak esze ágában sincs megváltót játszani. A Messiást a magyar szavazók várják, de az már eljött Orbán Viktor személyében - látjuk, mi lett az eredménye. Magyarországnak nem Messiás kell, hanem egy szakértő kormány, aki hallgat az okos szóra, és nem magyargyűlöletből kormányoz, mint a fidesz.
Nívó A Tesco sztrájk margójára 2017.09.11 08:36:00
Miután most mindenki a Tesco sztrájkról beszél, nem árt, ha egy kicsit mögé nézünk a dolgoknak.  Az, hogy a kereskedelemben nagyon alacsonyak a bérek, régóta tudott dolog. Sokan jönnek azzal, hogy az Aldi valamelyik boltjában valamelyik pozícióban bruttó háromszázezret ajánlanak, de ez inkább…..
Ismered a számítógépes játékokat? Vagy inkább örülsz, hogy a gyerek csendben elvan a szobájában? Debbie McDaniel egy átfogó képet ad a számítógépes játékfüggőségről, a jelenségről, amely mögött gyermekek milliói vannak. Gondoltam beágyazom a videókat, de elég…..
a keresztényeket bántani tilos 2017.09.07 09:34:07
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Egy iskolai lövöldözés egyik elkövetője, aki végül magával is végzett, leggyakrabban Marilyn Mansont hallgatott. Egy riporter egyszer feltette neki a kérdést:

Riporter: Mit mondana Ön ennek a gyereknek
Manson: Nem mondanék semmit. Meghallgatnám őt.
Valami nagyon nem stimmelt a Soros György gonoszságára kifuttatott kormányzati kampány utolsó felvonásával. Az ördögi mosollyal riogató amerikai multimilliomos plakátjait le is szedeti a kormány egy meghatározatlan időre, hiszen Orbán Viktor is érzi, valami zavar támadt az erőben. A Fidesz most nem…..
a keresztényeket bántani tilos 2017.07.14 13:40:22
@Sean MacTíre: Netanyehu Izrael Orbánja, semmi meglepő nincsen benne. Ugyanaz a politikájuk. Aki Orbánt szereti, Netanyehut is teljes joggal támogathatja. És fordítva.
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
a keresztényeket bántani tilos 2017.07.13 15:00:55
@renegadepestisrac: Kanadában 5% a szövetségi ÁFA és 6% körül van a tartományi ÁFA (legalábbis Quebec-ben). A bérköltségek, és az alapanyag árak is egész mások lehetnek.

Viszont Kanadában csúnyán néznek rád, ha nem adsz minimum 15, de inkább 20-25% borravalót, mert a pincér kizárólag abból kap fizetést. :P
Szinte mindenben sumákol, mellébeszél vagy tagad a kormány, ami a rövidesen megkezdődő budapesti vizes vb kapcsán kérdésként felmerülhetett bennünk. Nem tudjuk, hogy pontosan mennyi közpénzt szórtak el az esemény előkészítésére, az építkezésre, reprezentációra, ahogy arról sincsenek pontos adatok,…..
„Magyarország erős és büszke európai ország” adják hírül plakátok végeláthatatlan tömegei szerte az egész országban. Ez valószínűleg így is van. Minden valamirevaló ország azt állítja magáról, hogy büszke, az erő pedig… Hát az elég bizonytalan valami. Attól függ kinél erősebb, miben és mennyire egy…..
A történelmi filmek külön kategóriát jelentenek a mozi-világban és sajátos, egyedi stílusjegyekkel rendelkeznek. Az egyik ilyen, hogy valamilyen valós történelmi korban játszódik cselekményük, az adott időszak jellemzőinek hű visszaadásával. Ennek értelmében nem tekintjük történelmi filmeknek a…..
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..
a keresztényeket bántani tilos 2017.04.04 07:52:09
@Épüljön stadion a CEU helyére: Tehát te is egyetértesz vele, hogy a Néppárt felesleges kolonc a Fidesznek a liberális demokráciát emlegető "elveikkel", tehát semmi gond nem lenne, ha kivágnák a pártot.

Szerintem is az európai nácik, mint LePen tárt karokkal várnák.